تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 315 از 1746 اولاول ... 2152653053113123133143153163173183193253654158151315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

دوستان طرفدار دوتا(من جمله خودم) و طرفدار لول.
    از این به بعد بحث رو توی پروفایل ها ادامه بدیم که تاپیک الکی منحرف نشه.من خودم جواب چندتا چیز برای چند نفر که به نظرم حرفاشون کاملا اشتباه بود توی پروفایلشون نوشتم.
    تجربه نشون داده اینجور بحث ها فقط ارزش چند پست دارن بعدش میشه تکرار حرفای پیشین بدون این که هیچ یک از دو طرف ذهنشون رو برای دریافت حقایق باز کنند.
    Last edited by Arrowtic; 29-03-2013 at 12:03.

2. 4 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه T.Eftekhari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    یه جای دور

پيش فرض

اصلا آزاد نبودن همه هیروها یه کی از دلایلی که من با لول حال می کنم
    آزاد بودن همه هیروها مثل اینکه که هرکی هیرو ساخت تو wow بهش یه هیرو 85 فول آیتم بدن
    دیگه بازی فایده ی داشت ؟
    ------------------------------------
    آزاد بودن همه هیروها مثل اینکه که هرکی هیرو ساخت تو wow بهش یه هیرو 85 فول آیتم بدن

این مقایسه کاملا غلطه.سبک دو بازی کاملا فرق داره.اساس MMORPG اینه که خودتون کاراکترو قوی کنید ولی MOBA نه.
    جواب که آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادن کاملا منطقی بوده و این مثال من اینجا اشتباه بود شرمنده فکرتون و منحرف کردم

4. 4 کاربر از T.Eftekhari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Persian__Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عاقا آپ اول تموم شد دومی 70-80 مگ بوووووود 3مگ دیگه مونده تموم بشه بسوزه دل همتون

6. این کاربر از Persian__Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    یه جای دور

پيش فرض

عاقا آپ اول تموم شد دومی 70-80 مگ بوووووود 3مگ دیگه مونده تموم بشه بسوزه دل همتون
    یعنی هنوز آپ نکردی ؟ :O

من صبح آپ کردم )
    نشون به اون نشون که از رو east آپ کردم بعد زدم بره west دیدم سرور unavilble
    هیچی دیگه بیخیال شدم تا وست با من هماهنگ بشه )

8. این کاربر از T.Eftekhari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

این قابلیت تو همین پچ جدید قرار مثل اینکه اضافه بشه شبیه همون اوایل دوتا دو میتونی سلکت کنی ...
    نه این قابلیت تعویض با AI نیست
    میگه که توی چمپ سلکت اگه کسی نتونه چمپیون انتخاب کنه دیگه رندوم براش چمپ نمیوفته بلکه از چمپ سلکت بیرون میوفته و جریمه میشه
    جریمشم دقیقا همون جریمه ایه که وقتی کلاینت رو توی چمپ سلکت می بندی
    مثلا اگه توی نرمال چمپ انتخاب نکنی پرت میشی بیرون و باید 5 دقیقه صبر کنی یا اگه توی رنک چمپ انتخاب نکنی پرت میشی بیرون و 5 تا League piont ازت کم میشه
    ولی بازیهای کاستوم روال عادی دارن یعنی همون رندوم پیک

10. 5 کاربر از new evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

بیخیال شدم تا وست با من هماهنگ بشه )
    شما لول چندی دادا؟ آی دی اکانت وست ات رو بده اد کنیم ... ایرانی قحطیه تو وست. آی دی من HM741 ... دو سه تا رفیق رومانیایی و آلمانی دارم به زور انگلیسی حالیشون میشه دیوانه ام کردن

12. این کاربر از hm741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    یه جای دور

پيش فرض

شما لول چندی دادا؟ آی دی اکانت وست ات رو بده اد کنیم ... ایرانی قحطیه تو وست. آی دی من HM741 ... دو سه تا رفیق رومانیایی و آلمانی دارم به زور انگلیسی حالیشون میشه دیوانه ام کردن
    پریشب 18 شدم

Blue eagl3

14. این کاربر از T.Eftekhari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

تفاوت های دوتا2 و LoL به صورت کاملا بیطرف:
    1- دوتا 2 تا جایی که من دموها و تصاویر بازی اش رو دیدم گرافیکش با LoL تفاوت چشمگیری نداره.
    2- قراره دوتا2 یه بخش campain یا همون single player بذاره برای تک تک هیروها و این متونه برگ برنده اش باشه.
    3- دوتا 2 بازیکنان AFK و leaver رو با AI جایگزین میکنه در حالی که LoL بازیکنان leaver و AFK رو با بن کردن جریمه میکنه که تاثیری در رفع unbalance شدن همون بازی نداره
    4- دوتا2 برای راه اندازی به نرم افزار Steam نیاز داره در حالی که LoL کاملا مستقله
    5- اگر یک بازی 1v1 را در نظر بگیریم هیروهای دوتا هرگز بالانس نبودند و نخواهند شد چرا که بعضی از ability ها فوق العاده قوی هستند اما هیروهای LoL هیچ برتری چشمگیری نسبت به هم ندارند(مثل برتری Huskar از sniper در دوتا) و فقط با کار تیمی میشه پیروز شد در حالی که در دوتا بعضی اوقات تکروی = پیروزی
    درنتیجه تا دوتا2 رسما منتشر بشه نمیشه گفت کدوم بهتره

البته من این بحث رو تموم شده میدونم ولی فقط خواستم یه اشاره هم بکنم به گزینه سوم. از نظر من جفت این کار ها هم خوبی داری هم بدی.

گزینه سوم برای دوتا 2 درسته که به بازی فعلی کمک میکنه ولی در نظر بگیرید یک AI هوشش هر چقدر هم بالا نمیتونه به پای بازیکن واقعی برسه. وقتی بازیکن برمیگرده میبینه بسته به شانسش ممکنه پول از دست بده و یا حتی بیشتر پول داشته باشه.
    از طرفی که ممکنه به تیم خودی کمک کنه ممکنه با feed دادن هم ضرر به تیم و خود بازیکن بزنه.
    lol این اختیار برگشت رو برای بازیکن ها گزاشته ( مطمئنا دوتا 2 هم این کارو کرده ) ولی در صورتی که بازیکن بر نگرده با اخطار و بن کردن بازیکن از انجام دوباره لیو دادن توسط اون بازیکن جلوگیری میکنه.
    بازیکن وقتی 2 روز بن شد نتونست بازی کنه متوجه میشه که نباید به هر دلیل منفی که براش پیش اومد لیو بده.

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

خب خدارو شکر zac دروغ اپریل نبود!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

spot light برای zac

باید البته فندق شکن داشته باشید.

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

یک AI هوشش هر چقدر هم بالا نمیتونه به پای بازیکن واقعی برسه.
    با تمام حرفات موافقم ولی هر AI نقاط ضعف و قوت خودش رو داره و بستگی به این داره که تعریف ما از AI خوب چی باشه...هوشمند؟ واقعگرایانه؟ مشابه انسان؟ چیزی که یک شخص در یک AI میبیند ممکن است به نظرش نامناسب باشه (مثلا عکس العمل میکرو ثانیه ای در deny و last hit کردن) ولی برای دیگر بازیکنان جذاب ... باید ببینیم Ice frog و تیم valve چه میکنند! بهترین AI که تا به حال دیدم تو ghost recon بوده که دشمنها خیلی هوشمندانه مخفی می شدند

18. این کاربر از hm741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •