تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 315 از 449 اولاول ... 215265305311312313314315316317318319325365415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    راستش من چون خودم روی سیستم اداریم از کومودو استفاده می کنم پس ویروسی نشدن سیستم برام خیلی اهمیت داره و با توجه به بحثهای اخیر و باگهای کومودو تصمیم گرفتم که با جناب Dr Hannibal ناظر محترم انجمن که الان دیگه به دلیل مشغله کاری ، زیاد توی انجمن نیستن مشورت کنم ایشون لطف کردن و با وقت کمی که داشتن به برخی مشکلات من جوا ب دادن و من هم اینجا با اجازه ایشون همون مطالب رو برای سایر کاربران قرار می دم

خوب مثل اینکه در چند مورد سند بوکس کومودو درست عمل نمی کنه و باعث ورود ویروس به سیستم میشه مثلا فیلم زیر رو ببینید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب همونطور که در فیلم معلومه سند بوکس موفق نبوده - جناب Dr Hannibal یک فایلی رو برای تست قرار دادن توی انجمن که می تونید از لینک زیر دریافت کنید
    کد:
    فایلی که ایشون برای تست قرار دادن که هیچگونه آسیبی به سیستم ما نمی رسونه و بعد راه حلی برای حل مشکل دور زده شدن سند بوکس و دیفنس کومودو ارائه دادن . من راه حل انجام دادم کاملا موثر بود به این صورت که شما برای تست ابتدا پوشه ای رو در درایو c تون می سازید به اسم test وبعد یک سری فایل مثل عکس – فیلم پاور پوینت رو داخلش کپی میکنید وقتی شما اون فایل تستی که دکتر قرار دادن رو اجرا می کنید با اینکه در سند بوکس اجرا میشه اما تمامی فایلهای اون پوشه پاک می شن
    یعنی اینکه سند بوکس عملا هیچ کاری نتونسته انجام بده

اما با تنظیماتی که Dr Hannibal پیشنهاد دادن این مشکل رفع میشه و بعد از انجام تنظیمات اگه شما اون فایل تست رو اجرا کنید دیگه چیزی از پوشه TEST پاک نمیشه
    عکس تنظیمات

نقل قول از Dr Hannibal
    این هم دستور کار
    خب به همون مسیر که توی شکل نمایش دادم برید و روی اون Executable دبل کلیک کنید ، خب حالا روی لیستی که داده ، از زیر گزینه های Executable کلیک راست کنید ، add بزنید و بالا پنجره جدید به اسم add new item این گزینه که من اضافه کردم رو بزنید:

کد:
    تایید کنید ، در آخر باید مثل عکس من اون فایل زیر رده executable بشه حالا با همون شبه ویروسی که من ساخته بودم تست کنید ببینید اگر فایل ها این بار آسیب ندیدن یعنی باگ دوم و سوم رفع شدن و ویروسی نمیتونه به فایلی آسیب بزنه.

در آخر هم از دوست عزیزمون pcsoft می خوام اون فایل ویروسی رو که امتحان کردن لینکش رو همینجا بزارن تا من روی یک سیستم 32 بیتی با این تنظیمات انجام بدم ببینم چی میشه
    البته این روش برای از بین بردن این باگ نیست چون به قول دکتر این باگ روی همه سیستمها نبوده و عمومیت نداشته
    با تشکر

2. 6 کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

...... و جوینده یابنده بود...

4. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام.
    ممنونم که پیگیر مشکل کومودو هستید.
    بفرمایید:
    کد:
    پسورد: 123
    دکتر که کم پیدا هستن ولی ارادت داریم خدمتشون. امیدوارم موفق باشند.
    منتظر تست طوفانی شما هستم. امیدوارم هر چه زودتر باگ برطرف بشه تا برگردم به کومودو.

6. 3 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان کمودو برای لینوکس فایروال داره؟

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام.
    ممنونم که پیگیر مشکل کومودو هستید.
    بفرمایید:
    کد:
    پسورد: 123
    دکتر که کم پیدا هستن ولی ارادت داریم خدمتشون. امیدوارم موفق باشند.
    منتظر تست طوفانی شما هستم. امیدوارم هر چه زودتر باگ برطرف بشه تا برگردم به کومودو.
    سلام رفیق

....خیلی در جریان نیستم؛ ولی فکر کنم مشکل این باشه که وقتی روی Clean کلیک میشه، ویروس میره تو لیست سفید!

البته روی OS 32bit من این مشکلو ندیدم:

کد:
    پیروز باشید

9. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام رفیق

....خیلی در جریان نیستم؛ ولی فکر کنم مشکل این باشه که وقتی روی Clean کلیک میشه، ویروس میره تو لیست سفید!

البته روی OS 32bit من این مشکلو ندیدم:

کد:
    پیروز باشید
    سلام
    آره مشکل همین هستش. ولی در 5.8 تقریبا حل شده. پیام برات گذاشتم کامل توضیح دادم.
    من روی XP هم این مشکل رو دیدم. البته نه در نسخه 5.8. نسخه ش فکر کنم 5.5 بود که هنوز تغییر ظاهری نداده بود.
    ببین صد در صد نیست که باگ خودشو نشون بده. مثلا من خودم چند ویروس رو امتحان کردم ولی Trust نشدن.
    یا همین فایلی که من داخل فیلم نشون دادم. اگر فایل رو از لیست سفید پاک می کردم و دوباره با همون فایل تست می گرفتم این نتیجه نمی شد.
    Last edited by pcsoft; 07-11-2011 at 11:03.

11. 3 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام
    آره مشکل همین هستش. ولی در 5.8 تقریبا حل شده. پیام برات گذاشتم کامل توضیح دادم.
    من روی XP هم این مشکل رو دیدم. البته نه در نسخه 5.8. نسخه ش فکر کنم 5.5 بود که هنوز تغییر ظاهری نداده بود.
    ببین صد در صد نیست که باگ خودشو نشون بده. مثلا من خودم چند ویروس رو امتحان کردم ولی Trust نشدن.
    یا همین فایلی که من داخل فیلم نشون دادم. اگر فایل رو از لیست سفید پاک می کردم و دوباره با همون فایل تست می گرفتم این نتیجه نمی شد.
    سلام

مرسی بابت توضیحات. در مورد اون مشکلی که فرمودی اگر چند ویروس توی یک پوشه باشه و کمودو چند تا رو نشناسه، اونها را میبره تو لیست سفید> من آخرین بسته ویروس که جناب AMIR.KIK در تاپیک دانلود ویروس گذاشته را تست کردم

منظورم این پسته:
    کد:
    که شامل 5 فایله و 2 مورد با آنتی ویروس شناخته میشه و 2 تا را هم دفنس ولی باز اون مشکلی که شما فرمودید مشاهده نشد
    البته من روی XP هم تست کردم و مشکلی نبود.

فیلم:

کد:
    باز هم ممنونم

13. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dara0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام

امروز وقتی تو مراحل نصب یک نرم افزار بودم کولد اسکنر یک فایل از اون رو مخرب شناخت و برای حذفش پیغام داد دکمه کلین رو زدم ولی متاسفانه فایل مربوطه حذف نشد که نشد از اخر دستی پاکش کردم دوستان اگه راه حلی هست ممنون میشم راهنمایی کنند

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام

امروز وقتی تو مراحل نصب یک نرم افزار بودم کولد اسکنر یک فایل از اون رو مخرب شناخت و برای حذفش پیغام داد دکمه کلین رو زدم ولی متاسفانه فایل مربوطه حذف نشد که نشد از اخر دستی پاکش کردم دوستان اگه راه حلی هست ممنون میشم راهنمایی کنند

از اولش هم کمودو آنتی ویروس نبود. من به شما آنتی ویروس eset 5 رو پیشنهاد می کنم.
    حالا نظر من اینه اگه می خواهی امتحان کن.
    شاد باشید

16. این کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

سلام

CIS داری یا CF ؟؟ در خواست ریست نداد؟دفنس روی بلاک نیست که؟

ضمنا میتونی روی پیشنهاد دوستمون terminator5 یعنی eset 5 هم فکر کنی. هر چند نسخه های قبلی این محصول به نظرم چنگی به دل نمیزد(حداقل من یکی رو ارضا نمیکرد) ولی از ورژن جدید خبری ندارم، شاید حرفهایی برای گفتن داشته باشه.

موفق باشید

18. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •