آقا مبارک باشه داشبورد جدید پلاستیکی هست یا فوم هست کیفت پلاستیکش چطور هست چون توی پارس tu5 که جنس بنجل هست
آقا مبارک باشه داشبورد جدید پلاستیکی هست یا فوم هست کیفت پلاستیکش چطور هست چون توی پارس tu5 که جنس بنجل هست
مبارک باشه!!
عکس از داخل خودرو فراموش نشه لطفا!!
داشبورد ها که خیلی وقته دوزاری شده پژو و سمند نداره. گذشت اون زمانا که دست میکشیدی رو داشبورد لذت میبردی.. ای کاش دزدی آقایون در همین حد بوده مهم قطعات اصلی ماشینه که همیشه نگرانی در راه ماندن را یدک میکشن. سمند یا آخرین گرونترین مدل پارس هم نداره. از ماشین صفر تنها میشه با بوی نویی اون دل خوش کرد بقیه اش کاملا شانسیه. فرق ایران خودرو و فورد در همین reliability هستش که یکی برای 150 هزار کیلومتر یا 5 سال خاطر جمعی داره و اون یکی ممکنه حتی برای 1000 کیلومتر یا 1 هفته نگرانی بهمراه داشته باشه. وگرنه از نقطه A به B رفتن کار ماشین ساخت جیبوتی هم میتونه . راستی اگه گفتید جیبوتی کجاس؟
از همه ی دوستان به خاطر تبریکشون ممنونم/
ماشین ما گاز سوزه,شتابش انصافا" فکر نمیکردم انقدر خوب باشه,در حال حرکت موتور کاملا" بدون صدا,دنده ها راحت جا میرن که البته با ریگلاژ کردن بهتر هم میشن ان شا الله,ضبط هم داشت مارک crouse که فلش و پورت aux و مموری sd هم جزء امکاناتش هست,
ما 27 خرداد ثبت نام کردیم,30 مهر دعوت نامه صادر شد برامون و 28 آبان تحویل دادن که موعد تحویل آبان ماه بودش/
داشبوردش هم فومی هستش اما به قول دوستمون جنسش جوری هست که آدم احساس میکنه اگه یخورده زور بهش بده یه تیکش میکنه/
عکس هم چشم میزارم ان شا الله/
فقط میگم همین مشکلش بود که عرض کردم/
تسمه هاش/
صدا مربوط به جنس تسته موتور و هرزگردها هست
زیاد نگرانی به خرج ندین چون باید به این صدا عادت کنید
ضمنا مبارک باشه
دوستان امروز شمعهای ماشینو در اوردم..منتها سر یکیشون روغنی بود مقداری..این روغن از کجا اومده؟مشکلی ایجاد میکنه؟
ممنون
سلام. مبارک باشه. منم EF7 دارم و این صدا رو داره. یه جا خونده بودم که دلیلش اینه که روی تسمه ها یکسری نوشته ها وجود داره که به حالت برجسته حک شدند و به همین دلیل این صدارو داره.
ماشينتون چند تا كاركرده؟
شمع عا چقدر كاركرده؟
بنزيني يا گازسوز؟
بله صدا از همون نوشته های سفید برجسته روی تسمه هست که جنس بد هرزگرد موجب تشدید صدا میشهاون نقل قول هم از خود من بوده
حدود 24تا..شمع ها رو نمیدونم ولی زیاد کار نکرده بودن طبق ظاهرشون
بنزینی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)