faenil گفته JB1 بهتر باطری نگه میداره،
راستی لینک JB1 رو هم پیدا کردم پست قبلیمو ویرایش کردم ، اون تو هست.
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
faenil گفته JB1 بهتر باطری نگه میداره،
راستی لینک JB1 رو هم پیدا کردم پست قبلیمو ویرایش کردم ، اون تو هست.
Last edited by shahab_f; 05-06-2010 at 22:21.
من بعد از 8 روز برگشتم البته مسافرت بودم
میخواستم بدونم الان بهتین فریم ویر رسمی چیه؟
و چه از نظر مولتی مدیا برام خیلی مهمه چه امکاناتی بهش اضافه شده
با تشکر
دوستان منتظر باشید کوکر ایرانی در فروم موبایلستان (ehsan2004) داره روی فریمور جدیدش کار میکنه وحدود چند روز دیگه ریلیزش میکنه
فعلا منتظر باشید
8 روز که چه عرض کنم در دو ماه اخیر فرمور رسمی نیومده و آخرین فرمور رسمی I8910XEJD1 ـه که دو ماه پیش اومده .اونم شبیه سایر آخرین فرمور های سامسونگه ، من XEJA1 رو نصب داشتم خوب بود . امکاناتی نظیر کینتیک اسکرولینگ بهش اضافه شده بود.و لا غیر !
من میگم همه بفروشیم بریم سامسونگ Wave یا Galaxy S بخریم!
سلام
چگونه می توان gps گوشی را فعال کرد یا چگونه می توان نرم افزار gps را روی گوشی نصب کرد؟
چطوری نقشه و چه نقشه ای روی گوشی نصب کنیم؟
وچگونگی آپدیت +gps روی خود گوشی؟
مر30
میتونین نرم افزار گارمین یا نوکیا اوی مپس نصب کنین. به اینجا برین همه چی دستگیرتون میشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطور که دوستم شهاب جان گفت به نظر من بهترین برنامه ها واسه این دوگوشی گارمین ونوکیا مپ هستند
من خودم از نوکیا مپ استفاده میکنم که به نظر من هم از نظر باتری وهم کامل بودن نقشه ها بهتر از گارمین است
برای آپدیت برنامه gps+ باید برین به برنامه وگزینه download data رو بزنید...
سلام کمپانی های سازنده ی گوشی سیمبین در حسرت گیم های اجرا شده بر روی I8910:
بازی به اسم Pro golf شنیدین 130 مگ تقریبا ظرفیت بازی هستش به غیر از این گوشی رو گوشی های دیگه امکان داره به گوشی آسیب بزنه. گرافیک استثنایی و سه بعدی بازی اولشم مثل بازی کامپیوتری فیلم داره.
یا بازی به اسم رالی داکار استثایی هستش 80 مگابایت گرافیک در حد بازی های 2 تا 3 سال اخیر کامپیوتری بی نظیر و فقط 8910 این بازی رو اجرا می کنه من لینک بازی ها رو ندارم اما می شه با سرچ به راحتی پیداشون کنین اولی مال گیم لافته دومی EA
Last edited by AlamtabC; 15-06-2010 at 19:40.
امروز گوشی جیبم بود کنار سوییچ
یه خش مامان افتاد رو صفحه اش!!!!
حواستون باشه این ادعای ضد خش بودن صفحه نمایش 8910 هم دروغ دیگه ای از سامسونگه
واقعا چرا این کمپانی اینقدر تو تبلیغاتش دروغ میگه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)