شرکتی که goldweb رو میاره میگه به Dlink سفارش ساخت این مودم رو دادن تا واسشون بسازش.. این حقیقت داره؟ آخه اصلا معلوم نیست این goldweb مال کجاست ... شما چیزی میدونین در مورد این مودم؟ چیپستش چیه؟
شرکتی که goldweb رو میاره میگه به Dlink سفارش ساخت این مودم رو دادن تا واسشون بسازش.. این حقیقت داره؟ آخه اصلا معلوم نیست این goldweb مال کجاست ... شما چیزی میدونین در مورد این مودم؟ چیپستش چیه؟
Last edited by amir_82111; 04-02-2014 at 21:54.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترین گزینس واسه خرید، من که یکی دارم صب تا شب روشنه آخ هم نمیگه!
منم جدیدا خریدم بعدش شنیدم که کیفیت نداره..
مودم شما 8901g نبود مگه ؟
پس مشکل آیپی گیری 2750u مشکی هنوز حل نشده !
به احتمال زیاد حقیقتو گفت !میتونی بازش کنی تا بفهمی چیپستش چیه
شرکتهایی مثل دی لینک یا تی پی لینک خودشونو مجدود نمیکنن به یک سازنده چیپست !
انتخاب برای خریداران مودم در ایران بسیار محدوده و به همین دلیل چاره ای جز خرید تی پی در این محدوده قیمتی نداری اگه از دیلینک ترسیدی !
بلاخره راضی هستید یا نه؟!
به من که اینو پیشنهاد دادی؟!
چه کنیم پس![]()
شما گفتی زیر 100 تومن منم اینو پیشنهاد دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اینو پیشنهاد داد
منم بیش از100 نمیخواستم هزینه کنم و وقتی گرفتم بعضیا گفتم کیفیتی خوبی نداره....فعلا که راضیم
یک مودم توی بازار هست بنام datasheen تک انتن هست از تمامی لحاظ ازش تعریف میکنن.نظز بدید دوستان
![]()
فقط 8968 .یه خورده بیشتر هزینه می کنی اما انتن دهی خوب-عدم داغ شدن.عدم قطعی.البته تا جایی که من می دونم.این برف امون بده می خرم.از کرج سخته برم تهران اخه!!!!
دیگه فک نکنم استفادتون از مودم، از من بیشتر باشه! شده بعضی وقتی تا 20 روز پشت سر هم مودمم روشنه!
به نسبت قیمتش عالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تا حالا ازش کوچترین نقصی ندیدم
بردش چقدر هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)