اخه چشم یه جورایی اذیت میشه ،البت سیاه سفید زیبایی خودش رو هم داره
ایش چقدر گلزار تخم مرغ زده رو کله اش![]()
اخه چشم یه جورایی اذیت میشه ،البت سیاه سفید زیبایی خودش رو هم داره
ایش چقدر گلزار تخم مرغ زده رو کله اش![]()
من عاشق تیپ گلزارم.![]()
سلام
توی قسمت 69 اونجایی که نیما توی بازار داره دنبال مواد میگرده، یه آهنگ پخش می شه که خیلی باحاله
اگه دارین، مشخصات این آهنگ رو لطف کنین تا دانلود کنیم
به قول باباشاه: جمالتون رو عشقی استیه![]()
چرا هیشکی در مورد پک جدید حرف نمیزنه؟!
در این مجموعه: درباریان برای جلوگیری از رفتن نیما به گرگان دسیسه ای چیده و او را معتاد می کنند ...
پک قبلی بهتر بودگویا کمبود موضوع داشتن تو این دو هفته دوباره آب بستن
هر چند یه چند تا تیکه تمیز دیدم تو این پک
ولی خب به خاطر چند تا دایالوگ نمیشه گفت خوب بوده !!!!
چون من امتحان دارم و نخریدم![]()
از لحاظ طنز، پکش خیلی خیلی افت کرده بود... اما بگی نگی مفهومی بود و جالب راجع به مقوله اعتیاد صحبت کرده بود... بعضی جاهای این مجموعش، احساس می کردم سیامک انصاری علاقه شدیدی داره که ادای بهروز وثوقی تو گوزن ها رو در بیاره...
اون قبلی ها رو اگه خریده بودید این قرعه کشی ها رو از دست ندید٬ مخصوصا اگر قراره بخرید.(اگر هم که نه٬ هیچی)چون من امتحان دارم و نخریدم
قسمت آخر این پک حدود 30 دقیقه بود. کاملاً مشخصه که مدیری داستان کم آورده و فقط میخواد یه جوری سر و تهش رو هم بیاره.خدا کنه آب اون مناطق قطع بشه!
منم هین احساس رو کردم! ضمناً آهنگ های اون قسمت هاش هم مزید بر علت بود!بعضی جاهای این مجموعش، احساس می کردم سیامک انصاری علاقه شدیدی داره که ادای بهروز وثوقی تو گوزن ها رو در بیاره..
Last edited by molaali; 01-06-2011 at 08:02.
دوستان قسمت 69 کجا تموم میشه ؟ من الان که نگاه کردم اون سکانسی که مستشار داره به انگشتر نگاه میکنه سریال دیگه تموم شد ولی تو پشت صحنه یه جایی بابا اتی میگه (( انگار صدایش به سنگ خورده است )) که من اینو ندیدم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)