من که زنگ زدم گفت نمایندگی های شهرستان های ما با تهران هیچ تفاوت خاصی نداره . ؟؟؟؟؟؟
از لحاط عقلی هم حرف تو درسته اما ...... حتما حرف مفت زده !!!
قربانت___علی
من که زنگ زدم گفت نمایندگی های شهرستان های ما با تهران هیچ تفاوت خاصی نداره . ؟؟؟؟؟؟
از لحاط عقلی هم حرف تو درسته اما ...... حتما حرف مفت زده !!!
قربانت___علی
چرا وقتی تهران هست دنبال مناطق آزاد هستید ؟ به حاطر 100 تومن همش ؟رجیستر جان شما نظری نداری؟
یکم بزرگتر فکر کنید تا اقتصادی .... من هیچ جا رو پیشنهاد نمیدم ... چون بعدا باعث اعتراض خودتون میشه
در ضمن قرار نیست Resource هامون رو لو بدیم ؟ بازار بهم میریزه![]()
دوست عزيز ميشه لطف کنی بگی درباره hp چی شنيدي ؟؟
چون خودم هم تا چند روز آينده ميرم پايتخت واسه خريد از اين دو برند.
مرسی.![]()
دوستانی که میخواهند بدانند پک اصلی و official شرکت دل (که توسط نمایندگیهای اصلی خود شرکت دل فروخته و سرویس میشه ) برای XPS M1530 چیه این رو ببینند :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توجه کنید که هر هدیه یا چیز اضافه ای رو ممکنه :
1- خودشون خرید کرده و اضافه کرده باشند
2- هدیه بوده و درون محتویات هم ذکر نشده
3- طرح فروش خاصی بوده و دل مثل سری special HP ، روی XPS one و XPS red os و ... هم اینا رو داده (البته در این Review بالاترین کانفیگ در رده خودش هست)
ولی توی ایران انتظار هیچ چیز رو نداشته باشید ... واگر کمی کسری دیدید اعتراض نکنید چون ورداشته شده و بی فایده است !!!
Business و premium گرونتر هستند .
با بیزینس حال نمیکنم چون زیاد خشکه مثلا بازی های ویستا روش نیست و .....
premium ( به معنای مزایا - اضافه تر و... ) اره از home basic کمی بهتره ومثلا امکانات multi media و... کمی بهتری رو داراست .
قربانت ___علی
مطمئنی Ultimate X86 از همه گرونتر نیست ؟ و بعد Business ؟
به نظر شما روی عتیقه ترین لپ تاپ ها این پورت خروجی VGA کارش چیه ؟
و مردم نمونه این کابل رو برای چی میخرند ؟
![]()
m1530 پورت جدا برای اتصال به برق دارد یانه و یا باید به پورت باطری وصل کرد ؟
اگه به باطری باید وصل کرد ، وقتی توی خونه هستید ؛ عمر باتری کم نمیشه ؟
من امروز داشتم تو سایت Notebookreview.com چرخ می زدم و درباره ی M1530 تحقیق می کردم ، دیدم که مدل های مختلفی دارد. می خواستم بدونم که با مشخصات زیر ، تو ایران در چه قیمتیه:
CPU: Intel 2 core 2.4GHz with 6MB Ca
Ram: 4GB
کارت گرافیک: آیا با رم 1 گیگابایت (با هر چیپی) دارد؟
هارد: 320 گیگ ساتا
حرفت درست ولی اکثر نوت بوک ها یا home یا businees و یا premium هستن ( xps 1330 - 1530 . وسترو . 6880 . 2860 . sz 740 ها . sz 780 n5 و........... ) حالا شما 3 تا ultimate بگو
قربانت___علی
Last edited by ravani_13; 15-08-2008 at 13:14.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)