تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 315 از 923 اولاول ... 215265305311312313314315316317318319325365415815 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

داره خودمونی میشه motahar007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    هر کسی هرچی ضرب المثل فارسی به زبان انگلیسی می دونه بگه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MusicManiac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

سلام دوستان
    هر کسی هرچی ضرب المثل فارسی به زبان انگلیسی می دونه بگه.
    به این تاپیک مراجعه بفرمایید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 4 کاربر از MusicManiac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

دوست عزیز من دقیقاً نمی‌دونم گوشی شما چه نوع فایل هایی رو ساپورت می‌کنه. من ipa (مخصوص آیفون) این دیکشنری رو سراغ دارم. اگه بدردتون می‌خوره بگید تا لینکشو بزارم.
    زحمتش رو میکشی دوست خوب؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MusicManiac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

خدمت شما:
    کد:

6. این کاربر از MusicManiac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ila

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

کسی دیکشنری Advanced learner (آکسفورد یا کمبریج یا لانگمن) برای ویندوزموبایل 6.1 سراغ داره ؟

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

کسی دیکشنری Advanced learner (آکسفورد یا کمبریج یا لانگمن) برای ویندوزموبایل 6.1 سراغ داره ؟
    البته امیدوارم تایپیک رو به بیراهه نکشونده باشم:

این فایل رو دانلود کنید:
    کد:
      محتوای مخفی: MSDict Viewer 
    حسن این نرم افزار اینه هر چی دیکشنری نصب میکنید میره تو زیر مجموعه Msdict پس اولا" نیازی به کرک کردن تک تک دیکشنری های نصب شده ندارید و دوما" صفحه Programs شما بعد نصب دیکشنری ها شلوغ نمیشه.

آموزش نصب:

فایل اتچ شده رو دانلود و بعد از حال زیپ خارج کنید. سپس MsDictViewer.cab رو به مموری گوشی انتقال بدید و تو حافظه جانبی ذخیره کنید ولی اجرا نکنید.
    بعد گوشی تو رو تو حالت Disk drive به کامپیوتر وصل کنید ، به فولدر Program files رفته و بعد برید به فولدر MSDICT.

فایل MSDICT.exe رو جایی که فایل ضمیمه رو unzip کردید تو کامپیوتر کپی کنید (فولدر که MsDictViewer.cab و Patcher.exe قرار داره)

فایل Patcher.exe رو اجرا کنید. اکنون MSDICT.exe که پچ شده را به memory card>Program files>MSDICT منتقل کرده و با MSDICT.exe قبلی جایگزین کنید.

الان میتونید تو گوشی تو قسمت Programs برنامه رو اجرا کرده و از طریق Menu >about MSDICT برنامه رو با 1234567890 رجیستر کنید.

الان کار رجیستر برنامه تمام شده و از این به بعد میتونید با اضافه کردن دیکشنری هایی که معرفی میکنم کامل ترین و حرفه ای ترین دیکشنری ها رو داشته باشید.

برای دانلود دیکشنری ، به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و در قسمت Software by brand مدل گوشی خودتون رو انتخاب کنید. (More manufacturers رو بزنید تا تمام برند های گوشی رو ببینید و سپس مدل گوشی خودتون رو انتخاب کنید)

بعد از این انواع دیکشنری ها در حدود 20 صفحه براتون میاد که اگر فقط به دنبال دیکشنری انگلیسی هستید میتونید از قسمت Dictionaries زبان یا نوع دیکشنری موردنظر (Oxford, Cambridge ,... ) رو انتخاب و دانلود کنید.

توجه: توصیه میکنم ورژن Cab دیکشنری ها رو دانلود کنید.

بعد از میتونید دیکشنری ها رو به مموری گوشی انتقال داده و نصب کرده و لذت ببرید.

منبع: موبایلستان (mobilestan.net)
    Last edited by H a m e e d; 02-03-2010 at 19:00.

9. 2 کاربر از H a m e e d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

البته امیدوارم تایپیک رو به بیراهه نکشونده باشم:

این فایل رو دانلود کنید:
    کد:
      محتوای مخفی: MSDict Viewer 
    حسن این نرم افزار اینه هر چی دیکشنری نصب میکنید میره تو زیر مجموعه Msdict پس اولا" نیازی به کرک کردن تک تک دیکشنری های نصب شده ندارید و دوما" صفحه Programs شما بعد نصب دیکشنری ها شلوغ نمیشه.

آموزش نصب:

فایل اتچ شده رو دانلود و بعد از حال زیپ خارج کنید. سپس MsDictViewer.cab رو به مموری گوشی انتقال بدید و تو حافظه جانبی ذخیره کنید ولی اجرا نکنید.
    بعد گوشی تو رو تو حالت Disk drive به کامپیوتر وصل کنید ، به فولدر Program files رفته و بعد برید به فولدر MSDICT.

فایل MSDICT.exe رو جایی که فایل ضمیمه رو unzip کردید تو کامپیوتر کپی کنید (فولدر که MsDictViewer.cab و Patcher.exe قرار داره)

فایل Patcher.exe رو اجرا کنید. اکنون MSDICT.exe که پچ شده را به memory card>Program files>MSDICT منتقل کرده و با MSDICT.exe قبلی جایگزین کنید.

الان میتونید تو گوشی تو قسمت Programs برنامه رو اجرا کرده و از طریق Menu >about MSDICT برنامه رو با 1234567890 رجیستر کنید.

الان کار رجیستر برنامه تمام شده و از این به بعد میتونید با اضافه کردن دیکشنری هایی که معرفی میکنم کامل ترین و حرفه ای ترین دیکشنری ها رو داشته باشید.

برای دانلود دیکشنری ، به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و در قسمت Software by brand مدل گوشی خودتون رو انتخاب کنید. (More manufacturers رو بزنید تا تمام برند های گوشی رو ببینید و سپس مدل گوشی خودتون رو انتخاب کنید)

بعد از این انواع دیکشنری ها در حدود 20 صفحه براتون میاد که اگر فقط به دنبال دیکشنری انگلیسی هستید میتونید از قسمت Dictionaries زبان یا نوع دیکشنری موردنظر (Oxford, Cambridge ,... ) رو انتخاب و دانلود کنید.

توجه: توصیه میکنم ورژن Cab دیکشنری ها رو دانلود کنید.

بعد از میتونید دیکشنری ها رو به مموری گوشی انتقال داده و نصب کرده و لذت ببرید.

منبع: موبایلستان (mobilestan.net)

Advanced Learner میخوام . جدا هم باشه .

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

Advanced Learner میخوام . جدا هم باشه .
    اگه توی سایت MobiSystems با حوصله search کنید پیدا میشه، ولی من نسخه های مخصوص Pocket PC رو که از جستجو تو همون سایت پیدا کردم، لینکشو میذارم:
    Cambridge Advanced Learner's Dictionary

کد:
    Advanced English Dictionary & Thesaurus

کد:
    البته من فقط صفحه مربوط به دانلود رو گذاشتم، نه لینک دانلود رو؛ تا جزئیات لازمو بخونید و اختیارات دانلود رو خودتون انتخاب کنید.

12. 3 کاربر از H a m e e d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

اگه توی سایت MobiSystems با حوصله search کنید پیدا میشه، ولی من نسخه های مخصوص Pocket PC رو که از جستجو تو همون سایت پیدا کردم، لینکشو میذارم:
    Cambridge Advanced Learner's Dictionary

کد:
    Advanced English Dictionary & Thesaurus

کد:
    البته من فقط صفحه مربوط به دانلود رو گذاشتم، نه لینک دانلود رو؛ تا جزئیات لازمو بخونید و اختیارات دانلود رو خودتون انتخاب کنید.
    این سایت که پولیه و لینک دانلود هم نداره.
    لینک + کرک

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

این سایت که پولیه و لینک دانلود هم نداره.
    لینک + کرک
    اون توضیحاتی که توی Spoiler قرار دادم واسه همین بود دیگه، شما اگه MSDict Viewer که کرک شده هست رو نصب کنید و البته طبق توضیحاتی که اونجا قرار دادم، اونوقت هر دیکشنری سازگار با Pocket PC رو از اون سایت دانلود کنید بعد از نصب میتونید بدون محدودیت ازش استفاده کنید، من برای سیمبین ویرایش پنجم که از همون نرم افزار و دیکشنریهای همون سایت استفاده کردم و مشکلی نداشتم.
    اصلا دیکشنریهای اون سایت برای اجرا به MSDict Viewer نیاز دارن و فقط کافیه اون کرک باشه و به بقیه چیزا توجه نکنید.
    در مورد صفحه مربوط به دانلود هر دیکشنری هم به اون پیکان قرمز دقت کنید:

15. 2 کاربر از H a m e e d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •