یکی از دوستان به ما گفت یه شب دانلود نکن فردا شبش میتونی 2 تا 2.5 گیگ دانلود کنی دیشب دانلود نکردم اما نمیدونم چرا سرعت امروزم از 150-190 رسیده یه 50 تا 70 اینم از عجایبه 7 گانست
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
یکی از دوستان به ما گفت یه شب دانلود نکن فردا شبش میتونی 2 تا 2.5 گیگ دانلود کنی دیشب دانلود نکردم اما نمیدونم چرا سرعت امروزم از 150-190 رسیده یه 50 تا 70 اینم از عجایبه 7 گانست
ببخشید دوستان من مودمم tplink 8811 است و از طریق usb به کامپیوتر وصل کردم ولی مدام چراغ usb مودم چشمک میزنه یعنی خاموش و روشن میشه این عادیه ؟؟؟؟ یا مشکل داره ؟ مشکل از جکاست ؟ ممنون اگه جواب بدید .
بهتره بگیم یه کم ،کم نورو پر نور میشه نه اینکه چشمک کامل به صورت روشن خاموش شدن-درسته ؟مخصوصا وقع دانلود بیشتر میشه-درسته ؟
خوب این طبیعیه عزیزم اصلا جای نگرانی نداره-مشکل خاصیم مثل قطعی با افت سرعت و غیره که ندارید؟اگه نه که دیگه خیالت تخت
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------
زنگ زدم پشتیبانی تهران گفت مشکل نداریمو درسته و مشکل از خودتونه
حدودا 2-3 ساعت بعد خودش درست شد و الان عادیه
نه کامل خاموش روشن میشه
این پیشگامان که سرعتش افتضاحه ، صد رحمت به وایمکس حداقل سرعتش ثبات داره .
مگه چنده ؟سرویس 128 دارید ؟خوب باید بین 40 تا 45 دیگه حداکثر 50 باشه و شب هاش 15 فیکس
کمتره ؟دیگه پیشگامان همینه قبلا هم گفته بودم سرعت هاشو چندین بار اگه سرعتتون از اینی که گفتم کمتره حتما یه مشکلی وجود داره
سلام دوستان
امروز سرویس 1 مگ من تموم شد.پول ریختم به حساب و 2 مگ شارژ کردم(تلفنی).جالبه که سرعت من کمتر شده
قبلا حدود 120 بود الان حدود 100-90.زنگ زدم میگه اختلال سرعت کلیه.شما هم سرعتتون پایینه یا این داره چرت میگه؟
اگه اینطوری بمونه میرم کل شرکت رو رو سرشون خراب میکنم!![]()
سرویس با تعرفه های جدید گرفتین یا با
همون تعرفه های قدیم؟؟؟
با تعرفه جدید!
جدی ؟چند شبه داری باهاش دانلود میکنی ؟تو 1 شب نمیشه تصمیم گرفت
روزانش چطوره ؟
نگفت اختلالش کی درست میشه؟؟
از 2 تا 6 چند گیگ دانلود کردی ؟
هنوز به شب نرسیده علی جان!
همین ظهر امروز شارژ کردم.جالبه که سرعتم کمتر هم میشه.حدود 70-80 هم میرسه.خیلی نوسان داره.ولی پینگ بهتر شده.
دوباره زنگ زدم پشتیبانی،گفت فردا صبح پورتت رو از مخابرات چک میکنیم.شماره موبایل گرفت گفتم تماس میگیریم.
اگر همین سرعت رو شب هم داشته باشم فکر نکنم بیشتر 1.6 دانلود کنم.یعنی 600 مگ کمتر قبلم!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)