.gif)
ممنون علیرضا جان توضیحاتت خوب بود.
حالا منم نظراتم رو بگم ببین چطوریه .
اول اینکه کاملا بر عکس قضیه رو متوجه شدی
.gif)
که تقصیره من بود که ناقص توضیح دادم . میتونم به جرات بگم 30-35 % کیفیت و Framerate تو Xbox 360 بیشتر و بهتره.
دوم اینکه من هم PS3 دارم و هم Xbox 360 . هم PSP
.gif)
( نترکیدم خیلیه !! )
در مورد کارت گرافیک ها , خب ما تو X360 سریه ATI رو داریم و تو PS3 سریه Nvidia که خب مسلما یکسری از بازی ها که زیاد هم نیستن میتونن با شتاب دهنده ی OpenGL بهتر عمل کنن.
علت اینکه بازی های X360 میتونه بهتر باشه اینه که بازی هایی که به صورت مشترکا روی PC و کنسول عرضه میشن , برای Xbox 360
به همان صورت و با تغییرات کوچکی قابل اجر اهستن ( حالا این تغییرات میتونه از نظر گرافیکی باشه یا از نظر game Play) ولی برای PS3 حتما باید Port بشن !! یعنی کلا یک داستان جدید براش بوجود میاد , خب اکثر بازی هایی هم که روی Xbox 360 ریلییز میشن با API DirectX هماهنک شدن و پایه برنامه نویسیشون روی این شتاب دهنده هست و وقتی Port میشن از نظر Details کمی افت میکنن.
از نظر Anti-Aliasing متاسفانه میتوان گفت یکی از ضعف های کنسول ها هستن که حداکثر روی 4X میتوانند کار کنند.
حالا اینکه هر بازی روی کدوم GPU میتونه بهینه تر عمل کنه دیگه بستگی به Engine و Rendering داره.
بازی های هردو کنسول به صورت Real روی یک نوع Resolution HD که 720 است اجرا میشن و اون اندازه هایی که ما بهشون 1080 میگیم (همانطور که خودت اشاره کردی داداش ) همه Upscale شده هستن و به قل خودمون Fix Screen شدن.
فقط بازی های Sport که Low Details اند میتونند به صورت Real 1080 باشن.
تنها برتری PS3 به Xbox 360 داشتن پردازنده قدرتمند تر هست مه میتونه تو Real Rendering خیلی بهتر عمل کنه , نمونش بازیه Heavy Rain که میتونم بگم واقعا یک Movie Game تمام عیار است.
اما خب از اون طرف هم بالا تر بودن میزان ظرفیت Ram در Xbox 360 و بهتر بودن GPU باعث شده تو بازی های مشترک PC/Consol بهتر عمل کنه.
از نظر ادعا که واقعا PS3 خراب کرد , من trailer های مستند یکسری از بازی هارو که مربوط به سال 2005 بود رو داشتم , اون زمان Sony
از بازیه زیبای Metal Gear Solid 4 یک Demo بیرون داده بود که خداوکیلی من هرچی با خوده بازی مقایسه میکنم متوجه نمیشم که این شرکت چطور پیش خودش حساب کرده که همچین چیزی ساخته برای این کنسول !!!
علیرضا به جرات میتونم بگم تشخیص فیلم از واقعیت تو این Demo به 5% رسیده بود !! ولی وقتی بازی Release شد تا 10-15% درصد
کاهش علنی گرافیک رو دیدم .
درمورد Monitor هم
.gif)
من 2 تا LCD به اندازه های 46 و 21.5 و یه LED 46 اینچ دارم , از این نظر مشکلی نیست
.gif)
البته باز میدونم حرفت به خاطر سوال ناقص من بود.
البته منم باهات موافقم علیرضا جان , Asus برای N61 تو LCD یکم کم لطفی کرده .
راستی من Laptop رو با HDMI به LCD وصل کردم , نهایتا تا 720×1280 بهم Res داد !! چرا ؟!!؟
باشه حتما , دوربین عکاسیم دسته خودم نیست , بگیرن حتما عکس هاشو میزارم برات عزیز.