تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 315 از 359 اولاول ... 215265305311312313314315316317318319325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

چیز پی ان های جدید اومده که ، حرف نداره . از نظر سرعت عالیه . قیمتشم فرقی نمیکنه . از اونا استفاده کن .

از كجا بخرم ؟
    لينك ميدي!!

در آغاز فعالیت juve27's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان من یه دونه از این فلش ها رو خریدم اما نمیدونم این سیم کارت رو باید کجا وارد کنم.فقط یه جا هست که نوشته micro sd.اونم اندازش جوری نیست که بشه سیم کارت واردش کرد....

دوست گرامی این مدله که گرقتی درگاه مموری کارت داره اگه خوب دقت کنی جای سیمکارتشم پیدا میکنی

3. این کاربر از juve27 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shaahinnn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

ای ملت !
    روزی که این سرویسو معرفی کردم ایرانسل اتیش به مالش زده بود
    الان دو ماهی میشه خودمم از این سرویس استفاده میکنم
    دیگه کیفیتش مثل سابق خوب نیست.
    راه حل:
    اگه هدفتون از وبگردی مثل من اخرین اخبار و دیدن فک فامیلاست یک گوشی اندروید سامسونگ مثل فیت و جیو بخرین و با این مرورگر یو سی حال کنین
    اگه نه برید سمت وایمکس که شدیدا توصیه میشه مخصوصا مبین نت با اون مودم کوچولوش.
    اینترنت سیمکارت دیگه ارزش خریدن نداره
    البته من برای کسی تعیین تکلیف نمیکنم ولی از روی تجربه میگم دیگه این سرویس به عنوان مودم برای کامپیوتر به درد نمیخوره

یک زمانی بود عشق این کارا رو داشتم هر روز یه روش جدید بهتون معرفی میکردم ولی الان واقعا هیچی مشخص نیست.
    چاکس همگی کینگ.
    خیلی گلی king داداشی میشه یکم بیشتر توضیح بدی که چرا آندروید بهتره؟یا مرورگر؟
    من با نوکیا c6 استفاده میکنم بدک نیست ولی کلا از چشم افتاده میخوام xperia poro بگیرم یعنی بنظر شما چون xperia آندرویده سرعتم یهتر میشه یا نه؟

5. 2 کاربر از shaahinnn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خیلی گلی king داداشی میشه یکم بیشتر توضیح بدی که چرا آندروید بهتره؟یا مرورگر؟
    من با نوکیا c6 استفاده میکنم بدک نیست ولی کلا از چشم افتاده میخوام xperia poro بگیرم یعنی بنظر شما چون xperia آندرویده سرعتم یهتر میشه یا نه؟
    اها دلیلشو میخوای
    وقتی شما با موبایل کار میکنی خواه ناخواه بعضی از وب سایتهای بزرگ ( نظیر وب سایتهایی که من نگاه میکنم ) از ورژن موبیال و نسخه مخصوص وب wap استفاده میکنند در واقع اتوماتیک برای شما یک سایت کم حجم شده و فشرده رو میفرستند. خوب این خیلی فرق داره تا اینکه من با مونیتور این سایت رو دانلود کنم و پیر بشم

دلائل دیگر :
    بزرگتر بودن گوشی های هوشمند + امکان استفاده از تورنت و دانلودر بدون کامپیوتر و دانلود مستقیم روی رم موبایل + صفحه نمایش بزرگتر + خسته نشدن پشت سیستم نشستن و...

چرا اندریود = چچون اپلیکیشنهای زیادی واسش ساخته شده و واقعا منو از کامپیوتر تقریبا بی نیاز کرده ضمن این که رقیب بزرگی برای اپل ایفون با اون قیمتهای یک میلیون و... هستش

چرا یو سی وب ؟ = چون با فشرده کردن زیاد تصاویر و متون و ارسال اون به سمت شما امکان وبگردی راحتی رو براتون فراهم میکنه. من مرورگر خود گوشی رو بستم و فقط با یوسی حال میکنم یه چیزی تو مایه های اوپرا هستش.
    من شخصا دیگه رغبتی به دیدن سایتها ندارم و اینقدر سرم شلوغه و سرعت اینترنت پایینه که مطالب رو خیلی خیلی راحت با این فسقلی دریافت میکنم.
    میتونم همزمان اهنگ گوش بدم و....

شما که گوشی نوکیا داری نیازی نیست این گوشی اندریود رو بگیری برو تو سایت ucweb.com و نسخه مخصوص نوکیا رو بگیر . در مورد اون گوشی هم اطلاعی ندارم ولی الان دیگه خرید گوشی های تک هسته ای با ورود نسخه های جدید اندریود مثل (( ورژن بستنی حصیری )) دیگه گوشیهای تک هسته ای کفاف نمیدهند و باید از گوشیهای دو هسته ای مثل نکزوس استفاده کنی. و قیمتشون یک کمی بیشتره ولی در کل باید به فکر دو هسته ای باشی. اگه هم مشکل بودجه هست که همون جیو و فیت ( جیو پیشنهاد میشه ) کارتونو راه میندازه.
    تنها مشکل جیو نبود فلش پلیر برای این گوشی هست. فیت رو نمیدونم. ولی برای وبگردی حرف نداره.

در کل لذت وبگردی با گوشی تاچ یک چیز دیگه است اگه مایه هم داری تبلت بگیری که دیگه حرف نداره.

موفق باشی

7. این کاربر از KING_DESIGNER2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shaahinnn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

اها دلیلشو میخوای
    وقتی شما با موبایل کار میکنی خواه ناخواه بعضی از وب سایتهای بزرگ ( نظیر وب سایتهایی که من نگاه میکنم ) از ورژن موبیال و نسخه مخصوص وب wap استفاده میکنند در واقع اتوماتیک برای شما یک سایت کم حجم شده و فشرده رو میفرستند. خوب این خیلی فرق داره تا اینکه من با مونیتور این سایت رو دانلود کنم و پیر بشم

دلائل دیگر :
    بزرگتر بودن گوشی های هوشمند + امکان استفاده از تورنت و دانلودر بدون کامپیوتر و دانلود مستقیم روی رم موبایل + صفحه نمایش بزرگتر + خسته نشدن پشت سیستم نشستن و...

چرا اندریود = چچون اپلیکیشنهای زیادی واسش ساخته شده و واقعا منو از کامپیوتر تقریبا بی نیاز کرده ضمن این که رقیب بزرگی برای اپل ایفون با اون قیمتهای یک میلیون و... هستش

چرا یو سی وب ؟ = چون با فشرده کردن زیاد تصاویر و متون و ارسال اون به سمت شما امکان وبگردی راحتی رو براتون فراهم میکنه. من مرورگر خود گوشی رو بستم و فقط با یوسی حال میکنم یه چیزی تو مایه های اوپرا هستش.
    من شخصا دیگه رغبتی به دیدن سایتها ندارم و اینقدر سرم شلوغه و سرعت اینترنت پایینه که مطالب رو خیلی خیلی راحت با این فسقلی دریافت میکنم.
    میتونم همزمان اهنگ گوش بدم و....

شما که گوشی نوکیا داری نیازی نیست این گوشی اندریود رو بگیری برو تو سایت ucweb.com و نسخه مخصوص نوکیا رو بگیر . در مورد اون گوشی هم اطلاعی ندارم ولی الان دیگه خرید گوشی های تک هسته ای با ورود نسخه های جدید اندریود مثل (( ورژن بستنی حصیری )) دیگه گوشیهای تک هسته ای کفاف نمیدهند و باید از گوشیهای دو هسته ای مثل نکزوس استفاده کنی. و قیمتشون یک کمی بیشتره ولی در کل باید به فکر دو هسته ای باشی. اگه هم مشکل بودجه هست که همون جیو و فیت ( جیو پیشنهاد میشه ) کارتونو راه میندازه.
    تنها مشکل جیو نبود فلش پلیر برای این گوشی هست. فیت رو نمیدونم. ولی برای وبگردی حرف نداره.

در کل لذت وبگردی با گوشی تاچ یک چیز دیگه است اگه مایه هم داری تبلت بگیری که دیگه حرف نداره.

موفق باشی
    king عزیز مرسی از توضیحات کاملت و مرسی که راهنمایی کردی امیدورام همیشه موفق باشی

9. این کاربر از shaahinnn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    ببخشید من به دلایلی مجبورم یه مدت از اینترنت با سیم کارت استفاده کنم اطلاعاتم تو این مورد کمه یه مقدار سرچ کردم
    تو یه سایت زده بود مودم GSM ! ولی تو خیلی از جاها فقط صحبت از GPRS و EDGE بود ، منظور از مودم GSM چیه؟
    GSM با GPRS و EDGE فرق داره؟

من برای استفاده از اینترنت موبایل ایرانسل باید مودم GPRS بخرم یا مودم GSM یا مودم EDGE ؟

ممنون

11. این کاربر از mehran_pqqp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    ببخشید من به دلایلی مجبورم یه مدت از اینترنت با سیم کارت استفاده کنم اطلاعاتم تو این مورد کمه یه مقدار سرچ کردم
    تو یه سایت زده بود مودم GSM ! ولی تو خیلی از جاها فقط صحبت از GPRS و EDGE بود ، منظور از مودم GSM چیه؟
    GSM با GPRS و EDGE فرق داره؟

من برای استفاده از اینترنت موبایل ایرانسل باید مودم GPRS بخرم یا مودم GSM یا مودم EDGE ؟

ممنون
    مودم GSm همینو بگو به یارو بعدش هم نگاه کن کلاس gprs ش چنده
    این پست رو هم نوشتم که ملت بخوننند ولی دریغ از یک سرچ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------

king عزیز مرسی از توضیحات کاملت و مرسی که راهنمایی کردی امیدورام همیشه موفق باشی
    خواهش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوستان واقعا این سرویس رو ویندوز های 64 بیت جواب نمیده اصلا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اگه با گوشی وصل میشی برنامه مخصوص پی سی استودیو رو باید نصب کنی اون هم ورژن مخصوص 64بیتی
    اگه هم با مودم مخصوصش وصل میشی باید درایورش رو گیر بیاری

گوشی های هوشمند مثل گوشی های اندرویدی مشکلی با این قضیه ندارن .

---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------

اگه با گوشی وصل میشی برنامه مخصوص پی سی استودیو رو باید نصب کنی اون هم ورژن مخصوص 64بیتی
    اگه هم با مودم مخصوصش وصل میشی باید درایورش رو گیر بیاری

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض تست GPRS مشترکان موبایل در سامانه متما

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •