تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 315 از 397 اولاول ... 215265305311312313314315316317318319325365 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 3966

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ای بابا. اینجا چرا اینطوریه؟ من 3 باز پست دادم. واقعا 3 تاش پاک شده؟
    کجای این حرف من جای پاک شدن داشت؟ (( من نسخه 1 رو بازی نکردم. همه ی مراحل بازی انقدر محدوده؟ یعنی زیاد نمیتونی بری اینور و اونور. بعدش هم اینکه زیر نویس نداره بازی؟
    من یه جاش گیر کردم اونجایی که با فدریکو( درست گفتم؟) میری پیش یه دکتری. بعدش یهو سری اون میره ازدیوار بالا و میره یه جایی.نشون میده میگه از دیوار برو بالا. رفتم چیزی نشد !!! باید دنبالش برم؟؟ خیلی تند میره!!! ))

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من بازیم خودش کرک داشت چطور ببینم کرکم همینه که سالمه یا چیز دیگه ایه؟

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

خوب شما بازی رو اجرا کن ببین اگه سیو هات ذخیره می شه یعنی کرکت درسته دیگه.

4. این کاربر از siavashjal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه eslamy_iut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    PERSIA --> ISATIS

پيش فرض

ای بابا. اینجا چرا اینطوریه؟ من 3 باز پست دادم. واقعا 3 تاش پاک شده؟
    کجای این حرف من جای پاک شدن داشت؟ (( من نسخه 1 رو بازی نکردم. همه ی مراحل بازی انقدر محدوده؟ یعنی زیاد نمیتونی بری اینور و اونور. بعدش هم اینکه زیر نویس نداره بازی؟
    من یه جاش گیر کردم اونجایی که با فدریکو( درست گفتم؟) میری پیش یه دکتری. بعدش یهو سری اون میره ازدیوار بالا و میره یه جایی.نشون میده میگه از دیوار برو بالا. رفتم چیزی نشد !!! باید دنبالش برم؟؟ خیلی تند میره!!! ))
    من بازیم خودش کرک داشت چطور ببینم کرکم همینه که سالمه یا چیز دیگه ایه؟
    ایراد شما از کرکه بهتره پست زیر رو بخونی تا مطمئن بشی کرکت سالمه در حقیقت من تو این پست نحوه ی کرک کردن با کرک skidrow رو گفتم بهتره از این روش کرک کنی تا باگ های بازی که به خاطر کرک های دیگه به وجود میاد رفع بشه دوما شما باید برادرت رو ببری اگه AC1 بازی کردی دیگه راحت باید بلد باشی از دیوارا بالا بری باید زودتر از برادرت به اون نقطه برسی و بعد برادرت از یه ساختمان view point بالا میره که باید دنبالش بری اینم لینک پست کرک کامل باید بخونی کامل از سیوتم بکاپ بگیر وسطای پست جای ذخیره ی سیو ها رو نوشتم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 3 کاربر از eslamy_iut بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

زیر نویس نداره بازی؟
    زيرنويس هم داره.
    همه ی مراحل بازی انقدر محدوده؟
    نخيردر مراحل بالاتر ازادي بيشتر ميشه.حتي ميتوني از يه شهر به شهر ديگه بري.
    باید دنبالش برم؟؟
    بله بايد دنبالش بري.وقتي ميخواي بري بالا speace روبگير تا تند تر بره.
    اميد وارم كمك كرده باشم.
    البته اگه ac1رو بازي كني خيلي بهتر ياد ميگيري.

8. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aryakhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام

من تا دیشب که بازی رو تو وسطهای شهر ونیز ادامه دادم مشکلی نداشتم امروز که اومدم پای کامپیوتر دیدم دیگه اون پروفایلی یا session که بنام خودم بود نیست و ظاهرا" تمام save هام پریده
    لازمه بگم اون فولدر به نام 4 که توقسمت storage هست از همون ابتدا تا حالا فقط 48 کیلوبایت ظرفیت داشته و فولدری به همین اسم که در skedrow هست 37 کیلو بایت
    وحجم اینها هیچکدوم از اول اضافه نشده
    میشه بگید save های این بازی کجا ذخیره میشه و آیا من میتونم سیوهای خودم رو برگردونم یا نه
    ممنون
    سلام

خبری نشد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه oomidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان من هرچي ترينر گرفتم كار نكرده اصلا نميدونم ورژن بازيم چنده از كجا ميشه فهميد .راهي هست بدون ترينر پول بازي رو زياد كرد. يكي از دوستان توي پستاي قبلي گفت با برنامهي art money ميشه پولو زياد كرد از كجا ميتونم اين برنا مه رو بگيرم اگه بگيد چجوري ميشه با اين برنامهم كار كرد ممنون ميشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه eslamy_iut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    PERSIA --> ISATIS

پيش فرض

سلام دوستان من هرچي ترينر گرفتم كار نكرده اصلا نميدونم ورژن بازيم چنده از كجا ميشه فهميد .راهي هست بدون ترينر پول بازي رو زياد كرد. يكي از دوستان توي پستاي قبلي گفت با برنامهي art money ميشه پولو زياد كرد از كجا ميتونم اين برنا مه رو بگيرم اگه بگيد چجوري ميشه با اين برنامهم كار كرد ممنون ميشم.
    من لینک دو تا ترینر میدم بهت اگه شما پچ 1.01 ریختی بازی ورژنش 1.01 و گرنه 1.0 که ترینر مربوطه رو میتونی دانلود کنی

ترینر بازی برای ورژن 1.0 و 1.01

v1.0 فقط گزینه ی پول کار میکنه در موقع اجرا در 7 و ویستا run as administrator

کد:
    کد:

v1.01 تمام گزینه ها کار میکنه در موقع اجرا در 7 و ویستا run as administrator این ترینر شاید بازی در بیاره ولی بعد از چند باز باز کردن و بستن عمل میکنه بعد از اجرای هر کلیدی 20 ثانیه بعد امتحان کنید

کد:
    کد:
    Last edited by eslamy_iut; 26-05-2010 at 10:28.

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض زیاد کردن پول ac 2

1. دوست عزیز این برنامه(art money) رو میتونید تو گوگل سرچ کنید و دانلود کنید . بعد از نصب برنامه بازی رو اجرا کنید و داخل بازی شید بعد با زدن کلید alt+tab برنامه art money رو باز کنید و از لیست select process بازی رو انتخاب کنید و سپس search رو که در سمت بالای برنامه هست رو بزنید . بعد از زدن سرچ یه صفحه ی کوچیک باز میشه . در روبروی لیست type دکمه ی select type رو بزنید که یه صفحه ی دیگه باز میشه و تمام گزینه های integer رو تیک بزنید و اگه گزینه های float تیک داشت تیکشو بردارید و بعد ok رو بزنید . و حالا در قسمت value مقدار پولی که در بازی دارید رو وارد کنید و ok رو بزنید . منتظر بمونید تا سرچ کردن تموم شه و ok رو بزنید .میبینید که در قسمت سمت چپ برنامه یه خیلی ادرس به دست اومده . به داخل بازی برید و مقدار پولتون رو تغییر بدید . حالا به برنامه برگردید و در قسمت بالای برنامه filter رو بزنید و در قسمت value مقدار جدید پولتون رو وارد کنید و ok یزنید منتظر بمونید تا فیلتر کردن تموم شه . میبینید که تعداد ادرسهای سمت چپ کمتر میشه . اگه تعدادشون دو سه تا بود به بخش 2 توضیحات برید و اگه بیشتر بود دوباره به بازی برید و مقدار پولتون رو کمو زیاد کنید و به برنامه برگردید و دوباره filter رو بزنید و مقدار جدید پولتون رو وارد کنید و ok . این کارو انقدر ادامه بدید تا تعداد ادرسهای سمت چپ به دو سه نا یا کمتر برسه البته ممکنه بعد از 2 3 بار فیلتر کردن هیچ ادرسی باقی نمونه که در این صورت شما باید کل عملیات رو از اول اغاز کنید

2.خوب حالا ادرس های سمت چپ رو که تعدادشون 2 3 تا یا کمتره رو با زدن دکمه ی سبز رنگ فلش به سمت راست بیارید . با کلیک راست بر روی یکی و انتخاب select all همرو انتخاب کنید . و دوباره کلیک راست و ایندفعه edit selected رو انتخاب کنید . در قسمت value که سه تا ضربدر داره یه مقدار زیاد (البته نه خیلی زیاد ) مثلا 9 تا 9 وارد کنید و ok . حالا به بازی برید و ذوباره پولتون رو کمو زیاد کنید تا میلیونر بشید

البته ممکنه در حین عملیات بازی کرش کنه ولی این راه رو خودم امتحان کرده ام و میلیونر شدم اگه مشکلی پیش اومد بگید

13. 2 کاربر از R O O T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام.
    تو مرحله قبرستون تمپلارها جایی که محل ملاقات و میتینگ تمپلارها رو باید پیدا کنم و تمپلاری رو که فرار میکنه رو باید بکشم چن تا مشکل کوچیک هست...
    1-اصلا یوز پلنگ و شتر مرغ و لامبورگینی پیش اون یارو کم میارن!! همچین چهار نعل میره مگه میشه گرفتش!پرتاب چاقو هم که قربونش برم تا به اینجا رسید چراغش پرید!
    2-همون تمپلار رو با یه چن تای دیگه تو یه اتاق مدور که یه عالمه استخون وسطش ریخته یه جا میکشم.ولی ماموریت کشتن تمپلار فراری تایید و حذف نمیشه!
    3-بعد کشتن اونا یه دری نشون داده میشه که یه علامت جمجمه روشه.ولی طبق اصل اگه بدبیاری پشت سر هم بد میاری اون در هم باز نمیشه!!
    4-امیدوارم نگید اشکال از کرکه که حال این جنگولک بازیا رو ندارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •