[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3روز پیش 512وصل کردن. با مودم داخلی لب پنجره 3چراغ روشن تو سعادت آباد. خیلی خوب جواب داده تا الان. خدا کنه خوب بمونه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3روز پیش 512وصل کردن. با مودم داخلی لب پنجره 3چراغ روشن تو سعادت آباد. خیلی خوب جواب داده تا الان. خدا کنه خوب بمونه.
Last edited by mamaly_123; 24-05-2011 at 17:41.
خوب اینقدر خاموش روشنش نکن![]()
جالبه حتی سرعت اینترنت سیم کارت ودافون هم از وایمکس ماها بیشتره دیگه ببین اونایی که دایال آپ دارن چی میکشن
مثلا اسمشم اینترنت پر سرعته. فقط روشن میشه و چراغهاش چشمک میزنه وگرنه سرعت دانلود بهتون نمیده
یه سوال از دوستان
میتونید چک کنید
پورت های 1722 و 1734 و 1436 باز هست یا نه ؟
همچنین پورت های نی نی ان
آقا من از این مودم Wi-Fi جدیدا گرفتم، میرم که تو کانفیگ پارتش جز یه سری آمار و و ارقام و استاتوس، هیچ تنظیمی وجود نداره
چرا اینطوریه ؟ خب من چطوری می تونم، کانفیگوریشن رو پرسنلایز کنم ؟![]()
ما از همه چیز فقط اسمش رو داریم دوست عزیز. اصلا خنده داره که به اینترنت ایران بگی پرسرعت.
آقا من می خوام مودم رو داخلی (سیم کشی داخلی) ببرم طبقه بالا یه مادگی ای چیزی برای لن نیست که کارمو راه بندازه؟
اگه باشه باید از خدمات کامپیوتری یا شبکه بگیرم دیگه؟
سلام
اگه مودمتون Greenpacket هست که مشکل از گوگل کروم هست . برای کانفیگ مودم از فایرفاکس استفاده کنید.
----
این هم از وضعیت سرویس من برای سرویس 1 مگ
![]()
NEXT رو بزنید تنظیمات میاد
شما باید یک کابل لن بلند بگیرید. به همین سادگی
سرویس مبین به مرحله افتضاح رسیده. آپلود که الان برای من کلا تعطیله. یه فایل 200 کیلوبایتی رو نمیتونم آپلود کنم یا میل کنم. انشالله با پایان قرار داد سرویس (که البته تا اسفند امسال هست) یه دایال آپ کوچ میکنم. من فکر کنم اینترنت دایال آپ در ایران بیشتر از همه نوع سرویسی کارامده. چون حداقل ازش انتظاری نداری و هر ایرادی هم داشته باشه میذاری به پایی دایال آپ بودنش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)