تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 315 از 515 اولاول ... 215265305311312313314315316317318319325365415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نه بابا
    تست که خیلی زدم
    کتاب های سبز ، گاج ، همگامان و جادویی رو کامل زدم (البته سبز رو کمتر ، چون به نظرم سوالاش خیلی مسخره ست ، کنکور اینقدر هم مسخره نیست ... )

آزمون قلم چی و گزینه 2 هم شرکت کردم و درصد هام تا حالا زیر 80 نبوده

اما خب ...
    نمی دونم چه جوری منظورم رو بهتون برسونم ... دانش آموزهای دیگه این 3 کتاب رو در مدت 3 سال کار می کنن اما من 1 سال ... خب می ترسم سر کنکور بد بزنم

بابت راهنمایی کتاب Reading هم ممنون
    این قسمت حرف شمارو اصلا قبول ندارم . اگه بنظر شما سوالات سبز مسخره ست باید بگم سر کنکور غافل گیر میشین چون اونجا هم سوالات مسخره (ترکیبی و مفهومی) خواهد بود این به خود من که پارسال کنکور دادم ثابت شد. پارسال فضای سوالای زیست کاملا مشابه زیست سبز بود ولی نباید خودتون رو دست کم بگیرین اینو گفتم که آمادگی ذهنی داشته باشین که بیشتر مفهومی کار کنین
    این که میگین تا حالا زیر 80 نزدین نشون میده که توی کنکور هم نباید استرس داشته باشین ایشالا موفق میشین
    و اما مطلب سوم راجبه اینکه بچه های تجربی سه ساله کتاباشون رو میخونن و شما یکساله باید بگم که اغلب بچه های تجربی به صورت جدی همون سال کنکور کتابای زیستشون رو بررسی میکنن

یکم امید بهم بدین
    از اول عید هیچی نخوندم میانه ترازمم 6400 ئه !
    شما 5روز تعطیل کردی و به خودت استراحت دادی. میانه ترازت خوبه و جای نگرانی نیست به شرطی که تعطیلاتت رو زودتر تموم کنی قید برنامه های آبکی تلویزیون رو بزنی و بری برای رسوندن ترازت به 7000 وگرنه رقبات این کار رو میکنن (میدونی که تراز رابطه مستقیمی با سطح بقیه بچه ها داره ÷س وقتی بقیه پیشرفت کنن و تو نکنی ترازت میاد پایین)
    5روز زیاد نیست برای تراز تو ولی سعی کن سریعتر برگردی به فاز قبل از عید که از الان به بعد باید با زمان هم مسابقه بدی
    راستی نخواستم امید الکی بهت بدم راه حل هم بهت دادم امیدوارم برات کارساز باشه

2. 8 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با تشکر از شما
    خوب سطح من الان برای زیست شناسی در سطح 25 درصد هست
    یعنی امکان اینکه تا کنکور به 45 درصد برسه هست یا نه؟
    نگرانم

برای شیمی چه طور؟
    خوب به خیلی عوامل وابسته ست مثلا اینکه شما قراره چقدر وقت بذارین؟برنامتون برای مطالعه چیه؟تست میزنین؟چندساعت تا کنکور میخواین برای هرکدوم از دروس بذارین؟با این تعداد ساعت با توانایی هایی که دارین چقدر پیشرفت میکنین؟این 25 درصد نتیجه ی چقدر مطالعه ست؟هدف شما از کنکور چیه؟ توی زمان باقی مونده قراره چه اتفاقی بیوفته؟و خیلی عوامل دیگه
    ولی اگه همه چیز رو در حد نرمال در نظر بگیریم بله هم برای زیست هم شیمی افزایش 20 درصدی کار آسونیه. ولی باید قید یه سری فصول رو بزنی مثلا برای شیمی فصل اسید و باز زمان بره یا مثلا برای زیست فصل شارش انرژی بسیار مفهومی و زمان بره . کلا باید فصولی که راحتتره و بیشرین تعداد سوال رو توی فصول راحت داره بخونی
    ایشالا موفق باشی

4. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MOHSEN_A1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام سال نو مبارک
    با دو سوال خیلی مهم اومدم
    من در درس شیمی بسیار ضعیف هستم.تازگی ها شروع به خواندن این درس کردم و کسب درصد 50 در کنکور سراسری برایم کافیست و از سرم نیز زیاد است .چند مبحث انتخاب کردم که فقط همان ها را بخوانم.
    سوالم این است که به جای اینکه در دوران جمع بندی خرداد ماه تست جامع کنکور های سال های قبل را برای درس شیمی بزنم از همین الان شروع به این کار کنم و تا آخر خرداد شیمی را تمام کنم؟چه طور است؟و در خرداد و در آزمون های جامع بقیه دروس شیمی را نزنم؟ و با یک برنامه دیگر بخوانم؟
    راه بهتری غیر از این پیدا نکردم اگر شما راه بهتری دارید ممنون میشوم ارائه فرمایید

سوال بندی حقیر برای دوران جمع بندی است
    کنکور های چه سال را بایستی به طور کامل و زمان دار بزنم؟ 84 و 85 و 86 و 87 و88 و 89 داخل و خارج کشور کافی است یا باید از قبل تر شروع کنم؟
    در هفته باید سه آزمون داشته باشم یا دو آزمون؟
    آیا وقت گذاشتن برای کنکور های آزاد مفید است یا وقت گذاشتن برای کنکور آزاد سال های گذشته را به بعد از کنکور سراسری موکول کنم؟

خیلی بیشتر از دو سوال شد پوزش می طلبم

متشکرم از کمک های همیشگی شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اصلا حرف تون رو قبول ندارم
    کنکور سوالاتش فوق العاده ست
    مفهومیه
    سوالات سبز از حیطه زیست خارج شده و به ریاضیات تبدیل شده

بذارید یکی از اشکالات سوالات کتاب سبز رو بهتون بگم

زیست پیش دانشگاهی فصل 1 گفته در سلول های یوکاریوتی 3 نوع آنزیم RNA پلی مراز و در سلول های پروکاریوتی فقط 1 نوع آنزیم RNA پلی مراز وجود داره

تو یکی از سوالات کتاب سبز اومده سلول یوکاریوتی چند نوع آنزیم RNA پلی مراز وجود داره ؟
    پاسخ نامه : سلول های یوکاریوتی 3 نوع دارند و چون دارای میتوکندری و کلروپلاست هستند و میتوکندی و کلروپلاست از پروکاریوت ها منشا گرفتند 1 نوع جداگانه دارند بنابراین در مجموع در سلول های یوکاریوتی 4 نوع آنزیم RNA پلی مراز وجود دارد

و حالا سوال امتحان نهایی امسال (ترم 1 - پیش دانشگاهی ) :

در سلول یوکاریوتی چند نوع آنزیم RNA پلی مراز وجود داره ؟

طبق گفته کتاب سبز جواب این سوال 4 می شه اما جواب امتحان نهایی و کنکور 3 هستش

یکی دیگه از اشکالات کتاب سبز :

زیست سال سوم - فصل 11 : اسپرم تاژک داره
    تو کتاب سبز نوشته شده اسپرم استثناست
    هیچ تاژکی غشا نداره جز اسپرم !!!!!!!!!!!!!

من تو کلاس کنکور دکتر عالی پور شرکت کردم و همین سوال رو ازشون پرسیدم گفتن تو هیچ منبع علمی چنین چیزی ذکر نشده ... کتاب سبز از خودش نکته درآورده

در ضمن مولف کتاب های سبز افرادی هستند که فقط به واسطه پارتی های کلفت و پول زیاد موفق به فروش فوق العاده کتاب هاشون بشن

من که پشیمونم چرا واسه این کتاب ها پول دادم ........................

7. این کاربر از Maryam j0on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

به نظر من کتاب های دکتر آرام فر خیلی خیلی خیلی بهتر از کتاب های سبز هستش

حداقل تو حیطه کتاب و به کتاب توجه کرده نه 4 تا نکته چرت که معلوم نیست از کجا اومده

کتاب های آقای پازوکی (جادویی) هم خیلی بوده ...

+

سوال دیگه ای که داشتم درباره نحوه خوندن زیست هستش

با توجه به مفهومی و ترکیبی شدن سوالات زیست کنکور می خواستم بدونم نحوه خوندن زیست برای دوره کردن چه جوری باشه بهتر ؟؟؟

خیلی ها می گن خلاصه نویسی روش خوبیه
    اما راستش من راه صحیح خلاصه نویسی رو بلد نیستم
    نمی دونم چه جوری مطالب رو تو خلاصه هام بهم ربط بدم !!!!!
    اصلا شما خلاصه نویسی رو توصیه می کنید یا بهتره که کتاب ها رو چند مرتبه بخونم ؟؟؟

9. این کاربر از Maryam j0on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

اصلا حرف تون رو قبول ندارم

من تو کلاس کنکور دکتر عالی پور شرکت کردم و همین سوال رو ازشون پرسیدم گفتن تو هیچ منبع علمی چنین چیزی ذکر نشده ... کتاب سبز از خودش نکته درآورده

در ضمن مولف کتاب های سبز افرادی هستند که فقط به واسطه پارتی های کلفت و پول زیاد موفق به فروش فوق العاده کتاب هاشون بشن

من که پشیمونم چرا واسه این کتاب ها پول دادم ........................

سلام به همه سال نو مبارک .

نظر شخصی من اینه که کتابای سبز کتابای خوبی هستن ولی بعضی جا ها به پرحجم شدن کتاب و سود دهی بیشتر توجه بیشتری شده.مثلا 2 تستای مبحثی. البته سوالای جالبی هم توش پیدا میشه.
    شاید دلیل این اشکالات این باشه که بعضی مولف ها دبیر تخصصی نیستند! مثل گرد آورندگان کتاب سبز.

من که شخصا تست مبحثی رو فقط واسه یادآوری مطالب میزنم.
    زیست سال سوم - فصل 11 : اسپرم تاژک داره
    در ضمن زیاد هم به یه نکته یا مطلب گیر الکی ندین

درصدات خوبه ولی به درصدای آزمون ها هم نمیشه خیلی اعتماد کرد چون بودجه بندیش در حد کنکور نیست.
    Last edited by meragj2; 25-03-2011 at 23:26.

11. این کاربر از meragj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بر شما نیز مبارک باد
    چند مبحث انتخاب کردم که فقط همان ها را بخوانم.
    کار خوبی کردی فقط برای رسیدن به درصد 50 شاید لازم باشه 70 درصد مطالب رو بخونی ها!
    سوالم این است که به جای اینکه در دوران جمع بندی خرداد ماه تست جامع کنکور های سال های قبل را برای درس شیمی بزنم از همین الان شروع به این کار کنم و تا آخر خرداد شیمی را تمام کنم؟چه طور است؟و در خرداد و در آزمون های جامع بقیه دروس شیمی را نزنم؟ و با یک برنامه دیگر بخوانم؟
    منظورتون آخر اردیبهشت بود دیگه؟
    بذار راحتت کنم این طوری فاتحه کنکورت خونده میشه!
    شاید پیش خودت میگی چون برای من درس شیمی با یقیۀ دروس یه تفاوت هایی داره و اگه این کار رو بکنم بهتره اما باید بهت بگم تو کنکور شا باید هفت تا درس ( برای ریاضی ها البته) رو یه جا و با هم امتحان بدی و در دوران جمع بندی ما سعی میکنیم فضا رو تا حد اکان شبیه کنکور کنیم و این حرکت شما اشتباهه
    راه بهتری غیر از این پیدا نکردم اگر شما راه بهتری دارید ممنون میشوم ارائه فرمایید
    به جای این کار بهتره که همون روال عادی رو در آزمون دادنت شروع کنی و ادامه بدی و برای این موضوع چون شما قراره یه سری از مبحث های شیمی رو کلا بذاری کنار و به سوالتش هم نگاه نکنی بنابراین باید سر این درس وقت اضافه بیاری و باید این وقت رو به بهترین وجه برای یک درس اختصاصیه دیگه ( هر کدوم که خودن مایلی) سرمایه گذاری کنی و در آزمونای جمع بندی این شرایط رو امتحان کنی تا کاملا عادت کنی
    کنکور های چه سال را بایستی به طور کامل و زمان دار بزنم؟ 84 و 85 و 86 و 87 و88 و 89 داخل و خارج کشور کافی است یا باید از قبل تر شروع کنم؟
    تجربه بچه های کنکوری میگه هرچی بیشتر باشه بهتره البته در حالت عادی بیشتر از 10 آزمون رو نمیرسید بررسی کنید به نظر من بهترین کار برای همه ( چه اونی که داره برای دو رقمی می خونه و چه بقیه) اینه که از سال 85 به این طرف رو هم داخل و هم خارج رو بزنن و در میانه کار یه سری به سوالات رشته مقابل هم بزنند مثلا بچه های ریاضی حتما شیمی و فیزیک تجربی رو هم کار کنند و یا تجربی ها شیمی ریاضی رو کار کنند و یه سری به فیزیک ریاضی ( مباحث مشترک) بزنند کلا بهتره با کتاب سنجش آخر جلو برید که پارسال از کنکور 84 تا 88 رو داشت و طبعا امسال هم از 85 تا 89 رو داره قدیمی تر ها رونه وقت می کنید بزنید و نه معمولا سوالاتشون خیلی ارزش دارند
    در هفته باید سه آزمون داشته باشم یا دو آزمون؟
    بسته به توانایی های شخص میتونه هر چهار روز یا هر سه روز و یا هردو روز یک آزمون بدی
    حالت نرمالش هر سه روز یک آزمونه
    ولی همون طور که گفتم باید با شرایط خودتون پیش برید و تا نقاط ضعفتون رو برطرف نکردین سراغ آزمون بعدی نرید
    من آزمون اولم 4 روز طول کشید بعدش شد 3 روز و دو آزمون آخری هم شد 2 روز کلا کم کم دستتون راه می افته و سریع تر میشید
    آیا وقت گذاشتن برای کنکور های آزاد مفید است یا وقت گذاشتن برای کنکور آزاد سال های گذشته را به بعد از کنکور سراسری موکول کنم؟
    مفید هست ولی فقط و فقط برای خود کنکور آزاد
    وقت گذاشتن برای کنکور آزاد سال های گذشته را به بعد از کنکور سراسری موکول کنید

13. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چرا جمع بندیه عمومی ها رو از فروردین شروع کنیم؟
    مطمئنا درصد کمی از شما رسیدین که تا الان عمومی ها رو خونده باشین که بعد به جمع بندی برسه اما چرا زرد عمومی کانون و همین طور سنجش آخر عمومی فروردین میاد بیرون و تاکید میشه داوطلب ها و مخصوصا داوطلب های قوی از الان شروع به جمع بندی عمومی ها بکنند؟

دقیقا نمیدونم استدلال کاظم قلمچی و یا بقیه مشاورها چیه من از دید داوطلبی میگم
    مهمترین دلیل که ما تا حالا عمومیا رو جدی نمی خوندیم این بوده که تکراری و ملال آوره ( درسته؟) یعنی کلا حال نمی کردیم بریم دینی 2 بخونیم حال و حوصلش نبوده اما فکر میکنم یکی ار بچه های همین فروم بود که وقتی کارنامش رو گذاشته بود ( ریاضی کنکور89) اختصاصی ها رو با اون ریاضی وحشتناک پارسال در حد 60% زده بود( ریاضی بالای50 و فیزیک و شیمی هم بالای 60) اون وقت عمومی هاش رو 30% زده بود! نتیجه: رتبه بالای سه هزار و اگه عمومی هاش هم در حد 60 بود ( کاری که از اختصاصی 60 خیلی آسونتره!) رتبش زیر 700 ( یا حتی زیر 500)

پس فهمیدیم عمومی شاید بیشتر از اونیکه ما فکر کنیم مهم هستند و شاید ما از خوندن عربی حالمون به هم بخوره یا از خوندن اون همه تاریخ ادبیات متنفر باشیم ولی این یکسال و بهتره بگم این سه ماه رو باید تحمل کنید!

خوب یک کار بسیار خوب برای حل این مشکل اینه که بیایم روش درس خوندنمون رو عوض کنیم یعنی دیگه هی نریم کتاب دینی رو برداریم جایی که قبلا چندین بار خونده بودیم رو هی بخونی و هی بخونیم به امید اینکه نکات آیه رو حفظ بشیم یا ...
    بیایم این بار از آخر شروع کنیم و به اول برسیم اول تست بزنیم و بعد بخونیم ( البته قبلا حداقل یه بارهمه دروس رو حتی شده روزنامه وار خونده باشیم که این اتفاق ممکنه چندین ماه قبل هم افتاده باشه میدونید که هیچ وقت روش یادگیری با تست یعنی اول تست و بعد خوندن توصیه نمیشه اما اینجا ما فرض میکنیم دروس یه بار خونده شدن و حالا به دلیل تکراری بودن داوطلب زیاد رغبتی برای خوندن نداره)
    بذارید این طوری وقتی دیدین دینی رو 30% می زنین و عربی رو 40% یکم به خودتون بیاین و جدی بشید

اما نکته مهمتر به نظر من اینه که در کتاب زرد عمومی یا سنجش آخر عمومی سوالات عمومی همه رشته ها گردآوری شده -و البته این نکته رو هم نگم که شما نباید سوالات رشته خودتون رو بزنید و اونا رو برای خرداد ماه کنار بذارید- و اگه شما در این بازه زمانی سوالات کنکور رو کار نکنید دیگه هیچ وقت نمی تونید این تست ها رو بزنید چون وقت ندارین و مطمئنا ضرر بزرگی خواهید کرد چون سوالات کنکوری رو که احتمالا قبلا هم کار نکردین رو از دست دادین و می دونید که سوالات کنکور برای یه کنکوری جزو با ارزش ترین سوالات هست

ضمنا طبق همون روال همیشگی که در طول سال داشتین ( اینکه روی تست ها مرور داشته باشید) اگه الان این تست ها رو کار نکنید مسلما هیچ وقت هم نمی تونید تستهای مهم و خاصی رو که از نظر شما مهمتر هستن رو مرور بکنید

جمع بندی عمومی ها در این بازه زمانی یه کمک دیگه هم بهتون میکنه و اون این که از الان شما رو با حال و هوای کنکور آشنا می کنه بهتون کمک می کنه یاد بگیرید چطور برای سر جلسه زمانبندی کنید و ...

خواهش می کنم این تست ها رو به خرداد ماه موکول نکنید در خرداد هر چی بارتون سبک تر باشه راحت تر هستید به جنبه روانی قضیه هم دقت کنید هر چی بارتون رو برای خرداد سنگین تر بکنید احتمال اینکه نتونید برنامتون رو اجرا کنید بیشتر میشه و آشفتگی و بی برنامه بودن در روزهای ماقبل کنکور خیلی براتون گرون تموم میشه

15. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    من دانش آموز سال سوم هستم و سال 91 کنکور میدم
    ولی خب میخواستم از تجربه دوستان استفاده کنم
    تا الان اهل درس و مشق نبودم
    تو قلمچی هم ترازام بین 5800 تا 6200 متغیره
    میخوام از الان درس خوندن جدی رو شروع کنم و تو یه سال نیم مونده یه سال و نیمی رو هم که نخوندم جبران کنم
    و تاثیر 25 درصد امتحانات نهایی هم هست
    دوستانی که قبلا تجربه داشتن به نظرتون بهترین برنامه بره من چیه؟؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من دانش آموز سال سوم هستم و سال 91 کنکور میدم
    ولی خب میخواستم از تجربه دوستان استفاده کنم
    تا الان اهل درس و مشق نبودم
    تو قلمچی هم ترازام بین 5800 تا 6200 متغیره
    میخوام از الان درس خوندن جدی رو شروع کنم و تو یه سال نیم مونده یه سال و نیمی رو هم که نخوندم جبران کنم
    و تاثیر 25 درصد امتحانات نهایی هم هست
    دوستانی که قبلا تجربه داشتن به نظرتون بهترین برنامه بره من چیه؟؟
    ممنون
    از بعد تعطیلات به غیر از روال عادی درس خوندنت بشین کم کم و از روی کتاب و تمریناتش دروس سال سوم رو مرور کن ( روزی 1-2 ساعت یبه ساعت مطالعت اضافه کن) و تمام تمرینات کتاب رو حل کن به طوری که اول خرداد تمام درسات رو یه بار دوره کرده باشی و در دوران امتحانات اول یه بار جزوه و کتابت رو مرور کن و بعد امتحان نهایی های 87 به این طرف رو کار کن ( دقت کن که اولویت با 89 و بعد 88 و بعدش 87 هست اگه نمیرسی همه رو کار کنی 88 و 89 رو کار کن)

خلاصه تا قبل از تابستون بچسب به امتحان نهایی بعد امتحانات یه استراحت یکی دو هفته ای داشته باش ( مسافرت گزینه خوبیه) بعد بیا اینجا تا در مورد کنکور 91 صحبت کنیم

الان بهترین کاری که می تونی برای کسب رتبه خوب و قبول شدن توی رشته - دانشگاه خوب انجام بدی اینه که تمام تمرکزت روی امتحان نهایی باشه و همون کاری که گفتم رو انجام بدی

18. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •