تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 315 از 451 اولاول ... 215265305311312313314315316317318319325365415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

ممنون علیرضا جان توضیحاتت خوب بود.

حالا منم نظراتم رو بگم ببین چطوریه .

اول اینکه کاملا بر عکس قضیه رو متوجه شدی که تقصیره من بود که ناقص توضیح دادم . میتونم به جرات بگم 30-35 % کیفیت و Framerate تو Xbox 360 بیشتر و بهتره.

دوم اینکه من هم PS3 دارم و هم Xbox 360 . هم PSP ( نترکیدم خیلیه !! )

در مورد کارت گرافیک ها , خب ما تو X360 سریه ATI رو داریم و تو PS3 سریه Nvidia که خب مسلما یکسری از بازی ها که زیاد هم نیستن میتونن با شتاب دهنده ی OpenGL بهتر عمل کنن.

علت اینکه بازی های X360 میتونه بهتر باشه اینه که بازی هایی که به صورت مشترکا روی PC و کنسول عرضه میشن , برای Xbox 360
    به همان صورت و با تغییرات کوچکی قابل اجر اهستن ( حالا این تغییرات میتونه از نظر گرافیکی باشه یا از نظر game Play) ولی برای PS3 حتما باید Port بشن !! یعنی کلا یک داستان جدید براش بوجود میاد , خب اکثر بازی هایی هم که روی Xbox 360 ریلییز میشن با API DirectX هماهنک شدن و پایه برنامه نویسیشون روی این شتاب دهنده هست و وقتی Port میشن از نظر Details کمی افت میکنن.

از نظر Anti-Aliasing متاسفانه میتوان گفت یکی از ضعف های کنسول ها هستن که حداکثر روی 4X میتوانند کار کنند.
    حالا اینکه هر بازی روی کدوم GPU میتونه بهینه تر عمل کنه دیگه بستگی به Engine و Rendering داره.

بازی های هردو کنسول به صورت Real روی یک نوع Resolution HD که 720 است اجرا میشن و اون اندازه هایی که ما بهشون 1080 میگیم (همانطور که خودت اشاره کردی داداش ) همه Upscale شده هستن و به قل خودمون Fix Screen شدن.
    فقط بازی های Sport که Low Details اند میتونند به صورت Real 1080 باشن.

تنها برتری PS3 به Xbox 360 داشتن پردازنده قدرتمند تر هست مه میتونه تو Real Rendering خیلی بهتر عمل کنه , نمونش بازیه Heavy Rain که میتونم بگم واقعا یک Movie Game تمام عیار است.
    اما خب از اون طرف هم بالا تر بودن میزان ظرفیت Ram در Xbox 360 و بهتر بودن GPU باعث شده تو بازی های مشترک PC/Consol بهتر عمل کنه.

از نظر ادعا که واقعا PS3 خراب کرد , من trailer های مستند یکسری از بازی هارو که مربوط به سال 2005 بود رو داشتم , اون زمان Sony
    از بازیه زیبای Metal Gear Solid 4 یک Demo بیرون داده بود که خداوکیلی من هرچی با خوده بازی مقایسه میکنم متوجه نمیشم که این شرکت چطور پیش خودش حساب کرده که همچین چیزی ساخته برای این کنسول !!!
    علیرضا به جرات میتونم بگم تشخیص فیلم از واقعیت تو این Demo به 5% رسیده بود !! ولی وقتی بازی Release شد تا 10-15% درصد
    کاهش علنی گرافیک رو دیدم .

درمورد Monitor هم من 2 تا LCD به اندازه های 46 و 21.5 و یه LED 46 اینچ دارم , از این نظر مشکلی نیست
    البته باز میدونم حرفت به خاطر سوال ناقص من بود.

البته منم باهات موافقم علیرضا جان , Asus برای N61 تو LCD یکم کم لطفی کرده .

راستی من Laptop رو با HDMI به LCD وصل کردم , نهایتا تا 720×1280 بهم Res داد !! چرا ؟!!؟

باشه حتما , دوربین عکاسیم دسته خودم نیست , بگیرن حتما عکس هاشو میزارم برات عزیز.

نه برعکس متوجه نشدم. من برداشتم این بود که میگین لپ تاپ کیفیتش کمتره. کلا همه همین طوری فکر میکنن. البته گاهش درست هست و گاهی نیست.

در مورد OpenGL خب مثل دایرکت ایکس همه چی تو یه مجموعه قرار داده نشده و برنامه نویس بد بخت باید واسه صدا بره OpenAL بیاره و .... کلی دردسر داره ولی از نظر پردازشی اگه واقعا بهینه بشه و در واقع همه چی رو در مورد دایرکت ایکس و OpenGL بهینه کنیم و مقایسه کنیم ، یه جا خوندم که تا 20 درصد سرعت OpenGL بیشتره. البته همون طوری که خودتم گفتی بیشتر بازیها رو با دایرکت ایکس و البته جدیدا Xna میسازن.

تبلیغات بازی KillZone 2 هم فکر کنم دیدی که مثل بقیه ی موارد تبلیغاتی فقط واسه عوام فریبی بوده. کلا این تبلیغات همه جای دنیا مشکل درست کرده.

فقط در مورد اون رزولوشن واقعی که با اصلاح آپ اسکیل نشده من الان یادم نیست اسم نرم افزارش چی بود ولی با یه برنامه تعداد پیکسل ها رو اندازه گرفته بودن و رزولوشن واقعی یه سری بازیها رو در آورده بودند و تقریبا همشون زیر 720p بودند. جالب اینه دقیقا 720 هم نبودند. همون آبلیوین رو که مثال زدم ....

این ال سی دیش من رو که راضی کرده به عنوان لپ تاپ ولی معمولا کارایی مثل بازی یا وب گردی تو یه مانیتور بزرگتر فول بیشتر میچسبه. راحت تر هم هست.

جالبه با اچ دی ام آی وصلش کردی مشکل داره ..... نباید این جوری باشه. این رو فکر کنم تو بخش سخت افزار مطرح کنی دوستان یه نظراتی بدن. من خودم یه بار همش تست کردم و مشکلی نداشتم ولی خب با مانیتورای مختلف و سیستم های مختلف صوتی تصویری کلی این مورد رو زیاد شنیدم.

الان دوستان صداشون در میاد شاکی میشن. بحث منحرف نشه ....:

راستی چه قدر کنسول جمع کردی شما !!!! من همون ps2 هم ندارم ! یعنی بودجه نمیرسه !!! با شبیه سازش اجرا میکنم. نینتندو 64 و میکرو و سگا و .... هم با شبیه ساز نشستم بازیهای داستانی که حال میکردم رو بازی کردم. چون سی پی یوی خوبی داره این لپ تاپ خیلی خوب هم جواب میده. شما هم تست کن فکر کنم سری فاینل فنتزی و کینگدم هارتز و دراگن کوست و پرسونا بهت حسابی بچسبه.

2. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

ورژن جدید نرم افزار PowerGear ایسوس با حجم 10.8 مگ از سایت اصلی ایسوس :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مال 8 روز پیشه. تفاوتش با ورژن قبلی فعلا نا مشخصه و شاید تفاوت خاصی نباشه. به هر حال ممکنه بعضی دوستان مثل اینجانب هی خوششون بیاد درایور رو انگولک کنن که لپ تاپشون خراب بشه. البته این که اینها رو لینک میدم از بابت اطلاع رسانی هست. دوستان دیگه خودشون تصمیم میگیرن چی کار کنن.

Last edited by alireza1411; 30-11-2010 at 23:39.

4. 8 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین دوباره بحث تاپیک داره میره ترکستان!!!!!

بعد هم میگن دوستان ناراحت میشن!!!!!

6. 4 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من Laptop رو با HDMI به LCD وصل کردم , نهایتا تا 720×1280 بهم Res داد !! چرا ؟!!؟
    دلیلش به این خاطر هست که LCD شما فقط HD رو ساپورت میکنه(یعنی 1.3 مگاپیکسل در حات ماکزیمم)اگه به LCD های Full HD (یعنی 2 مگاپیکسل) وصل کنی تا 1080*1920 رو هم ساپورت میکنه.

8. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamid.5574's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

منn61jq دارم واقعا عالیه-ولی وقتی خواستم everest اجرا کنم یهو eror داد و گفت برای جلوگیری از اسیب به ویندوز باید ریست کنم-مهمترین عیبش صفحه نمایشه

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

دلیلش به این خاطر هست که LCD شما فقط HD رو ساپورت میکنه(یعنی 1.3 مگاپیکسل در حات ماکزیمم)اگه به LCD های Full HD (یعنی 2 مگاپیکسل) وصل کنی تا 1080*1920 رو هم ساپورت میکنه.
    سلام وایومن جان خسته نباشید
    من هم یبار لپ تابم رو با کابل vga به تلویزیون lcd که فول اچ دی بود وصل کردم نهایت رزولیشنش 900 در 1600 شد جریان چیه؟ احتمالاروی بعضی از LCD ها یه تنظیماتی میخواد که ما ازش بیخبریم...
    نظر شما چیه؟

11. 2 کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

منn61jq دارم واقعا عالیه-ولی وقتی خواستم everest اجرا کنم یهو eror داد و گفت برای جلوگیری از اسیب به ویندوز باید ریست کنم-مهمترین عیبش صفحه نمایشه
    داداش کلامت متین اما با این مایه توقع سونی فول hd داری؟ باید سوخت و ساخت .

13. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

ما که بازی نمیکنیم ولی دوستان گیمر و اورکلاک کار نظرشون در مورد کارای خطرناک چیه؟؟

یه 100 مگاهرتز هسته و مموری رو اور کردم و جالبه خوب خنک بود .... البته فقط 5 دقه تو مرحله اول کرایسیس بودم برای تست و مشکلی ندیدم. در دراز مدت فکر کنم باید بیشتر مراقب دما باشیم.

در عرض 10 دقیقه بازی که حدود 95 تا 100 درصد توان کارت گرافیک رو استفاده کرده می بینید که دما رسیده به 83 درجه. البته اتاق دماش حدود 22 بود.

در مورد سی پی یو بیشتر میخواستم بررسی کنم که ببینم راهی برای کاهش گرما و دماش هست یا نه. خب کمترین کلاک ممکن حدود 150 160 مگاهرتز بود که نتیجه جالبه:

میبینید که دما همچنان بالا تشریف دارن. در واقع توان مصرفی 22 واتی که میبینید باعث بالا بودن دما شده. تو حالت بیشترین فرکانس دما حدود 67 و 68 بود. در کمترین فرکانس دما شده 61 و 62.

اینجا یه چیزی نوشته برام جالبه:

رفته گریس حرارتی رو تعویض کرده چون شنیده که بعد از سه ماه مصرف خشک میشه و به درد نمیخوره. اثرش این شده که دما کم شده و رسیده به 48 درجه !!!! دمای کارت گرافیکش تو حالت بازی سنگین در بیشترین حالت شده 62 درجه !!! کم کم دارم به فکر تعویض خمیر میافتم.

Last edited by alireza1411; 01-12-2010 at 22:38.

15. 5 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

نه برعکس متوجه نشدم. من برداشتم این بود که میگین لپ تاپ کیفیتش کمتره. کلا همه همین طوری فکر میکنن. البته گاهش درست هست و گاهی نیست.

در مورد OpenGL خب مثل دایرکت ایکس همه چی تو یه مجموعه قرار داده نشده و برنامه نویس بد بخت باید واسه صدا بره OpenAL بیاره و .... کلی دردسر داره ولی از نظر پردازشی اگه واقعا بهینه بشه و در واقع همه چی رو در مورد دایرکت ایکس و OpenGL بهینه کنیم و مقایسه کنیم ، یه جا خوندم که تا 20 درصد سرعت OpenGL بیشتره. البته همون طوری که خودتم گفتی بیشتر بازیها رو با دایرکت ایکس و البته جدیدا Xna میسازن.

تبلیغات بازی KillZone 2 هم فکر کنم دیدی که مثل بقیه ی موارد تبلیغاتی فقط واسه عوام فریبی بوده. کلا این تبلیغات همه جای دنیا مشکل درست کرده.

فقط در مورد اون رزولوشن واقعی که با اصلاح آپ اسکیل نشده من الان یادم نیست اسم نرم افزارش چی بود ولی با یه برنامه تعداد پیکسل ها رو اندازه گرفته بودن و رزولوشن واقعی یه سری بازیها رو در آورده بودند و تقریبا همشون زیر 720p بودند. جالب اینه دقیقا 720 هم نبودند. همون آبلیوین رو که مثال زدم ....

این ال سی دیش من رو که راضی کرده به عنوان لپ تاپ ولی معمولا کارایی مثل بازی یا وب گردی تو یه مانیتور بزرگتر فول بیشتر میچسبه. راحت تر هم هست.

جالبه با اچ دی ام آی وصلش کردی مشکل داره ..... نباید این جوری باشه. این رو فکر کنم تو بخش سخت افزار مطرح کنی دوستان یه نظراتی بدن. من خودم یه بار همش تست کردم و مشکلی نداشتم ولی خب با مانیتورای مختلف و سیستم های مختلف صوتی تصویری کلی این مورد رو زیاد شنیدم.

الان دوستان صداشون در میاد شاکی میشن. بحث منحرف نشه ....:

راستی چه قدر کنسول جمع کردی شما !!!! من همون ps2 هم ندارم ! یعنی بودجه نمیرسه !!! با شبیه سازش اجرا میکنم. نینتندو 64 و میکرو و سگا و .... هم با شبیه ساز نشستم بازیهای داستانی که حال میکردم رو بازی کردم. چون سی پی یوی خوبی داره این لپ تاپ خیلی خوب هم جواب میده. شما هم تست کن فکر کنم سری فاینل فنتزی و کینگدم هارتز و دراگن کوست و پرسونا بهت حسابی بچسبه.
    خب اگه اینطوریه که هیچی دیگه به قل بچه ها حرفتون متین

آره درسته , OpenGL خاصیت OpenSource بودنش هست که خب با اینکه کار رو خیلی سخت میکنه ولی عوض دست بازی ساز باز تره.
    البته یه جاهایی هم همین امر باعث عقب ماندنش میشه ولی خب در کل اگه دقت کرده باشی تمام بازی های خوده Sony بهترین
    گرافیک رو دارن !! و مطمئنا سیستم رو Exclusive خودشون کردن و درک 100% از دستگاه رو به سازندگان دیگه نمیدن.

XNA هم یک نرم افزار عمومی برای ساخت بازی توسط کاربران کاربرد داره , ازش به عنوان Engine حرفه ای استفاده نمیکنن.

اوه اوه KZ 2 رو که نگو !! اصلا مقایسه ی بازی با DEMO ایی که داد بیرون یه کار خنده داره !! ولی خب باز در کل خوب بازی رو جمع و جور کردن.

والا علیرضا جان بزار اول تست های نرم افزاری رو انجام بدم خیالم از باگ نداشتن کاتالیست جم بشه بعد میرم سراغ سخت افزار.

خب بله دیگه !! با سیستم هایی که شما داری منم بودم نمیخردیم
    ببین دوباره بحث تاپیک داره میره ترکستان!!!!!

بعد هم میگن دوستان ناراحت میشن!!!!!
    برادر من چرا شلوغش میکنی !!؟؟

بنده که از دستور پخت شلغم حرف نزدم که شما از ترک و لر میگی !! اگه به ریشه ی مطلب دقت بفرمائید کاملا ملتفت میشید که بحث سره کیفیت ساخت و Performance همین لپ تاپ هست !!

بالاخره شما میخوای یه نامه بنویسی باید چهار تا چیز هم بهش اضافه کنی دیگه !! درسته ؟؟ ما هم برای تفسیر حرفمون باید کلی حرف
    اضافه از اینور اونور بیاریم وسط تا منظور همو درک کنیم.

این طرز فکر اصلا برازنده‏ی وجه ی شما نیست.پس عوضش کنید.

موفق باشید
    خب من تمام TV هایی که دارم FULL هستن. حتی اون 21.5 اینچ !!

سلام وایومن جان خسته نباشید
    من هم یبار لپ تابم رو با کابل vga به تلویزیون lcd که فول اچ دی بود وصل کردم نهایت رزولیشنش 900 در 1600 شد جریان چیه؟ احتمالاروی بعضی از LCD ها یه تنظیماتی میخواد که ما ازش بیخبریم...
    نظر شما چیه؟
    نه تنظیمات خاصی نداره , هرچی هست از خوده لپتاپ نشأت میگیره . احتمالا درایو کارت باید Update بشه .
    منم باید اینکارو انجام بدم. چون یادمه برای PC ایم هم همین مشکل پیش اومد که Res 1080 رو نداشت و بعد از Update درایو
    درست شد.
    داداش کلامت متین اما با این مایه توقع سونی فول hd داری؟ باید سوخت و ساخت .
    کم لطفی میکنی حسن جان ! دیگه دوران سالاری Sony تمام شد !!

Asus رتینگ 1 گرفته !!

در ضمن !! میزان خرابی های Sony هم روز افزون شده !! خدا به دادش برسه ورشکست نشه خوبه.

ما که بازی نمیکنیم ولی دوستان گیمر و اورکلاک کار نظرشون در مورد کارای خطرناک چیه؟؟

یه 100 مگاهرتز هسته و مموری رو اور کردم و جالبه خوب خنک بود .... البته فقط 5 دقه تو مرحله اول کرایسیس بودم برای تست و مشکلی ندیدم. در دراز مدت فکر کنم باید بیشتر مراقب دما باشیم.

در عرض 10 دقیقه بازی که حدود 95 تا 100 درصد توان کارت گرافیک رو استفاده کرده می بینید که دما رسیده به 83 درجه. البته اتاق دماش حدود 22 بود.

در مورد سی پی یو بیشتر میخواستم بررسی کنم که ببینم راهی برای کاهش گرما و دماش هست یا نه. خب کمترین کلاک ممکن حدود 150 160 مگاهرتز بود که نتیجه جالبه:

میبینید که دما همچنان بالا تشریف دارن. در واقع توان مصرفی 22 واتی که میبینید باعث بالا بودن دما شده. تو حالت بیشترین فرکانس دما حدود 67 و 68 بود. در کمترین فرکانس دما شده 61 و 62.

اینجا یه چیزی نوشته برام جالبه:

رفته گریس حرارتی رو تعویض کرده چون شنیده که بعد از سه ماه مصرف خشک میشه و به درد نمیخوره. اثرش این شده که دما کم شده و رسیده به 48 درجه !!!! دمای کارت گرافیکش تو حالت بازی سنگین در بیشترین حالت شده 62 درجه !!! کم کم دارم به فکر تعویض خمیر میافتم.

آره علیرضا جان , خمیر سلیکون خیلی خیلی مهمه , ولی این که 3 ماهه خشک میشه من بعید میدونم !!

اینطور یادم میاد باید طی هر 1.5 سال عوض بشه. البته نمیدونم خمیر های چسبی عمرشون نسبت به معمولی ها چطوریه.

راستی از خمیر چه مارکهایی سراغ داری ؟ من از austerlitz electronic استفاده میکنم واقعا عالیه !! Made in Germany هم هست.

همین PS3 رو که واسه آموزش Assemblage و Disassemble باز کردم , خمیرش تقریبا خشک شده بود !! بعد از اینکه پاک کردم دوباره زدم

کلا یه Level از RPM FAN اش کم شد !!

17. 6 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamid.5574's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ولی من نگفتم بده-سوخت و ساز یعنی چی؟ دارم باهاش حال میکنم واسه من از صد تا سونی فول اچ دی هم بهتره okkkkkkkkkkkk

19. 5 کاربر از hamid.5574 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •