تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 315 از 1024 اولاول ... 215265305311312313314315316317318319325365415815 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان تو آزمون قلم چی 24 مهر ماه باید تو درس های فیزیک و شیمی و ادبیات و دین و زندگی یکی از درسهای دوم و سومو بزنیم یا جفتش ؟

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

سلام
    به به بهمن خان ، چه عجب از این طرفا !!!
    والا با انگیزه دادن ها و جمله های مثبت شما شروع کردیم حالا ببینیم بعد چه میشه !
    ممنون که بعد از مدتی سر زدی به تاپیک
    موفق باشی
    واقعا نمیدونستم از حرفام خوشتون میاد ولی اگه همتون مایل باشید به عنوان یک مشاور و یک مشوق و یک برادر بزرگتر هر روز بهتون سر بزنم و تا جایی بتونم کمک کنم

3. 6 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خیلی...!

به نظر من اونا هم تو طرح سئوال محدود هستن و این که فکر کنیم هر سال بدتر از پارسال, زیاد درست نیست (البته نوشتم زیاد درست نیست ولی ممکنه یکم باشه ).

بچه ها من چی کار کنم این معلم فیزیک ما همینطور مینویسه پای تخته و من هیچی نمی فهمم. من هنوز تو بحث فرمول شتاب و سرعت و اینا گیر کردم و نمیدونم در چه موقع از کدومشون استفاده کنم (منظورم فیزیک پیش دانشگاهی).

کسی راهی چیزی سراغ داره من پی گیری کنم؟ فردا میخوام برم جمعه بازار کتاب مشهد که کتابای دست دوم میفروشن با قیمت ارزون. برای من که آهی در بساط ندارم خوبه :ذی .
    سلام ، اتفاقا من همون مبحثارو از روی کتاب کلاس رمزینه میخونم ، همه تستاشم راحت میزنم ، آسونه که ! هر جاشو که مشکل داری بگو .
    واقعا نمیدونستم از حرفام خوشتون میاد ولی اگه همتون مایل باشید به عنوان یک مشاور و یک مشوق و یک برادر بزرگتر هر روز بهتون سر بزنم و تا جایی بتونم کمک کنم
    سلام ، صادقانه بگم ، حرف های شما به من یکی که انگیزه داده ، با پیشنهاد موافقم .
    سلام دوستان تو آزمون قلم چی 24 مهر ماه باید تو درس های فیزیک و شیمی و ادبیات و دین و زندگی یکی از درسهای دوم و سومو بزنیم یا جفتش ؟
    سلام ، باید یکیشونو بخونی . به اینا میگن زوج درس .

5. 3 کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من روزی بین 8 تا 9 تا 10 ساعت...چون هم سال اولمه هم مدرسه ندارم :( درسی که معلم بده کمتر طول میکشه
    دارم همه ی تلاشمو میکن که این ساعات رو به ساعت مفید تبدیل کنم...واقعا کافی نیست...
    حساب کنید هم باید جای مدرسه رو پر کنم هم مطالعه ی خونه...

خیلی ممنونم از دوستای خوبی که با پستهای خوبشون بچه ها رو راهنمایی میکنن

همینجا از همتون خداحافظی میکنم و سعی میکنم در هر فرصتی که امکان داشت بیام و به پستهای مفید بچه ها سر بزنم همه که مثل ما مزخرف نمینویسن
    دلیلش هم همون فشار درسی و روانی بخاطر شرایط و انتظار خودم برای پذیرفته شدن در برق دانشگاهای سراسری خوب کشور هست و کمی گِلِگی که شاید وارد نباشه

سر میزنم بهتون، خیلی ممنونم دوستای گلیک دنیا ممنون

7. 9 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام...
    فعلا که همه بکس دارن روزی 5تا6 ساعتو میخونن و مشکلی نیست!
    اما من یه مشکل بدی دارم و اونم اینه که هر از گاهی که به یه مطلبی میرسم که سال پیش اونو خیلی خوب خونده بودمش دوباره خوندنش واقعا سخته...
    اینجاست که ادم به خودش میگه خاک تو سرت چرا سال پیش 2 کلمه بیشتر نخوندی تا امسال این مکافاتا رو نداشته باشی!!
    یه سوال به نظرتون ریاضی سال 89 چه قدر از 88 سختتر میشه؟؟
    چه جالب من تا حالا فکر کرم که خودمم که به جای درس خوندن خودمو تحقیر می کنم......ولی مثل اینکه تنها نیستم
    من که فکر کنم امسال ریاضیاتو خیلی سخت میدن . چون پارسال فیزیک اسون بود حالا برعکس........

