تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 315 از 674 اولاول ... 215265305311312313314315316317318319325365415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

تا حالا فقط دوتا از دوستان تجربه ای که من از بازی داشتم رو گفتن
    pedramgolchin ali_santori
    نمیدونم چرا دیگران نظراته دیگه ای دارن
    به نظرم سخت شدن بازی اصلا چیز بدی نیست
    ویا اینکه سبک بازی کمی تغییر کرده
    من اصلا سعی ندارم برای این بازی تبلیغ کنم ولی بازی خیلی از نسخه قبلی بهتر شده شاید با سلیقه خیلی ها جور نیاد اما دلیل بر ضعف بازی نیست فیفا هم بازیه بدی نیست یک بار امتحانش کنید اگر خوشتون اومد خوشبحالتون
    من هم بازی کردم ولی به نظر من که سخت نیست...
    خیلی راحت با سانتر و شوت میشه گل زد...
    بازیکنا تو زمین گیج می زنن...توپ زیاد زیر پاهاشون گیر می کنه و اذیت می کنه...
    من یه مشکلی که دارم اصلا جهت های مایل درست کار نمی کنه...
    دفاع هم خیلی ضعیف عمل می کنه...
    داور هم هنوز مشکل داره و بعضی خطاها رو می گیره و بعضی ها رو نه....
    دروازبان پیشرفت که نداشته به نظر من پسرفت هم داشته...کلا خیلی گیج شده...توپ خیلی راحت وارد دروازه می شه...کلا نسبت به نسخه قبل بدتر شده...
    چند شب پیش مهدی رحمتی یه شوت ضایع رفت تو گلش... من توی pes دوتا گل خوردم که هر دوتاش همونطوری بود در صورتی که توپ از مسافت خیلی دور و خیلی آروم زده میشه....

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

من جفتشو دارم فیفا 11 و pes11 .. گرافیکه pes که خیلی بهتره ! طبیعی تره ! فقط یه گندی زده اسم بازیکنهای حریف رو نمیشه از بالای کلشون برداشت ! وسط زمین همش اسم ورجو ورجه میکنه

پچی چیزی باید نوشته بشه براش.
    اگه نشه برداشت که مسخره است!

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اگه نشه برداشت که مسخره است!
    از تو قسمت تنظیمات میشه اسم رو ورداشت و همون شماره 1و 2 رو گذاشت.

آقا این پچ 170 مگی رو من نصب کردم بایرن تو بوندسلیگا نیست توی بقیه تیمها هست...

یا مثلا لباس سفید اینتر کناره هاش گلدوزی اژدها داره!!

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از تو قسمت تنظیمات میشه اسم رو ورداشت و همون شماره 1و 2 رو گذاشت.

آقا این پچ 170 مگی رو من نصب کردم بایرن تو بوندسلیگا نیست توی بقیه تیمها هست...

یا مثلا لباس سفید اینتر کناره هاش گلدوزی اژدها داره!!
    آخه اين تازه ورژن 0.1 پچه.

اين Pesedit.com پارسال هم واسه 2010 پچ هاي بي نظيري داد. ايشالله هي كامل تر و بهتر از قبل ميشه

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من خودم pes باز بودم اما از وقتی فیفا رو بازی کردم pes رو گذاشتم کنار
    شک نکن و فیفا 11 رو بگیر. فوق العاده ست
    هر کسی یه نظری داره
    شما الان فیفا 11 Pc رو بازی کردی،من فیفا 11 کنسول رو هم دارم و بازی هم میکنم،ولی به هیچ وجه نتونستم لذتی که از pes میبرم رو توی فیفا تجربه کنم،فیفا فقط سعی کرده فیزیک بازی رو ارتقا بده و با موشن کپچر بازی رو طبیعی جلوه بده،این نظر منه و نظرات دیگر دوستان هم کاملا محترمه
    یعنی کلا باید قید تک به تک و بزنی چون تابخوای دریبل کنی بازیکن پشت سریت می رسه دروازه بانم جلو نیومده که بخوای اتفاقا تمام تک به تکام زاویه داشت. چیپ بندازی بابا مگه میشه تو یه بازی مسی 4 تا تک به تک و خراب کنه 2 تا هم زلاتان یکی هم ویا!
    عزیز شما R2 رو نگه دار بعد شوت رو تا نصفه پر کن،با داخل پا شوت میکنه که خیلی دقیق تره و بیشتر گل میشه
    تا حالا فقط دوتا از دوستان تجربه ای که من از بازی داشتم رو گفتن
    pedramgolchin ali_santori
    نمیدونم چرا دیگران نظراته دیگه ای دارن
    به نظرم سخت شدن بازی اصلا چیز بدی نیست
    ویا اینکه سبک بازی کمی تغییر کرده
    من اصلا سعی ندارم برای این بازی تبلیغ کنم ولی بازی خیلی از نسخه قبلی بهتر شده شاید با سلیقه خیلی ها جور نیاد اما دلیل بر ضعف بازی نیست فیفا هم بازیه بدی نیست یک بار امتحانش کنید اگر خوشتون اومد خوشبحالتون
    درسته دوست عزیز ،هر کس به نحوی با بازی رابطه برقرار میکنه و کاملا سلیقه ای هست،من که میشینم پای بازی دیگه از پاش تکون نمیخورم، از کار و کاسبی افتادم بخدا
    فقط دوستان حتما پچ PESEDIT رو بریزن،حتما حتما که بازی از اینرو به اونرو میشه
    اساتید محترم
    همه این فایلهای IMG رو باید Rebuild کنم ؟

سپاسگذارم.
    نه دوست عزیز ،شما هر پچی رو که دانلود کنی توش چندتا فلده iMG داره که فقط باید اونارو REBUILD کنی
    مثلا همین پچ PESEDIT 1.01 فکر کنم 6تا پوشه IMG داشت که من ریختم و بازی عالی شده با این پچ
    من جفتشو دارم فیفا 11 و pes11 .. گرافیکه pes که خیلی بهتره ! طبیعی تره ! فقط یه گندی زده اسم بازیکنهای حریف رو نمیشه از بالای کلشون برداشت ! وسط زمین همش اسم ورجو ورجه میکنه

پچی چیزی باید نوشته بشه براش.
    دوست عزیز شما خیلی راحت میتونی اسمای بازیکنا رو از قسمت CURSOR SETTING خاموش کنی یا فقط بزاری 1 یا 2 باشه
    من هم بازی کردم ولی به نظر من که سخت نیست...
    خیلی راحت با سانتر و شوت میشه گل زد...
    بازیکنا تو زمین گیج می زنن...توپ زیاد زیر پاهاشون گیر می کنه و اذیت می کنه...
    من یه مشکلی که دارم اصلا جهت های مایل درست کار نمی کنه...
    دفاع هم خیلی ضعیف عمل می کنه...
    داور هم هنوز مشکل داره و بعضی خطاها رو می گیره و بعضی ها رو نه....
    دروازبان پیشرفت که نداشته به نظر من پسرفت هم داشته...کلا خیلی گیج شده...توپ خیلی راحت وارد دروازه می شه...کلا نسبت به نسخه قبل بدتر شده...
    چند شب پیش مهدی رحمتی یه شوت ضایع رفت تو گلش... من توی pes دوتا گل خوردم که هر دوتاش همونطوری بود در صورتی که توپ از مسافت خیلی دور و خیلی آروم زده میشه....
    جهتهای مایل دیگه با D-PAD براحتی قابل استفاده نیست،بهتره که با ANALOG کنی که 360" باشه
    از اون حرفا بود که نسبت به نسخه قبل بدتر شده!!!!!!!!!!!!!!عزیز من هر دروازبانی اشتباه میکنه ،ولی تو این نسخه دروازبانها خیلی خیلی بهتر شده،داوری هم خیلی بهتر شده،شما فکر کنم PES 2010 رو داری بازی میکنی

6. 2 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

منم يه چند روزيه كه بازي رو گرفتم . اولش يه كم سخت بود مخصوصا تو پاسكاري .ولي تو مرور زمان بهتر شد .
    - پاسكاري خيلي بهتر شده (اگه يه خورده تمرين كنيد متوجه ميشيد)
    - پاس تو عمق هم خيلي رديف شده ولي بايد جهتو دقيق بگيري والا خيلي بهتر از قبل شده هم زميني و هم هوايي (تو 2010 نمشد عمق هوايي يا زميني داد چون دروازبان ميگرفت )
    - تكلها خيلي خوب شدن البته اگه دقيق بزني ، تو دفاع هم وقتي پشت سر يار حريف هستي درست تكل كني خيلي قشنگ توپ رو مال خود ميكنه
    - دريبل ها نسبت به قبل بهتر شده البته با استفاده از جهتها و موقعيت حريف راحت ميشه از بازيكن حريف رد شد
    - سانتر از كناره ها دقيقتر شده البته براي سر زدن بايد توپ نزديك بازيكن بشه بعدا سر بزني
    - تنها مشكلي كه تا حالا برخورد كردم تو عوض كردن بازيكن تو حالتي كه توپ دست حريفه . بيشتر مواقع اون بازيكني كه نزديك توپ و روبروي بازيكن هست انتخاب نميشه و بازيكن حريف راحت از دفاع عبور ميكنه.
    البته اينا نظر من بود ....

8. 2 کاربر از deraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوست عزیز شما خیلی راحت میتونی اسمای بازیکنا رو از قسمت CURSOR SETTING خاموش کنی یا فقط بزاری 1 یا 2 باشه
    سلام
    دوست عزیز این در مورد کنترل یک و کنترل دو صدق میکنه وقتی میخوای دونفره بازی کرد. اگر با CPU بازی کنی اسم بازیکنا ی کامپیوتر بالای سرشون نوشته اینو میشه ورداشت؟ من تنظیماتی برای این ندیدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

منم يه چند روزيه كه بازي رو گرفتم . اولش يه كم سخت بود مخصوصا تو پاسكاري .ولي تو مرور زمان بهتر شد .
    - پاسكاري خيلي بهتر شده (اگه يه خورده تمرين كنيد متوجه ميشيد)
    - پاس تو عمق هم خيلي رديف شده ولي بايد جهتو دقيق بگيري والا خيلي بهتر از قبل شده هم زميني و هم هوايي (تو 2010 نمشد عمق هوايي يا زميني داد چون دروازبان ميگرفت )
    - تكلها خيلي خوب شدن البته اگه دقيق بزني ، تو دفاع هم وقتي پشت سر يار حريف هستي درست تكل كني خيلي قشنگ توپ رو مال خود ميكنه
    - دريبل ها نسبت به قبل بهتر شده البته با استفاده از جهتها و موقعيت حريف راحت ميشه از بازيكن حريف رد شد
    - سانتر از كناره ها دقيقتر شده البته براي سر زدن بايد توپ نزديك بازيكن بشه بعدا سر بزني
    - تنها مشكلي كه تا حالا برخورد كردم تو عوض كردن بازيكن تو حالتي كه توپ دست حريفه . بيشتر مواقع اون بازيكني كه نزديك توپ و روبروي بازيكن هست انتخاب نميشه و بازيكن حريف راحت از دفاع عبور ميكنه.
    البته اينا نظر من بود ....

منم با دوستم کلملا موافقم و تنهامشکلی که به شدت منو هم ازار میده همینه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

4

اساتید محترم
    همه این فایلهای IMG رو باید Rebuild کنم ؟

سپاسگذارم.
    نه این اشتباه رو نکنین فقط باید dt0c.img , dt02.img, dt04.img, dt07.img,dt09.img
    رو ریبیلد کنید!!!!!!

بدون شرح!!!!

دیشب طی مراسم قرعه کشی لیگ قهرمانان برای فصل جدید از مسی ستاره تیم بارسلونا به عنوان برترین بازیکن لیگ قهرمانان تقدیر شد!!

در خلال این مراسم دیگر عناوین هم به دیگر بازیکنان برتر داده شد!

12. این کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tosan622's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام .من هنوز 2011 رو نگرفتم. بازیش مشکل خاصی نداره ؟ مثلا 2010 یادمه ترکیب بازیکنها save نمیشد تا اینکه پچ نصب کردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •