يه سوال ديگه
نور كيبرد و LEDمك بوك به طور خودكار با نور محيط تنظيم ميشه؟
يه سوال ديگه
نور كيبرد و LEDمك بوك به طور خودكار با نور محيط تنظيم ميشه؟
يه سؤال هم من داشتم
وسيل جانبی برای مکبوک پرو چيا بگيرم؟
کاور برای کی بورد لازمه؟
مجيک موس لازمه؟
از اين کيس ها لازمه؟
ازين کيف ها که حتماً لازمهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو ايران هست ؟
منظورم اينه که چقدر لازمه
کدومشون تو ايران پيدا ميشه کرد؟
مجيک موس که هست بقيه چطور؟
Last edited by bakuryu; 08-04-2011 at 21:28.
تو محیط مکینتاش بله همینطوره![]()
وسایل جانبی کاملا بکاری که میکنید بستگی داره
مثلا اگه کار گرافیکی میکنید حتما یه موس میخواید،یا مجیک موس یا یه موس دیگه که با مک مچ باشه.یا برای بازی هم همینطور.
مجیک موس چیزیه که دوستان اتفاق نظر ندارن روش،یکی میگه خوبه یکی میگه نه!
در مورد کیس هم که بله،اگه مثل من زیاد نمیتونید مواظب مکتون باشید،بهتره که یکی بخرید!
کیف هم که برای جا به جایی لازمه،ولی من شخصا کوله میگیرم که برای حمل و نقل تو یونی راحت باشه
روکش کیبورد هم به خودتون مربوط میشه ولی خوب میتونید جاهای دکمه ها رو حفظ کنید و یا از امکانی که تو مک برای نوشتن هست استفاده کنید که وقتی دکمه a رو رو کیبورد میزنید بنویسد (آ)!![]()
پس با اين تفاسير ميشه رنگ پرو رو سفيد كرد؟منظورم با اين كيسا هست.
خیلی زشت میشه سفید
نه . این یکی اصلا لازمت نمیشه و اعصاب خورد کن هم هست .کاور برای کی بورد لازمه؟![]()
واااي.سلام.بالاخره ما اين microsoft24رو آنلاين ديديم.آقا من چندتا سوال دارم ميتونيد همين الان جواب بدين؟
امید که همیشه هست ولی نه اینجا،یه جا دیگه
---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
امید که همیشه هست ولی نه اینجا،یه جا دیگه![]()
یه چیزی در مورد مجیک موس ،ببین اگه نرم افزاری استفاده می کنی که از دکمه وسط موس استفاده می کنه،مجیک موس نخر،چون نمی تونی عملکرد دکمه وسط موس رو براش تعریف کنی.به نظر من تنها ایراد مجیک موس اینه.
مثل خیلی از نرم افزارهای گرافیکی که دکمه وسط موس برای pan کردن لازمه.
در ضمن تمام کارهایی که با مجیک موس می کنی رو با تاچ پد خود مک بوک هم میشه انجام بدی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)