تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 315 از 1137 اولاول ... 215265305311312313314315316317318319325365415815 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اما من الان که دارم از روی رمزینه می خوانم به نظرم بعضی قوائد رو خیلی سنگین توضیح داده(بر خلاف حجم کمش) .
    عربی رمزینه رو دارم کتاب خوبیه ولی یک عیب بسیار بزرگ داره و اون هم اینه که مثل کتاب کلاس های دیگه حس سر کلاس بودن رو نداره یعنی هر سه تا دانش آموز سری رمزینه تمام تمریناتی که حل می کنن درسته غیر از معدودی که اون بی حواس می خواد حل کنه ( اونم شاید هر 4 جلسه یه بار اشتباهی ازش سر بزنه)
    در حالی که در بقیه کتاب کلاس ها همشون اشتباه می کنن
    خلاصه اینکه اگه عربی متوسط باشی بدردت می خوره و اگه ضعیف باشی احساس خنگی بهت دست میده

دوستان عزیز من هم کتاب کلاس گسسته رمزینه رو دارم هم آموزش خوشخوان یعنی باید قید یکیشونو بزنم؟؟

2. 2 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام.

دوستان نظرتون درباره کتاب ریاضی به روش یک رقمی انتشارات مزینانی چیه؟

4. این کاربر از sepehr_x50 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نه از اول ایشون تو ایران بودن یعنی اتفاقی افتاد که نمی تونم بگم که گفتن رفتن کانادا.
    هزینه اش اندازه آزاد نیست خیلی خیلی خیلی بیشتره مثلا من 2 سال پیش هوافضا خواجه نصیر بین المللی قبول شدم نزدیک 40 میلیون شهریش می شد.
    2 سال پیش دوستای من رفتن هدف ثبت نام کردن گفتن این آقا رو میاریم که نیوردن آخه دبیری که خصوصی بالای 200 تومن می گیره میره آموزشگاه تدریس می کنه؟!
    اووووه اوه .کی این همه پول میده آخه؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی ترمی 40 میلیووووووووون؟

به نظر میاد این ایمیل فعال هست
    پس خبری شد به ما هم اطلاع بده

یک چیز خیلی جالب که از هامون سبطی تو این سایت دیدم:
    مدرك تحصيلي: فارغ التحصيل دكتراي پزشكي عمومي از دانشگاه تهران

فکر کنم عکس 20 سال پیشش باشه!

6. این کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه ها یه نظر بدید :

می خوام اینا رو عوض کنم :

تستی شیمی آبی قلم چی 2 و 3 و پیش 1 و 2

تست دین و زندگی جامع رمزینه

آموزش حسابان محمود نصیری

آموزش تحلیلی سبز قلم چی فکر کنم مولفش کاظمی

به نظرتون چیزی رو از دست نمی دم؟؟

اینارم می خوام بگیرم

تست آمار ( گاج سفید ) (مولفش کیه؟)
    آموزش حسابان عباس امیدوار جلد 1 و 2
    آموزش هندسه تحلیلی عنایت الله کشاورزی ( گاج سبز)
    آموزش جبر و احتمال مبتکران ( همون عکس هندونه --- مولفش کیه؟)

اگه بتهر سراغ دارید معرفی کنید

با تشکر

بچه ها نظر بدید

8. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستانی که می خوان برن، یک پست جامع بدهند خوب میشه. یک پست جامع شامل:
    1-نظر در مورد همه کتاب هایی که خریدین و می خوایین بخرین
    2-پیشنهاد کتاب(یعنی کدوماشمون بهتر بودند؟)
    3-تجربیات در مورد انجام چه کارهایی(البته شاید به این تاپیک ربط نداشته باشه، اگه جای دیگه ای دادین لینکش رو بدید)
    مرسی.

10. این کاربر از shah abas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

عربی رمزینه رو دارم کتاب خوبیه ولی یک عیب بسیار بزرگ داره و اون هم اینه که مثل کتاب کلاس های دیگه حس سر کلاس بودن رو نداره یعنی هر سه تا دانش آموز سری رمزینه تمام تمریناتی که حل می کنن درسته غیر از معدودی که اون بی حواس می خواد حل کنه ( اونم شاید هر 4 جلسه یه بار اشتباهی ازش سر بزنه)
    در حالی که در بقیه کتاب کلاس ها همشون اشتباه می کنن
    خلاصه اینکه اگه عربی متوسط باشی بدردت می خوره و اگه ضعیف باشی احساس خنگی بهت دست میده

دوستان عزیز من هم کتاب کلاس گسسته رمزینه رو دارم هم آموزش خوشخوان یعنی باید قید یکیشونو بزنم؟؟

دوست عزیز من که واقعا به شما پیشنهاد میکنم که قید گسسته خوشخوان رو بزن . البته نمیدونم سطح تحصیلی شما در چه وضعیه .ولی اصلا پیشنهاد نمیکنم . مطمئنا کتاب رمزینه هم همینطوره.
    یه مشکلی که بیشتره بچه ها دارن اینه که فکر میکنن هر کتابی که زیاد باشه و زیاد توضیح داده باشه خوبه .
    دانش اموزان همه چیز رو آماده و حاضر میخوان .
    من میگم برو گسسته انتشارات مدرسه رو بگیر ببین چقدر تمیز تو ضیح داده . حجم کتاب هم متناسب با کتاب درسیه .
    من که میگم قید هردو رو بزن . باور کن

12. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان من هم جهت اطلاع به شما باید بگم که من تا پایان این ماه هستم یعنی تا 30 آذر . چون دارم میرم بگم که adsl رو قطع کنن
    چوم من adsl دارم خیلی معتاد شدم به اینترنت . هر سوالی در زمینه کتاب دارید در خدمتم به خصوص کتابهای ریاضی . به شما هم پیشنهاد میکنم مثل mostafa_360 دور اینترنتو خط بکشین . دیگه به اندازه ی کافی پست اینجا زده شد که چه کتابی مناسبه کدوم درسه . پس زیاد حساسیت به خرج ندید . دوستان همه سعی دارن یه کتابی بگیرن که کامل باشه در صورتی که اصلا اینطور نیست . هیچ کتاب آموزشی کامل نیست . هر کدومشون یه چیزی رو کم دارن . اما همه یک هدف رو دنبال میکنن. که در بین این پستها دیگه خودتون متوجه شدید کدوم مناسبه شماست . من هم در این مدت کوتاهی که بودم با کتابهای خوبی آشنا شدم . از همه دوستان به خاطر پستها ی خوبشون تشکر میکنم. خوبی اینجور تاپیکها باعث میشه که آدم بهترین گزینه رو انتخاب کنه برای خرید کتاب

تا 30 اذر در خدمت دوستان هستم . بعد از اون دیگه نه .
    در پناه حق باشید و استوار

دوستان کنکور در واقع یک مسا بقه هست و شاید هم یک جنگ . جنگ با خودتون . جنگ با رقبا اما ...
    اگه میخواهید در جنگ پیروز بشید باید خود جنگ باشید
    درست تنها هدف مسابقه دادن بردن نیست اما طعم پیروزی هم خیلی شیرینه . به امید این که شما ها این لذت شیرینه پیروزی رو از ته دل بچشید .
    در درون انسانها یه نیرویی وجود داره که میتونن کوهها رو جابه جا کنند . به تلاشها ی خودتون ایمان داشته باشید . خدواند هم با مهربانی اشکهای شما رو در شبهای بیداری درس خواندن پاک خواهد کرد .
    نگران مشکلاتی که در زمینه فیزیک و ریاضیات و ... دارین نباشید . دانشمندان هم امشکلاتی بزرگتر از این رو دارن.( انیشتن)
    دیگه داره میشه مقدمه ( یا موخره ) فرهاد میثمی
    موفقیت پیش رفتنه . ادامه دادنه . نه به نقطه پایان رسیدن
    منم دیگه کم کمک از خدوتتون مرخص میشم شاید تا شنبه بیام ولی از اون به بعد کمتر و کمتر
    این آقا محمد امین هم راست میگه توکلتون به خدا باشه و سعیتون رو بکنین و بدونین که اگه با خدا باشین هیچ قدرتی نمی تونه شما رو در رسیدن به هدفتون ناکام بزاره
    نگید درس خوندن به چه دردی می خوره حوصله ندارم و فایده نداره بلد نیستم و... به قول دبیر سال دومم هیچ چیزی لذتش بالاتر از این نیست که آدم جواب یک مساله رو با تلاش زیاد پیدا کنه و درست هم می گفت.......
    هر وقت هم که ناامید شدید از فهم یک درس برید یه وضو بگیرید بشینید دوباره اونو بخونید خودتونم هنگ می کنید که چطور شد اینقدر این مبحث آسون شده!!(تجربه شخصی بود)

در پناه حق....

14. 4 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستانی که می خوان برن، یک پست جامع بدهند خوب میشه. یک پست جامع شامل:
    1-نظر در مورد همه کتاب هایی که خریدین و می خوایین بخرین
    2-پیشنهاد کتاب(یعنی کدوماشمون بهتر بودند؟)
    3-تجربیات در مورد انجام چه کارهایی(البته شاید به این تاپیک ربط نداشته باشه، اگه جای دیگه ای دادین لینکش رو بدید)
    مرسی.
    اول می خواستم بنویسم ولی به این نتیجه رسیدم که اینکارو نکنم چون سلیقه ها متفاوته و همه به یک نظر واحد(جز شیمی)نمی رسیم
    و مثل من به سرشون میاد که اول اینجارو پیدا کردم....
    سردرگم شدم خیلی از کتابو رو از نظر حجم و قیمت و مولف بررسی کردم وسوسه خرید کتاب افتاد به جونم و فقط از زمان درس خواندنم کم شد.....

پس بقیه رو تو چاه نمی اندازم مثل خودم بشن

16. 3 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

دوستان سعی کنید در مورد همه چیز از جمله کتابها و برنامه ریزی خودتون تصمیم بگیرید . خودتون همه چیز رو تجزیه تحلیل کنید . البته با این همه راهنمایی دیگه همه چیز آسون شد دیگه . یواش یواش داریم به پایان نزدیک میشیما . یه وقت نترسید .

خودتون تصمیم بگیرید . به تنهایی . این یک افتخاره
    Last edited by nits; 15-12-2009 at 22:36.

18. 5 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام .
    يك كتاب يا جزوه كمك آموزشي براي دين و زندگي 2 و 3 رو ميخواستم براي دانلود ...

ممنون

20. این کاربر از Iranian boy10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •