یعنی باید دونه دونه ورژن رو برم بالا؟ نمیشه اول با فایل 700 مگی به ورژن آلفا تغییر بدم و بعد آپدیت 1.6.6 و بعد 1.7.9 رو نصب کنم؟
یعنی باید دونه دونه ورژن رو برم بالا؟ نمیشه اول با فایل 700 مگی به ورژن آلفا تغییر بدم و بعد آپدیت 1.6.6 و بعد 1.7.9 رو نصب کنم؟
درسته منم همین کارو کردم ولی میتونی این کارو نکنی اگر ورژن بازیت همون 1.0.631 باشه وقتی EXPANSION رو نصب میکنی خودش آپدیت میکنه
سلام
ببخشید که اومدم گزاشتمدون سر کار و رفتم ولی دلیل دارم
من نقل مکان کردم و می خواستم اینترنتم را منتقل کنم که با مشکلات زیادی رو به رو شدم و ..
ولی حالا اینترنتم وصل شده
خوب بریم سر کار اصلی :
چند وقت نبودم اقای امیتا لینک های من را که در رپید شیر اپلود کرده بودم را براتون تو رپید باز گزاشته پس من دیگه تو 4شیر اپ نمیکنم
برای این که نبودم می خوم جبران کنم و این هم یک سوپرایز:
یکی از پچ های وسایل که سایت سیمز 3 پولی گزاشته بگید تا تو 4شیرد اپلود کنم.
مرسی، من الان دارم فایل 700 مگی رو دانلود میکنم. پس بعد از دانلود نصبش کنم و بعدش Expansion؟ اگه بشه که خوبه.
سلام دوستان
من فکر کنم این سوال رو یه بار پرسیدم، اما هنوزم توش شک دارم.
میشه بهم بگین سیستم من به این بازی میخوره یا نه؟
رم: 2 گیگ
گرافیک: 256 اما Intel هست. توی همین شک دارم چون یه جا شنیدم که این بازی فقط به Nvidia میخوره.
CPU : 1.5 دو هسته ای
Hard : 250 گیگ
ویندوزم هم ویستا هست.
خیلی ممنون میشم کمکم کنید.
گرافیکت جای تامل داره کمی
تنها راه هم امتحان کردن هست + ویندوز xp بهتر میتونه جواب بده با این گرافیک
Last edited by Big-Boss; 15-12-2009 at 23:29.
مرسی اما من نمیتونم ویندوزم رو xp کنم و اونم به خاطر Recovery لبتاپم هست. چندبارم امتحان کردم و نشد.گرافیکت جای تامل داره کمی
تنها راه هم امتحان کردن هست + ویندوز xp بهتر میتونه جواب بده با این گرافیک
راهی هست که مطمئن بشم این بازی اجرا میشه؟
توی این سایته که دادین، اسمشو میزنم و بعدم که میگه اجازه بده، اجازه میدم و Block نمیکنمش. اما نمیدونم چرا نمیره. چه کنم ؟
UAC ویندوزت شاید فعاله
;sd
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)