9. 4 کاربر از new life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

چه جالب من تا حالا فکر کرم که خودمم که به جای درس خوندن خودمو تحقیر می کنم......ولی مثل اینکه تنها نیستم
    من که فکر کنم امسال ریاضیاتو خیلی سخت میدن . چون پارسال فیزیک اسون بود حالا برعکس........
    یه چیزیو صادقانه بگم یه مساله هرسال تو کنکور تکرار میشه اونم اینه که هرکی از جلسه میاد بیرون میگه لعنت بر این شانس ! سخت ترین کنکوری بود که تا به حال دیدم دو سه تا فحش هم به طراح بیچاره میده

11. 6 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام به دوستان و میخواستم بدونم درساتونو میخونین و مشکلی ندارین؟
    سلام بهمن خان خیلی خوبه که برگشتین...

حتما..خوشحال میشیم..

سلام ، احتمالا 24 میدن بهت ، به ما 10 مهر دادن ، اگرم ندادن یه ندا بده هر جمعه که آزمون میدیم ، آزمون بعدیش رو برات اسکن کنم .
    اگه ندادن دفترچشون میکنم

همینجا از همتون خداحافظی میکنم و سعی میکنم در هر فرصتی که امکان داشت بیام و به پستهای مفید بچه ها سر بزنم همه که مثل ما مزخرف نمینویسن
    دلیلش هم همون فشار درسی و روانی بخاطر شرایط و انتظار خودم برای پذیرفته شدن در برق دانشگاهای سراسری خوب کشور هست و کمی گِلِگی که شاید وارد نباشه
    این حرفو نزنین پستای شما هم خیلی مفیدن....

اگه پیشمون بمونین خوشحال میشیم...

13. 3 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alisahaf70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

بچه ها با درس ها جیکار می کنید اومدم یک ذره روحیه بدم برم
    معلم ما تو پیش به ما گفت که فکر کنید الان سر کارید اگر درس بخونید شهریه ی ازاد نمی دید و الان اگر حساب کنید توی این یک سال می تونید ماهی پانصد تومن در بیارید
    کنکور خیلی راحته هر کی گفته سخته کار نکرده با یک ذره تلاش تک تک سوالای کنکور سر جلسه براتون تکراریه شما هنوزم اگر شروع خوبی نداشتید وقت است ولی یک ذره دیگه خیلی سخت می شه انصافا هر چقدر تلاش کنید می ارزه الان ما ترم اولییم انقدر تو دانشگاه امکانات داریم که نمی دونیم چی کار کنیم و واقعا می دیدم می ارزید که شبا تا دیر وقت بیدار بودم و خوندم پایه درسی رو بذارید کنار اگر هیچی هم بلد نیستید وقت هست که یک رتبه ی خوب بیارید به خدا وقت خیلی زیاده فقط یک ذره تلاش می خواهد و توکل به خدا که به نطر من مهم ترین اصل بود سوالی باشه در خدمتم
    موفق باشید

15. 12 کاربر از alisahaf70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه azimzade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد-تهران

پيش فرض

سلام بچه ها.امروز میخوام یه چیزی بذارم که از خنده بمیرین

آخه کی میاد اینو تنش کنه؟
    حتما 2 روز دیگه چادر و مانتوشم میاد
    ------------------------------------------------------------
    یه سوالم دارم.من امسال یه معلم حسابان داریم(احمد علی دارایی) که به گفته خودش تو تهران معلم بوده.همچین یه ذره بالاتر از سطح کتابم درس میده.من میخوام سر کلاسش خیلی فعالتر از اینی باشم که هستم.خب شما میتونین کمکم کنین که از چه کتابی برای سر کلاس پیش خونی کنم.کلاسمون خیلی سطح دانش آموزاش بالاس.این بچه خرخونای نامردهم نمیگن که چیکار میکنن که انقد سر کلاس کولاکن.فقط امیدم به شماست که کمکم کنین
    Last edited by azimzade; 09-10-2009 at 10:07.

17. 2 کاربر از azimzade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بچه ها.امروز میخوام یه چیزی بذارم که از خنده بمیرین

آخه کی میاد اینو تنش کنه؟
    حتما 2 روز دیگه چادر و مانتوشم میاد
    ------------------------------------------------------------
    یه سوالم دارم.من امسال یه معلم حسابان داریم(احمد علی دارایی) که به گفته خودش تو تهران معلم بوده.همچین یه ذره بالاتر از سطح کتابم درس میده.من میخوام سر کلاسش خیلی فعالتر از اینی باشم که هستم.خب شما میتونین کمکم کنین که از چه کتابی برای سر کلاس پیش خونی کنم.کلاسمون خیلی سطح دانش آموزاش بالاس.این بچه خرخونای نامردهم نمیگن که چیکار میکنن که انقد سر کلاس کولاکن.فقط امیدم به شماست که کمکم کنین
    واقعآ که بعضی از انتشارات از هر روشی برای کسب در امد استفاده می کنند.راستی نمی دونم کسی روش میشه با این تی شرت ها بیرون بیاد یا نه
    Last edited by mostafa_360; 09-10-2009 at 10:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •