در این مورد قبلا هم صحبت شده ...
شما اصلا به این صحبت ها توجه نکنید ! همشون شایعه ای بیش نیستن !! از بابت مطمئن باشید ....
در این مورد قبلا هم صحبت شده ...
شما اصلا به این صحبت ها توجه نکنید ! همشون شایعه ای بیش نیستن !! از بابت مطمئن باشید ....
پارسال دوست من یک HP گرفت بعد در روز دوم بدون کول پد 5ساعت مداوم GTA بازی کرد.
بعدش کارت گرافیکش سوخت!
خوب بابا PC هم بود روز اول اب بندی نشده میسوزه!
من که خودم بازی های با گرافیک سنگین رو 1-2 ساعت با کول پد بازی میکنم و اخ نمیگه.
بله اتفاقا منم بعد از اینکه فروشنده بهم گفت بازی بکنی با لپ تاپ گرافیکت میسوزه نظر یکی از دوستامو پرسیدم اونم گفت با کول پد بشین صبح تا شب مثل من بازی کن هیچی نمیشه. اونم HP که بعضی سایت ها زدن ( مخصوص بازی )
سلام
کسی میدونه HP Envy 17 3D کجا داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
فکر کنم با CPU Core I7 740QM هم فقط موجود باشه............کسی این مدل رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پارسال دوست من یک HP گرفت بعد در روز دوم بدون کول پد 5ساعت مداوم GTA بازی کرد.
بعدش کارت گرافیکش سوخت!
خوب بابا PC هم بود روز اول اب بندی نشده میسوزه!
من که خودم بازی های با گرافیک سنگین رو 1-2 ساعت با کول پد بازی میکنم و اخ نمیگه.لپ تاپ برای گیم حرفه ای طراحی نشده ....بله اتفاقا منم بعد از اینکه فروشنده بهم گفت بازی بکنی با لپ تاپ گرافیکت میسوزه نظر یکی از دوستامو پرسیدم اونم گفت با کول پد بشین صبح تا شب مثل من بازی کن هیچی نمیشه. اونم HP که بعضی سایت ها زدن ( مخصوص بازی )
اما بازم میشه باهاش بازی کرد .. سعی کنید با کول پد و رعایت یکسری نکات اونم 2-3 ساعت بازی کنید !
من خودم با dv6000 4ساعت بازی کردم![]()
نه دیگه.به امتیازها بیشتر دقت میکردی.بر اساس امتیاز کلی در بنچمارکها و تستها اون چیدمان انجام گرفته.چرا باید غلط باشه؟؟فرکانس کاری i5 بالاتره و در برنامه های بنچمارک رایج معمولا بهتر جواب داده.شاید اگه برنامه ای میبود که هر 8 رشته پردازشی را مورد استفاده قرار میداد اونوقت i7 میرفت بالاتر
ببخشید این 2-3 ساعت رو که میگین منظورتون روزی 2-3 ساعته یا اینکه مثلا 2-3 ساعت بازی کنیم بعده چند ساعت دوباره 2-3 ساعت بازی کنیم؟![]()
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
کسی HP Envy 17 نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم با بچه ها صحبت کردن کسی نداشت.
اگر هم بتونی تو بازار پیدا کنی 100% ریفر است.
---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)