آقا کاپوت ماشینت درست شد؟ مال شما بود دیگه ؟؟ چیکارش کردی ؟چقدر هزینه اش شد؟
آقا کاپوت ماشینت درست شد؟ مال شما بود دیگه ؟؟ چیکارش کردی ؟چقدر هزینه اش شد؟
سلام .
آره تعویض کردم . کاپوت ، رادیاتور ، موتور فن + پروانه ، جلوپنجره کامل + اچرت صافکاری شد 730 هزارتومن. البته کاپوت رو خودم رفتم شرکتی گیر آوردم 135 تومن . اینائی که ایساکو میفروشه 90 تومنه .
این بعد از صافکاری :
هنوز سمباده + پولیش مونده .
مخلصیم .
خیلی ماشین رو خوب در اورده اما خرجتونم خیلی فکر کنم شده!!!
راستی دیروز مجبور شدم برای اولین بار با 206 ام یه ترمز وحشتناک کنم که رو سرعت 120 تا زدم مستقیم رو ترمز!!!
ماشالله همون لحظه ABS ها فعال شد و وحشتناک لگد میزد پدال به پام و دقیقا جایی که میخواستم ماشین وایساد...
و چند لحظه مونده بود به وایسادن فلاشر ها به صورت اتوماتیک روشن شدن و بعد از تقزیبا 10 ثانیه خودشون خاموش شدن!!
فقط شانس اوردم کسی پشتم نبود...
اما خدا خیرشون بده عجب ترمزایی براش گذاشتن فکر نمیکردم اینقدر ترمزاش عالی باشه...
سلام
206 تیپ 5 دارم -5000 تا راه رفتم باهاش . سرویس کمپانی نبردمش .الان تو دست اندازهای کوچیک هم به صدا افتاده حس میکنم مال اتاقه . هر کاری کردم نفهمیدم مال کجاست دقیق .
پیشنهاد اساتید چیه ؟ فایده ای دارم ببرمش ایران خودرو . پرس و جو کردم میگن 206 ها همشون این صدا ها رو دارن .
این مشکلیست که تمام 206 ها دارن . البته اگه بشه اسمشو گذاشت مشکل . بهترین کار اینه که بی خیال باشی و با صدای ظبط حال کنی .
نمایندگی هم نمیخواد ببری . باید محل دقیق صدا رو پیدا کنی . اگه از توی در باشه با گریس کاری و . . .حل میشه .
کلا راه کار زیاد داره در همین مورد بارها صحبت شده و تایپک داریم . 1 سرچ کنی راه حلهای زیادی در مورد حل مشکل صداهای مختلف بدنه 206 دوستان ارایه کرده اند .
راستی سامسونگ جون اسمتم نمیدونم
با ارتفاعت خیلی حال کردم خبر نداری فنر یا لوازمی؟
بعد یه سانت برام میزنی جولو عقب رو ؟
و اینکه عقب سوار میکنی نمیگیره؟
سلام . دوستان یک خبر خیلی بد ! 206 تیپ 5 دیگه تولید نمیشه! امروز بعد کلی دردسر رفتیم که یکی ثبت نام کنیم طرف گفت که دیگه خط تولیدش رو دادن به یک ماشین دیگه! فقط 207 هست که اونم فقط نقدی!!!!![]()
امکان نداره! فقط این ماه ثبت نام ندارن واسه تیپ 5! ماه دیگه مراجعه کن.اینا گاهی میان یک سری از خودروهای محبوب رو از لیست فروششون کنار میزارن که به محصولات دیگرشون لطمه وارد نشه!
خلاصه کسانی که تیپ 5 میخوان (مثل خودم) چارش اینه که ماه بعد یا بعدش مراجعه کنیم
سلام
میشه لطف کنید و فرق 206 sd v8 لیمیتد با سفارشی رو بگید ؟
ممنون
ــــــــــ
ادیت خودم پیدا کردم![]()
Last edited by 2299; 02-12-2011 at 15:14.
من اولین نفر بودم که این شایعه رو در پی30 مطرح کردم:
اما نمیشه مطمئن بود.اگر سود توش باشه که میزننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی خوب وقتی دارن 207 رو اینهمه گرونتر میدن، احتمالا سود توی این باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)