تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 315 از 503 اولاول ... 215265305311312313314315316317318319325365415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

لایت های غیر نوسر فقط 3 نفر هستن که بازی بلدن و کراکتر خوب دارن /
    حالا دارک های غیر نوسر +10 نفر فقط من میشناسم . من بی خودی به کسی pvper خوب نمی گم . حتی کراکتر Gremmy رو هم از طرف خودمون قوی حساب نمی کنم .

پروفشنال ehsan_rx1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما Nosser رو با ما مقایسه میکنید برای شما فول میان تو زمین وقتی هم که میان خوب کسی نمیتونه بکشتشون به خاطر همین هم همه میرن ... الان nosser شما راحت nosser مارو میکشن خوب معلومه کی بیشتر noss زده یه نمونه Boom ....
    Last edited by ehsan_rx1; 27-10-2009 at 21:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شما Nosser رو با ما مقایسه میکنید برای شما فول میان تو زمین وقتی هم که میان خوب کسی نمیتونه بکشتشون به خاطر همین هم همه میرن ... الان nosser شما راحت nosser مارو میکشن خوب معلومه کی بیشتر noss زده یه نمونه Boom ....
    جلل خالق.احسان تو دیگه کی هستی.

کل نوسر های ما رو اگه بشموری به اندازه انگشتای یه دست هم نمیشن که فقط boom توشون سره.کلا تو همه نوسر ها سره.

بعدشم فقط boom فول میکنه.تازه مگه deathbeat یا همون purewis شما فول نمیکنه خیلی هم خفن تر ولی زورش به boom نمیرسه تازه با بقیه نوسر هامون هم کاری نداره چون نمیتونه بکشتشون.نوسر های ما از نظر فیزیکی قوین شما 123713879 تا نوسر دارین من هر شب میبینم چهار تا نوسر جدید پیدا کردید شاید فول نکنن ولی همین روند بازی رو زیرو رو میکنه.امشب 6 تا نوسر اومده بودن من فقط deathbeat رو میشناختم بقیه همه رنک 1 و 2 بودن و جدید.
    بعدشم نوسر های شما خیلی فعالن.کل بازیتون رو میچرخونن.برو رنک نوسر های شما رو ببین ما ما رو هم ببین بالاترین رنک نوسر هامون 7 هست که اونا هم وقتی رنک 7 شدن نوسری رو شروع کردن اون هفته یه بار بیشترشون این کارو نمیکنن حالا سمت شما یا از اول نوسر هستن یا وقتی رنک 6 رو گرفتن بکوب نوس میکنن .خیلی هاتون همینجوری هستین.

وقتی من بعد از دو ماه اومدم boom رنک 5 بود الان هم 5 هست PW رنک 6 بود الان 8 هست داره 9 رو هم میگیره.

بعضی حرف هات منطقی نیست.اگه ما ایطور نوسرهای پول داری میداشتیم من الان ستاره رو گرفته بودم

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جلل خالق.احسان تو دیگه کی هستی.

کل نوسر های ما رو اگه بشموری به اندازه انگشتای یه دست هم نمیشن که فقط boom توشون سره.کلا تو همه نوسر ها سره.

بعدشم فقط boom فول میکنه.تازه مگه deathbeat یا همون purewis شما فول نمیکنه خیلی هم خفن تر ولی زورش به boom نمیرسه تازه با بقیه نوسر هامون هم کاری نداره چون نمیتونه بکشتشون.نوسر های ما از نظر فیزیکی قوین شما 123713879 تا نوسر دارین من هر شب میبینم چهار تا نوسر جدید پیدا کردید شاید فول نکنن ولی همین روند بازی رو زیرو رو میکنه.امشب 6 تا نوسر اومده بودن من فقط deathbeat رو میشناختم بقیه همه رنک 1 و 2 بودن و جدید.
    بعدشم نوسر های شما خیلی فعالن.کل بازیتون رو میچرخونن.برو رنک نوسر های شما رو ببین ما ما رو هم ببین بالاترین رنک نوسر هامون 7 هست که اونا هم وقتی رنک 7 شدن نوسری رو شروع کردن اون هفته یه بار بیشترشون این کارو نمیکنن حالا سمت شما یا از اول نوسر هستن یا وقتی رنک 6 رو گرفتن بکوب نوس میکنن .خیلی هاتون همینجوری هستین.

وقتی من بعد از دو ماه اومدم boom رنک 5 بود الان هم 5 هست PW رنک 6 بود الان 8 هست داره 9 رو هم میگیره.

بعضی حرف هات منطقی نیست.اگه ما ایطور نوسرهای پول داری میداشتیم من الان ستاره رو گرفته بودم

مشکل اینجاست که یه عده NOss استفاده نمیکنن و قوی هستن شما فکر میکنید که Noss استفاده کردن ....

دیشب تا اون وقتی که من بودم ساعت 10:30 دو تا نوس داشتیم که خیلی جالب بود .. با نوس اومدن که Felu Ass بکشن که در رفت بعدش هم صبر کردن تا Boom بیاد که اون هم یه چند تا ضربه زد و دید داره می میره رفت تو Base که دیگه اون وقت من off شدم .....
    Last edited by ehsan_rx1; 28-10-2009 at 08:16.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مشکل اینجاست که یه عده NOss استفاده نمیکنن و قوی هستن شما فکر میکنید که Noss استفاده کردن ....

دیشب تا اون وقتی که من بودم ساعت 10:30 دو تا نوس داشتیم که خیلی جالب بود .. با نوس اومدن که Felu Ass بکشن که در رفت بعدش هم صبر کردن تا Boom بیاد که اون هم یه چند تا ضربه زد و دید داره می میره رفت تو Base که دیگه اون وقت من off شدم .....
    دیشب که بتلفیلد رو نوسرهاتون به گند کشیده بودن.اخه خودذ شما دوست ندارید kill جمع کنید؟وقتی نوسرهاتون میاد دیگه مگه چقدر ما میتونیم مقاومت کنیم.شما فکر میکنید وقتی نوسر هاتون میان خیلی حال میکنید و kill جمع میکنید ولی شاید اولش اینجور باشه بعدش همه میرن تو base دیگه وقتی میدونن میمیرن بیرون نمیان هم به ضرر شماست و هم ما یه جنگ عادلانه نیست.اگر به تعداد نوسر هایی که از سمت شما در روز میان نگاه کنی اگه boom صد بار هم بیاد کمه بازم با شما برابر نمیشه.

felu هم که فقط 90% اوقات میاد تا نوسرهاتونو بکشه و زیاد به فکر کشتن بقیه نیست.هر وقت هم که اومده شما نوسر داشتین.یا مگر اینکه شما دیگه خیلی قوی شده باشین نوسرتون مجبور کرده باشه ما log کنیم اون میاد تا اوضاع رو برگردونه وقتی قدرت برابر بشه میره و با هیلر یا گاردش میاد.boom هم اگر میاد تا شما log کنید بعد از 10 دقیقه میره ولی مثلا deathbeat یک ساعت میمونه تا همه برن pvp کلا خراب کنه و بره.طرف ما من خودم وقتی ببینم اوضاتون رو اگه نوسر ما داره خراب میکنه خودم بهش میگم برو یه وقت دیگه بیا ولی شما برعکس

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امشب اگه بودی میدیدی که شما سه تا Noss داشتید ما دوتا و اون دو تا هم وقتی دیدن نمیتونن بکشن رفتن .....

برای شما خیلی زیاد استفاده میکنن حتی تو PVP 1-60

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

امشب من نبودم

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه PVP مسخره شده .....

آقا کسی میدونه این Sky City کجاست ؟؟؟

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

چه PVP مسخره شده .....

آقا کسی میدونه این Sky City کجاست ؟؟؟
    تا جایی که من خبر دار شدم portal اون تو jungle هست و شبیه dungeon هست ولی خوب من خودم نرفتم . ممکنه اشتباه بگم.

راستی pvp تعطیل شده ؟ هر وقت میرم هیچ کس نیست بر می گردم .
    pvp 30 هم آخره خنده شده . همه nob با orc full wis لول 28 رفتم تو 20-30 نمی تونستن من رو بکشن !!؟ خودم به armor هام که 1 اسلات لاپیس هم نداشتن شک کردم xD
    HasH دیگه هیچ نیازی به noss اونجا نداره همه رو بدونه noss با 2 یا 3 ضربه میکشه .

داره خودمونی میشه eimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض مشکل در اجرای بازی

سلام دوستان
    من تازه بازی رو دانلود کردم ( فایل 980 مگابایتی رو) بعد نصب و اجرا کردم. ا÷دیتاش رو دانلود کرد و حجم بازی شد 2 گیگ اما وقت بازی رو اجرا می کنم قبل از اینکه game start رو بزنم ارور زیر رو میده:
    a run time error hasoccurred
    do you want to debug
    که من no رو میزنم و بعد game start رو میزنم اما بعد از اون ارور زیر رو میده:
    can not connect to login server: checking server, please check notice board
    خواهشا یکی کمک کنه
    تا حالا 5 تا بازی انلاین کردم
    هیچکدوم کار نکرده
    باید چیکار کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •