منم ویرایش کردم بابای تابعد کنکور
منم ویرایش کردم بابای تابعد کنکور
سلام،
یه سئوال در مورد ویرایش اطلاعات:
من دیپلم رو سال 86-85 گرفتم. در قسمتی که نمراتم رو زدن سال اخذ تمامی نمرات رو 85 ذکر کرده، نمی دونم این اشتباهه یا نه؛ماله شما هم این جوریه؟ (در واقع دیپلم سال 86 مدرکش صادر شده)
حالم بههم میخوره از این همه ادعایی که میکنن، بعدشم همه چیشون ناقصه، خودشونم نمیدونن واقعا اطلاعات ارسالی اموزش پرورش درست هست یا نیست. تلفنشونم که همیشه خدا اشغال بوده و هست.
ممنون/.
مال من که درست بود
نحوه ی مقابله با اینجور موقعیتها اونجا نوشته بود که
موفق باشین
یعنی ماله شما دقیقا سال صادر شدن مدرک دیپلم رو زده بود؟
برای منم که همین پارسال (87)دیپلم گرفتم رو زده 86 حالا من فعلا همینطوری خارج شدم ولی می خوام بدونم اگر تیک مغایرت سال اخذ دیپلم رو تیک برنیم بازم باید بریم آموزش پرورش یا نه؟
شیطونه میگه تحریمشون کنم کنکور ندم![]()
یعنی ماله شما دقیقا سال صادر شدن مدرک دیپلم رو زده بود؟
یه سوال اونایی که امسال پشت کنکوری هستن و برای دومین باره کنکور میدن سال مدرک دیپلم رو چند زده ؟
برای من 85 بود... بقیه چی؟
برای شما باید 86 میشد وبرای اونایی که مثل من سال اولی هستن 87.
شما چیکار کردید وقتی تیک عدم مطابقت رو علامت زدید چی شد؟
سال اخذ نمره های منو زده 86 با اینکه پیش دانشگاهی امسال هستم
شما چطور؟
من خرداد 87 امتحان دادم همه رو زده 86 یعنی درسته؟؟؟ فکر میکنم منظورشون سال تحصیلی است نه شمسی (!!!) یعنی 86-87 .غیر از این چی میتونه باشه ؟ وقتی نمره ها درسته یعنی اطلاعات رو درست گرفتن (؟)
منم همینطورمن خرداد 87 امتحان دادم همه رو زده 86 یعنی درسته؟؟؟ فکر میکنم منظورشون سال تحصیلی است نه شمسی (!!!) یعنی 86-87 .غیر از این چی میتونه باشه ؟ وقتی نمره ها درسته یعنی اطلاعات رو درست گرفتن (؟)
پس یعنی مشکلی نداره؟
تایید کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)