تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 315 از 2550 اولاول ... 2152653053113123133143153163173183193253654158151315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه western's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

سلام.

همارا حداکثر دو روز طول میکشه تا سرویس رو راه اندازی کنه....

البته در صورتی که خط تون pcm نباشه...

موفق باشید.
    نه نیس ولی ...دوسه روز خیلی زیاده من یادمه صبا نت صبح اومده بودن نصب و عصر راه اندازی شد روی هم 6 ساعت...هیییییی یادش بخیردلم هم واسه صبا نت تنگ میشه ها
    3 روز بیشتر طول نمیکشه البته بهتره اول درخواست رو به همارا بدین بعد فرم جمع آوری رو پرکنید.
    شما قصد گرفتن سرویس نامحدود دارین؟صبانت چه مشکلی داشت که میخواین بیاین همارا؟

ممنون دوست عزیز کمک بزرگی بود...چون ما اول میخواستیم صبا نت رو جمع اوری کنیم بعد فوم همارا رو پر کنیمبله من میخوام نامحدود بخرم 128 با 128 صبا نت در قیمت زیادفرقی نداره فوقش 8 تومن بیشتر ولی 9 گیگ صبا نت رو دوماهه تموم میکنم درحالی که استفاده کافی نکردم

شما چه نوع سرویس میخاین ؟
    بیشتر دانلود میکنین ؟
    بله خب دانلود و خصوصا سرچ و وبگردی که واقعا کمرشکن میشه حالا خوبه فایرفاکس توگل داره میزنم ایمیج و جاوا و همه چی رو میبندم بازم میبینم در عرض دوماه نه گیگ تمومه..البته من تنها نیستم با داداشم که اتاق دیگه اس مصرف میکنیم این روزا هم صبا نت شروع به اذیت کرده هم سرعت کمه هم دیس میشه...نمیدونم شاید منطقه ما اینطوریه...
    خیلی ممنون از کمک هاتون عزیزان

داره خودمونی میشه Bh_hellboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

ممنون دوست عزیز کمک بزرگی بود...چون ما اول میخواستیم صبا نت رو جمع اوری کنیم بعد فوم همارا رو پر کنیمبله من میخوام نامحدود بخرم 128 با 128 صبا نت در قیمت زیادفرقی نداره فوقش 8 تومن بیشتر ولی 9 گیگ صبا نت رو دوماهه تموم میکنم درحالی که استفاده کافی نکردم[/b]

خواهش میکنم دوست عزیز
    راستی سرعت دانلود شما چقدر بود؟اگه میشه منطقه مخابراتیتون رو هم بگین کجاست.

آخر فروم باز eblis_boy1386's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    auckland

پيش فرض

خب میتونید شب رو برای دانلود اختصاص بدید...

هر شب حدود 900 مگ.... (با سرویس محدود حجمی)

این دانلود حداقال میباشد ! صبانت میتونید شبی 3 تا 4گیگ دانلود کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه dibagroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض مشكل كلي

سلام دوستان
    چند روزي بود مشكلي داشتم سرعتم پايين بود يا قطع مي شود و اشكال 678 را مي داد بعد از بررسي متوجه شدم نوع جديد ويروس آمده كه اينطوري شده هركاري مي كردم هيچ آنتي ويروس هم شناسايي نمي كرد تا اينكه با بچه هاي پارس تماس گرفتم و گفتن به خاطر ويروس خود پارس به طور اتوماتيك قطع مي كند تا ويروس ترافيكم را استفاده نكند بعد گفتن كه آنتي ويروس Avast با يك ويروس ديگر اين ويروس را اشتباهي مي شناسد و پاك مي كند بعد از نصب اين آنتي ويروس مشكلم حل شد دو تا ويروس با نامهاي malworm , Backdoor‌ روي كامپيوتر پيدا كرد الان كاملا مشكلم حل شده است از دوستان اگر اين مواردي كه نوشتم را داشته باشند با اين آنتي ويروس حل مي شود.
    1-پايين آمدن سرعت
    2-قطع و وصلي پشت سرهم
    3-قاطي كردن قسمت شبكه و كانكشن

5. 2 کاربر از dibagroup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

11

نه نیس ولی ...دوسه روز خیلی زیاده من یادمه صبا نت صبح اومده بودن نصب و عصر راه اندازی شد روی هم 6 ساعت...هیییییی یادش بخیردلم هم واسه صبا نت تنگ میشه ها

ممنون دوست عزیز کمک بزرگی بود...چون ما اول میخواستیم صبا نت رو جمع اوری کنیم بعد فوم همارا رو پر کنیمبله من میخوام نامحدود بخرم 128 با 128 صبا نت در قیمت زیادفرقی نداره فوقش 8 تومن بیشتر ولی 9 گیگ صبا نت رو دوماهه تموم میکنم درحالی که استفاده کافی نکردم[/b]

بله خب دانلود و خصوصا سرچ و وبگردی که واقعا کمرشکن میشه حالا خوبه فایرفاکس توگل داره میزنم ایمیج و جاوا و همه چی رو میبندم بازم میبینم در عرض دوماه نه گیگ تمومه..البته من تنها نیستم با داداشم که اتاق دیگه اس مصرف میکنیم این روزا هم صبا نت شروع به اذیت کرده هم سرعت کمه هم دیس میشه...نمیدونم شاید منطقه ما اینطوریه...
    نظرتون در مورد سرویس 256 شش ماهه با ترافیک 10 گیگ به قیمت 44 تومان ؟ بدون قطعی با رنج دانلود 50/70

7. این کاربر از arashrasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

نظرتون در مورد سرویس 256 شش ماهه با ترافیک 10 گیگ به قیمت 44 تومان ؟ بدون قطعی با رنج دانلود 50/70
    اگه بدون قطعی باشه
    خوبه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

11

اگه منظورتون بیت ریت هست برای سرویس نامحدود 128 ما بین 15 تا 16.5 KB/s هزینشم در صورت تمدید سه ماهه حدود 15 تومن (با مالیات و آبنمان), و برای سرویس محدود کلاسیک برای من 40 تا 50 که 13,500 ماهیانه هزینشه.

کم کم دیگه همارا هم داره از غافله عقب میموفته...
    سرویس پیشنهادی من براتون 256 سه ماه با ترافیک 5 گیگ به قیمت 22960 تومان ریت دانلود هم بین 50/70

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

11

اگه بدون قطعی باشه
    خوبه
    سرویس و به شرط براتون میدم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرویس پیشنهادی من براتون 256 سه ماه با ترافیک 5 گیگ به قیمت 22960 تومان ریت دانلود هم بین 50/70
    هر دو تا عالیه....
    به شرطی که قطعی نباشه....

راستی!

دانلود رایگان هم دارید؟ سرعت شبانه چطور هست؟ کم میکنید یا زیاد یا برای رایگان اصلا به سرعت دست نمیزنید؟
    (بعضی شرکتها مثلا شاتل، برای اینکه از افت سرعت شبانه جلوگیری کنند، 10 تا افزایش میدند رنج دانلود رو در شب.)

و سوال دیگه هم اینکه هزینه رانژه برای خطوط فوق چقدره؟

ممنون

12. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال minizoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مهد خوشمزه ترین غذاهای ایران و بهترین آب و هوا؛ تبریز

پيش فرض

سلام رفقا
    کسی صبانت داره؟ 128؟
    سرعت دان شبانه تون چقدره؟ 
    من روزا از سایتای خوب تا 250 هم میزنم ولی شبا با اکانت شبونه از 4-5 کیلوبیت بالاتر نمیره!!!!!!
    دوروبره رسالت هستم
    شما سرعتتون چقدره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •