ببین مشکلی نداره
در ال 90 طبق دفترچه با تعویض فیلتر روغن می بایست 4.8 لیتر روغن ریخت که سطح روغن بالاتر از گیج max میاد که هیچ مشکلی نداره و اشکال از گیجه
ببین مشکلی نداره
در ال 90 طبق دفترچه با تعویض فیلتر روغن می بایست 4.8 لیتر روغن ریخت که سطح روغن بالاتر از گیج max میاد که هیچ مشکلی نداره و اشکال از گیجه
سلام . دوستان میخواستم یک سری لوازم یدکی بخرم از پارس خودرو ! اگر لطف کنید مارک لوازمی که پارس خودرو داره میفروشه رو بگید :
1. فیلتر هوا 2. فیلتر بنزین 3. فیلتر روغن 4. شمع ها 5. لنت های جلو 6. روغن موتور
مرسی![]()
سلام همه این مواردی که گفتی هم شرکتی دارن هم اصلی بسته بندی رنو
فیلتر هوا مان المانه -فیلتر روغن پروفلکس -شمع ها مکزیک لنت جلو دلبخواه هست بسته بندی اصلی رنو ساخت فرانسه 120 تومن -روغن هم گرید 10-40 هر برندی بود فرقی نداره
سلام . مرسی که جواب دادید ! یعنی الان من برم نمایندگی این مارک ها رو دارن یا باید از بازار تهیه کنم ؟
الان کارکرد ماشین 5500 تاس ! به نظرتون روغن رو عوض کنم یا بذارم تا 10000 تا که نمایندگی عوض کنه ؟
لاستیک ها رو میخوام عوض کنم Kumho بذارم ولی موندم 195 بذارم یا 205 !!! ( از لحاظ فشار روی سیستم هیدرولیک و ... )
مرسی![]()
هم نمایندگی داره و هم می تونید از بازار تهیه کنیدسلام . مرسی که جواب دادید ! یعنی الان من برم نمایندگی این مارک ها رو دارن یا باید از بازار تهیه کنم ؟
روغن را بذارید روی کیلومتر 9000 تا 10000 تعویض کنیدالان کارکرد ماشین 5500 تاس ! به نظرتون روغن رو عوض کنم یا بذارم تا 10000 تا که نمایندگی عوض کنه ؟
195 با 205 تفاوتی نداره و 205 هم فشاری روی جلوبندی نمیاره و من 205 را توصیه می کنملاستیک ها رو میخوام عوض کنم Kumho بذارم ولی موندم 195 بذارم یا 205 !!! ( از لحاظ فشار روی سیستم هیدرولیک و ... )
سلام برای تهیه کردنشون بگرد ببین کجا این مارکا رو دارن هر لوازم یدکی نداره
روغن رو هم الان عوض کنی بهتره روغن اوله خودم روی 7000 تا عوض کردم
لاستیک هم 205 بگیر فشاری نمیاره
سلام . با تشکر از آقا مهدی و احسان ! مارک فیلتر بنزین ؟ چند کیلومتر عوض کنم ( سوپر میزنم ) ؟
روغن های ELF که سایپا ( پارس خودرو ) میفروشه در ایران پر میشن ! درسته ؟ نمونه وارداتی هم هست در بازار ؟
ممنون !![]()
فکرشو نمیکردم لاستیک خارجی رو ماشین چقدر تاثیر داره. سه ساله ال90 دارم و همون لاستیک فابریک خودش رو استفاده میکردم؛ تنها مشکل ماشین ترمزش بود که علیرغم اینکه abs هست اصلا خوب عمل نمیکرد. ولی با گذاشتن لاستیک کره ای، خیلی عالی شده!
اونایی که مشکل ترمز دارن پیشنهاد میکنم لااقل لاستیکهای جلو رو عوض کنن.خیلی موثره.
منم 4 سال هست که لاستیک بارزهای فابریک زیرش هست هنوز عوض نکردم البته ماشین کم کارکرده و هنوز آج داره.ولی با اینوجود هم ترمز النود قابل قیاس با ترمز هیچ ماشینی تو رنج قیمتی خودش نیست.حالا واقعا اینقدر موثره ؟
سلام . میشه بگید چه سایزی و با چه قیمت گرفتید ؟
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)