اگر مشکل همچنان برقرار است همانطور که قبلا گفتم در گروه Microsoft تنظیمات قسمت Network را از
Prompt for action به Allow تغییر دهید.
اگر مشکل همچنان برقرار است همانطور که قبلا گفتم در گروه Microsoft تنظیمات قسمت Network را از
Prompt for action به Allow تغییر دهید.
بله دوست عزيز آپديت های محصول اينترنت سکوريتی رو ميتونی برای محصول آنتی ويروس استفاده کنی...البته انتقال فايل آپديت هم بايد به صورت انتقال از خود کسپر باشه که دوستان آموزش دادن، نه اينکه فايل ها رو کپی کنيد
اولاً محصول مک آفی يکی از محصولاتی هست که با هيچ محصول امنيتی ديگری هماهنگی نداره...و به هيچ وجه نبايد اين کار رو انجام داد،
در ضمن برای دريافت کدهای جديد به لينکی که در امضاء من هست مراجعه کنيد، و نکته مهم اينکه در هنگام استفاده از کد های کسپر کد قبلی رو حتماً پاک کنيد
باز هم این پیغام را نمایش میده. مثلا هنگام اجرای Photoshop و یا Firefox
![]()
سلام
یکی از برنامه های موجود در گروه Low Restricted شما فعالیتی نامعمول دارد یعنی این برنامه از برنامه های گروه Trusted
برای انجام کارهایش استفاده می کند . این مشکل زمانی پیش می اید که یا یک برنامه متعلق به گروه Trusted به
اشتباه در گروه Low Restricted جای گرفته است یا یک بدافزار در سیستم شما جاخوش کرده است. لطفا شکلی از
برنامه های موجود در گروه Low Restricted خودتان را بگذارید تا ببییم مشکل از کدام یک است .در ضمن اگر بتوانید
اطلاعات بیشتری از هشدارهایی که نمایش داده می شود برایمان بگذارید بسیار مفیدتر خواهد بود برای این کار
روی نام برنامه در هشدار مربوطه ( مانند Adobe photoshop CS در شکل اولی که گذاشته اید ) کلیک کنید و شکل
صفحه باز شده را برایمان بگذارید.
Last edited by vtn54; 20-07-2008 at 17:12.
هنگام اجرای Photoshop دو بار، این پیغام نمایش داده میشه که هر کدام را به همراه جزئیات در پایین قرار دادم.
در ضمن، فقط یک برنامه در گروه "Low Restricted" وجود دارد.
پیغام اول:
پیغام دوم:
![]()
Last edited by Helen_Farhani; 20-07-2008 at 15:56. دليل: Restriction
لطفا همان تک برنامه موجود در گروه Low restricted ( یعنی Windows NT Logon Application ) را به داخل گروه Microsoft
در بخش Trusted منتقل کنید ( برای این کار می توانید با استفاده از موس این برنامه را به داخل گروه Microsoft
بکشید یا از دستور Move to در پایین پنجره استفاده کنید ) و مطمئن شوید که تمام گزینه های مربوط به ان در حالت Allow باشد.
Last edited by vtn54; 20-07-2008 at 17:14.
همانطور که گفتید، Windows NT Logon Application را به گروه Low restricted و شاخه Microsoft منتقل کردم و تغییرات را ذخیره کردم و از آن به بعد با پیغامی بجز پیغام های firewall مواجه نشدم. اما وقتی سیستم stand by میشه، همان صدای نمایش پیغام های Kasper شنیده میشه و سیستم standby نمیشه و در همان صفحه آبی رنگی که پیغام "Prepairing to Standby" نوشته باقی میماند و نه به داخل ویندوز بر میگرده و نه stand by میشه.
همانطور که در پستهای قبلی هم عرض کردم، سیستم قفل نمیکنه و از محیط ویندوز صداهایی پخش میشه ( مثلا صدای یاهو مسنجر و ... ) بعد از اینکه مجبور میشم سیستم را reset کنم و وارد ویندوز میشم همان آش و همان کاسه. Windows NT Logon Application به گروه Low restricted منتقل شده.![]()
کمی عجیب است چون به طور طبیعی این برنامه باید به صورت اتوماتیک به گروه Microsoft در بخش Trusted اضافه شود
از آن هم عجیب تر این است که وقتی شما برنامه ای را تغییر مکان می دهید نباید دوباره به محل اولش برگردد.آیا
مطمئن هستید پس از تغییر مکان گزینه OK را در پایین پنجره زده اید ؟
اگر این کار را قبلا کرده اید لطفا Windows NT Logon Application را انتخاب کنید و گزینه Edite را در پایین پنجره انتخاب
کنید و شکلی از صفحه اول پنجره باز شده را برایمان بگذارید .
آره مطمئن هستم که OK را زدم.
![]()
سلام
شرمنده که جواب دیر شد لطفا فایل Winlogon.exe را که در پوشه C:\Windows\System32 قرار دارد در داخل یک فایل
فشرده برایم آپلود کنید ( این به خاطر این است که از سالم بودن آن مطمئن شویم چون این یکی از پروسه های حیاتی
ویندوز است و خیلی از روت کیت ها و تروجانها به ان دست اندازی می کنند اگر این فایل سالم باشد با پاک کردن کامل
کاسپرسکی و نصب مجدد آن به احتمال زیاد مشکل شما برطرف خواهد شد ).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)