تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 315 از 1049 اولاول ... 215265305311312313314315316317318319325365415815 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه bachemahal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

پس با این حساب از بین 3578 فیلیپس و 787 پایونییر یکیو انتخاب کنم؟

دوستان اگه بودجه بیشتر باشه نظرتون راجع به RS30 و RS33 چیه؟(چون به نظرم قیافه خوبی داره)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

صدای 3578 فیلیپس بهتره یا C655W سامسونگ که جدیدتره ؟ کسی هر دو تا رو امتحان کرده ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

مبخواستم ببینم سینمای خانگی جی وی سی خوبه یا نه؟!
    از نظر کیفیت صدا-قدرت و کیفیت تصویر و پشتیبانی از فرمتها اگه میشه یه توضیحی بدین درباره جی وی سی!
    بخصوص مدلth-g60
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با عرض سلام
    من میخواهم یک سینمای خانگی به چای اسپیکر برای کامپیوترم بخرم. تا سقف 500 الی 600 هزار تو مان . یعنی فقط به خاطر باندهاش میخوام سینمای خانگی بگیرم با این بودچه چی پیشنهاد میدین؟
    با تشکر از اساتیذ بزرگوار

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

پس با این حساب از بین 3578 فیلیپس و 787 پایونییر یکیو انتخاب کنم؟

دوستان اگه بودجه بیشتر باشه نظرتون راجع به RS30 و RS33 چیه؟(چون به نظرم قیافه خوبی داره)
    خوب اگر می تونی rs30 or rs33 بگیری خیلی بهتره در غیر این صورت همون آپشن های بالایی

---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------

صدای 3578 فیلیپس بهتره یا C655W سامسونگ که جدیدتره ؟ کسی هر دو تا رو امتحان کرده ؟
    دو رو بره ساسونگ آفتابی نشو که از کرده خودت پشیمون میشی
    البته اینو هم بگم ها شاید در حد انتظار شما و دوستان باشه ولی من به شخصه اصلا نمی پسندم

خوب قائدتا فیلیپس خیلی بهتره

6. 2 کاربر از ata_webmaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون از جوابت. با توجه به قیمت مناسب ترین آمپ چیه همون طور گفتم فقط کیفیت صدا برام مهمه.
    اگر با توجه به قیمت مناسب بخواید خرید کنید آمپ های پایونیر نسبت به برندهای دیگه تو ایران قیمت معقولانه تری نسبت به برندهای دیگه داره.
    اگر کیفیت صدا براتون مهمه تو رنج قیمت پایین مدل 367 یاماها گزینه مناسبی هستش.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:53 AM ----------

با عرض سلام
    من میخواهم یک سینمای خانگی به چای اسپیکر برای کامپیوترم بخرم. تا سقف 500 الی 600 هزار تو مان . یعنی فقط به خاطر باندهاش میخوام سینمای خانگی بگیرم با این بودچه چی پیشنهاد میدین؟
    با تشکر از اساتیذ بزرگوار
    خب یه اسپیکر 5.1 کامپیوتر بخرید.
    در ضمن جهت استفاده اسپیکر خوب برای کامپیوتر حتما باید یه کارت صدای خوب هم داشته باشید.

8. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

مبخواستم ببینم سینمای خانگی جی وی سی خوبه یا نه؟!
    از نظر کیفیت صدا-قدرت و کیفیت تصویر و پشتیبانی از فرمتها اگه میشه یه توضیحی بدین درباره جی وی سی!
    بخصوص مدلth-g60
    مرسی
    سینماهای شرکت JVC از نظر تفکیک صدا خوب عمل می کنند.
    مدل G60 هم از حجم صدای خوبی داره.تفکیک معمولی داره،تصوبرش رو ندیدم.ساپورت فرمت هاش هم معولیه مثل بقیه مدل ها.

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    از آنجا که تصمیم دارم یک تلویزیون الجی بگیرم برای اینکه بتوان مبلغ کارت هدیه شرکت را نصیب خودم کنم مجبورم سینمای خانگی آنرا نیز خریداری کنم.
    بنابر این لطفا بفرمایید که بین دو مدل زیر ال جی کدامیک کیفیت صدای بهتری دارد:
    LH-790 HTS
    LH-888 HTS
    ممنون

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگر با توجه به قیمت مناسب بخواید خرید کنید آمپ های پایونیر نسبت به برندهای دیگه تو ایران قیمت معقولانه تری نسبت به برندهای دیگه داره.
    اگر کیفیت صدا براتون مهمه تو رنج قیمت پایین مدل 367 یاماها گزینه مناسبی هستش.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:53 AM ----------

مرسی از راهنماییت. این مدل یاماها چه قیمتی داره و آدرسی از فروشگاهش دارید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

[QUOTE=dara_az;5814859]سلام شهاب جان
    آره حق با شماست . آخه من رو حساب اینکه 919 قابلیت Upscaling نداشت فکر کردم 920 هم نداره . اما امروز صبح که داشتم مشخصاتش رو نگاه میکردم دیدم که این قابلیت بهش اضافه شده و طبق حرف شما یک سری قابلیت دیگه هم نسبت به 919 بهش اضافه شده. منم اون موقع که آمپ رو خریدم به بررسی هایی که در جیبم انجام دادم و با توجه به خواسته هام از یک a/v reciever دیدم همون 819 رو بگیرم بهتره . البته اونموقع هنوز 820 نیومده بود . اما من حدود 500 برای آمپ و مخلفاتش (سیم و کابل) در نظر گرفته بودم که 390 تومن 819 رو خریدم و حدود 100 تومن هم کابل و سیم . اون موقع هم تفاوت 819 با 919 حدود 100 تومن بود و من چون الان خیلی خرجهای دیگه هم دارم (چون تا عید باید برم خونه بخت ) برای همین فعلا با همین 819 سر میکنم اما آمپ خوبیه و من ازش راضی هستم . تا حالا هم مشکل خاصی نداشتم باهاش .

---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------

سلام دارا جان

امیدوارم که در خانه بخت، خیلی خوشبخت بشی....! من دیگه چون مدتیه در خانه بخت هستم، می تونم یه کم به خودم آوانس بدم.... اما در عین حال هم دوست ندارم بابت چیزی که یا بلد نیستم ازش استفاده کنم یا استفاده ای براش ندارم، پول بدم... فعلا یا یه 920 می گیرم با یه دی وی دی 420 و جامو 426 .... یا این که همون ست سر هم بندی شده راستین رو که 1070 می ده... یه آمپ 420 داره، یه بلوری 120، یه دی وی دی 320 با یه ست 5.1 اسپیکر پایونیر که همون ساب سری RS روشه.... من خودم چون از این اسپیکر های بلند (Tall Boy( بیشتر خوشم میاد، احتمالا می رم دنبال دومی... اما خیلی نگرانم که مبادا اختلاف کیفیت این دو ست با هم خیلی زیاد باشه... چون ترکیب اولی یه جورایی جوابشو پس داده.....

13. این کاربر از Schahab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •