تو 97 من همون 434 نوشته
دوستانی که تست کردن با آخرین ورژن این کار رو کردن؟؟؟
تو 97 من همون 434 نوشته
دوستانی که تست کردن با آخرین ورژن این کار رو کردن؟؟؟
دوستان چه جوری مقدار واقعی سی پی یو 5800 رو میشه دید ایا برنامه ای داره لطفا بگین![]()
مهدی X-plore فقط واسه 97 و 86 رو درست نشون میده چون 434 هستند ... بقیه گوشی ها بهتره از Phonet Info استفاده کنند ... گوشیه من رو 369 نشون میده ...و کاملا" درست کار می کنه ..!
به طور رسمی خیر اما یه راه هست. به این تاپیک سری بزنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدورژن فرم ور گوشی شما چنده؟ اگر بالای 20 باشه که باید 434 باشه طبق گفته نوکیا
سلام
چندتا سوال و مشکل
اول اینکه تو مدیاپلیرش رفرش نمی شه و فایل منیجر هم همین طور
2- یه کد بدین که باهاش ریست بشه
مرسی
ببخشید یکی جواب منو بده و ایا کسی ازش استفاده کرده؟
برای من هم اینطوریه conect میشه ولی موقع رفتن به سایت همون اروری که گفتی میده .شرکتی که به انتنش وصل مشی اجازه استفاده رو نمیده . باید اشتراک بشین تا بتونین استفاده کنین ودر نتیجه هزینه داره.
یه نکته جالب تو فرودگاه های خارج wlan پولیه ولی تو ایران مجانیه این برام خیلی جالب بود. تازه سرعتش هم در حد 512 کیلوبایت هست. من این رو تو فرودگاه مهر آباد تجربه کردم. پروازمون 1 ساعت تاخیر داشت![]()
اینم کد
*7780#*
اگه کسی از ترفندها و ریزنکات کار با 5800 چیزی میدونه بگه تا اونهای که بلد نیستند هم یاد بگیرند و ا زگوشیشون بهتر استفاده کنند.
مثل قفل کردن گوشی بوسیله sms و اعلام ساعت با فرمان صوتی و یا نحوه کار این سنسورها که تو چند پست قبل دوستان توضیح دادند.
شاید تو پستهای قبلی همه اینها گفته باشه ولی اگه یکبار دیگه همه اینها پشت سر هم جمع بشند خیلی بهتر میشه و نیازی نیست بیشتر از 300 صفحه رو زیر و رو کنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)