تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 315 از 354 اولاول ... 215265305311312313314315316317318319325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

در آغاز فعالیت kakaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بچه ها من يه مشكل دارم opera mini رو كه نصب مي كنم music player گوشي مشكا پيدا ميكنه و opera نمي تونه حروف فارسي رو به هم چسبيده نشون بده و منفصل نشون ميده اين مشكل تو خوده مرور گر گوشي نيست تو opera mini هست كسي راه حلي داره؟ راستب فريمور فارسي خوب بهتر و جديد تر از فریمور JPIK5 كسي سراغ داره؟

داره خودمونی میشه ok118's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان

لطفا بگید اگه این گوشی را در حالت بی صدا قرار دهیم آیا صدای شاتر یا دیافراگم دوربین قطع می شود ؟

آخه خیلی عجله دارم برای خریدنش و از یکی شنیدم که صداهای دوربین قطع نمیشه که اگه اینجوری باشه خیلی بده
    لطفا امتحان کنید و نتیجه رو به من بگید
    با تشکر

پروفشنال mahdi_mbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

لطفا بگید اگه این گوشی را در حالت بی صدا قرار دهیم آیا صدای شاتر یا دیافراگم دوربین قطع می شود ؟

آخه خیلی عجله دارم برای خریدنش و از یکی شنیدم که صداهای دوربین قطع نمیشه که اگه اینجوری باشه خیلی بده
    با تشکر
    در حالت بی صدا تمامی صداها قطع میشه؛ از جمله شاتر دوربین

4. این کاربر از mahdi_mbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ok118's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

در حالت بی صدا تمامی صداها قطع میشه؛ از جمله شاتر دوربین
    مرسی از جوابتون

راستی نظر شما در مورد خرید کردن با گارانتی پارسه چیه ؟ شما خودتون چه گارانتی رو برای خرید S5230 پیشنهاد میکنید ؟

اگه قیمت هم بگید عالی میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مرسی از جوابتون

راستی نظر شما در مورد خرید کردن با گارانتی پارسه چیه ؟ شما خودتون چه گارانتی رو برای خرید S5230 پیشنهاد میکنید ؟

اگه قیمت هم بگید عالی میشه
    من مایکروتل را پیشنهاد می کنم البته مثل اینکه یکم گرونتره

پروفشنال shahabaliboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان خواهش میکنم اگه کسی نرم افزار ارسال شکلک با اس ام اس برای گوشی s5233 سامسونگ داره اینجا بزاره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان منم این گوشی رو خریدم البته تی وی دارشو دیروز با گارانتی پارس مایکروتل 163 تومن برای برادرم یه سوال دارم چرا تایپ اس ام اسش یه جوریه مثلا وقتی دکمه 2 رو برا حرف ت میزنی بعد باید دکمه مثلا 4 رو بزنی تا این حرف تایپ بشه یعنی نمیشه مثل 5800 که خودم دارم وقتی گوشی رو میچرخونی مثل کیبورد پی سی بشه ؟ یا همونطوری یه دکمه رو چند بار بزنی تا روی حروف دیگه بره ؟

فعلا اس ام اس زدن باهاش رو اعصابه یعنی همه سامسونگ ها اینطورین ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه teshneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان منم این گوشی رو خریدم البته تی وی دارشو دیروز با گارانتی پارس مایکروتل 163 تومن برای برادرم یه سوال دارم چرا تایپ اس ام اسش یه جوریه مثلا وقتی دکمه 2 رو برا حرف ت میزنی بعد باید دکمه مثلا 4 رو بزنی تا این حرف تایپ بشه یعنی نمیشه مثل 5800 که خودم دارم وقتی گوشی رو میچرخونی مثل کیبورد پی سی بشه ؟ یا همونطوری یه دکمه رو چند بار بزنی تا روی حروف دیگه بره ؟

موقع نوشتن اس ام اس تنظیم کن روی زبان عربی باشه،اینجوری سریعتر میشه.
    وقتی از زبان عربی استفاده میکنی دقیقا مشابه فارسی هست ،فقط موقع نیاز به حروف (پ-ژ-گ-چ)،باید بری فارسی رو انتخاب کنی.

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان

با تشکر
    برای قطع شدن صدای شاتر گوشی نیازی نیست گوشی رو سایلنت کنی تو تنظیمات دوربین میتونی صدای شاتر رو قطع کنی. 

ضمنا اگر هم مثل من صدای دکمه زدن یا تاچ رو قطع کنی هم شاتر گوشی صداش در نمیاد، چون دیگه با زدن هیچ دکمه ای صدا نمیاد حتی دکمه شاتر

---------- Post added at 01:13 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------

شما زبان عربی یا اردو رو انتخاب کن و بعد با چرخوندن گوشی کیبورد کوورتی میاد. ( اردو همه حروف به جز " ژ " رو داره)
    Last edited by romantic; 12-08-2010 at 00:16.

11. این کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به همه بچه هاي تايپبك كسي مي تونه در مورد ديكشنري فارسي به انگليسي و انگليسي به فارسي و انگليسي به انگليسي تو گوشي استار بهم كمك كنه خيلي لازم دارم اگه داريد بديد و راهنماييم كنيد چطوري فعالش كنم
    دیکشنری اول Cambridge American Dictionary که دیکشنری لغت انگلیسی به انگلیسیه. دومی American Thesaurus  دیکشنری اصطلاحات انگلیسی به انگلیسیه. سومی PMD معروفه که انگلیسی به فارسیه. چهارمی هم سایت اصلی دیکشنری sara dic هست که بری توش راحتتر میتونی محصول موردنظرت رو دان کنی.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    تو چون فرمور K5 رو داری بهتره یه امتحان هم رو دیکشنریهای CALD و Oxford Concise بکنی. واسه من که K3 هست نصب شد ولی اجرا نشد. اگر جواب داد حتما بهم خبر بده. برای اطلاع بیشتر هم برو اینجا
    کد:

Last edited by romantic; 12-08-2010 at 23:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •