از كجا بخرم ؟
لينك ميدي!!
از كجا بخرم ؟
لينك ميدي!!
دوست گرامی این مدله که گرقتی درگاه مموری کارت داره اگه خوب دقت کنی جای سیمکارتشم پیدا میکنی![]()
خیلی گلی king داداشی میشه یکم بیشتر توضیح بدی که چرا آندروید بهتره؟یا مرورگر؟
من با نوکیا c6 استفاده میکنم بدک نیست ولی کلا از چشم افتاده میخوام xperia poro بگیرم یعنی بنظر شما چون xperia آندرویده سرعتم یهتر میشه یا نه؟
اها دلیلشو میخوای
وقتی شما با موبایل کار میکنی خواه ناخواه بعضی از وب سایتهای بزرگ ( نظیر وب سایتهایی که من نگاه میکنم ) از ورژن موبیال و نسخه مخصوص وب wap استفاده میکنند در واقع اتوماتیک برای شما یک سایت کم حجم شده و فشرده رو میفرستند. خوب این خیلی فرق داره تا اینکه من با مونیتور این سایت رو دانلود کنم و پیر بشم
دلائل دیگر :
بزرگتر بودن گوشی های هوشمند + امکان استفاده از تورنت و دانلودر بدون کامپیوتر و دانلود مستقیم روی رم موبایل + صفحه نمایش بزرگتر + خسته نشدن پشت سیستم نشستن و...
چرا اندریود = چچون اپلیکیشنهای زیادی واسش ساخته شده و واقعا منو از کامپیوتر تقریبا بی نیاز کرده ضمن این که رقیب بزرگی برای اپل ایفون با اون قیمتهای یک میلیون و... هستش
چرا یو سی وب ؟ = چون با فشرده کردن زیاد تصاویر و متون و ارسال اون به سمت شما امکان وبگردی راحتی رو براتون فراهم میکنه. من مرورگر خود گوشی رو بستم و فقط با یوسی حال میکنم یه چیزی تو مایه های اوپرا هستش.
من شخصا دیگه رغبتی به دیدن سایتها ندارم و اینقدر سرم شلوغه و سرعت اینترنت پایینه که مطالب رو خیلی خیلی راحت با این فسقلی دریافت میکنم.
میتونم همزمان اهنگ گوش بدم و....
شما که گوشی نوکیا داری نیازی نیست این گوشی اندریود رو بگیری برو تو سایت ucweb.com و نسخه مخصوص نوکیا رو بگیر . در مورد اون گوشی هم اطلاعی ندارم ولی الان دیگه خرید گوشی های تک هسته ای با ورود نسخه های جدید اندریود مثل (( ورژن بستنی حصیری )) دیگه گوشیهای تک هسته ای کفاف نمیدهند و باید از گوشیهای دو هسته ای مثل نکزوس استفاده کنی. و قیمتشون یک کمی بیشتره ولی در کل باید به فکر دو هسته ای باشی. اگه هم مشکل بودجه هست که همون جیو و فیت ( جیو پیشنهاد میشه ) کارتونو راه میندازه.
تنها مشکل جیو نبود فلش پلیر برای این گوشی هست. فیت رو نمیدونم. ولی برای وبگردی حرف نداره.
در کل لذت وبگردی با گوشی تاچ یک چیز دیگه است اگه مایه هم داری تبلت بگیری که دیگه حرف نداره.
موفق باشی
king عزیز مرسی از توضیحات کاملت و مرسی که راهنمایی کردی امیدورام همیشه موفق باشی
سلام
ببخشید من به دلایلی مجبورم یه مدت از اینترنت با سیم کارت استفاده کنم اطلاعاتم تو این مورد کمه یه مقدار سرچ کردم
تو یه سایت زده بود مودم GSM ! ولی تو خیلی از جاها فقط صحبت از GPRS و EDGE بود ، منظور از مودم GSM چیه؟
GSM با GPRS و EDGE فرق داره؟
من برای استفاده از اینترنت موبایل ایرانسل باید مودم GPRS بخرم یا مودم GSM یا مودم EDGE ؟
ممنون
مودم GSm همینو بگو به یارو بعدش هم نگاه کن کلاس gprs ش چنده
این پست رو هم نوشتم که ملت بخوننند ولی دریغ از یک سرچ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
خواهش![]()
دوستان واقعا این سرویس رو ویندوز های 64 بیت جواب نمیده اصلا؟
اگه با گوشی وصل میشی برنامه مخصوص پی سی استودیو رو باید نصب کنی اون هم ورژن مخصوص 64بیتی
اگه هم با مودم مخصوصش وصل میشی باید درایورش رو گیر بیاری
گوشی های هوشمند مثل گوشی های اندرویدی مشکلی با این قضیه ندارن .
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------
اگه با گوشی وصل میشی برنامه مخصوص پی سی استودیو رو باید نصب کنی اون هم ورژن مخصوص 64بیتی
اگه هم با مودم مخصوصش وصل میشی باید درایورش رو گیر بیاری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)