تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 315 از 1045 اولاول ... 215265305311312313314315316317318319325365415815 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوست عزيز از اينكه كمك كردي ممنونم
    در مورد جواب سوال چهار كه فرمودي با يه فلش ميتوني اين كار رو انجام بدي آيا راهي براي درج سريع يه فلش وجود داره؟
    در مورد سوال اول هم خودم يك راهي به نظرم رسيد و اون اينكه با تغيير در سبك ها و شكلبندي اين كار شدني هست و در سيستم من جواب داد حالا شما هم تست كنيد ببينيد ميشه.
    بازم ممنون
    Last edited by reza41; 27-03-2009 at 23:07.

پروفشنال amir raya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اونجا

10

متن پاک شد.
    Last edited by amir raya; 28-03-2009 at 12:20.

پروفشنال amir raya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سلام
    جواب سؤال اول :
    به این پست مراجعه شود :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جواب سؤال 2 :
    از منوی tools بر روی customize کلیک کنید.
    در پنجره جدید به تب commands بروید.
    اکنون یک پنجره دارای 2 ستون خواهید داشت. از ستون tools ، category را پیدا کرده و آن را انتخاب کنید. از ستون دیگر ، tools calculate را پیدا کنید (جزء موارد آخر). اکنون tools calculate را گرفته و آن را در جای مناسبی از نوار ابزار بالای صفحه رها کنید. ( drog & drop ) .
    پس از اینکه دکمه tools calculate در جای مناسبی از نوار ابزار جای گرفت ، پنجره customize را ببندید.
    حال در یک صفحه خالی word ، به عنوان مثال دو عدد را این گونه بنویسید:

253
    +
    789

هر عدد با یک enter از خطی بعدی جدا گردد. عملگر ریاضی هم مابین دو خط عدد جای گیرد.

یا دو عدد را پشت سر هم و به شکل زیر وارد کنید:

253 + 789

اکنون این 3سه خط را با موس بگیرید و به حالت انتخاب درآورید ( highlight کنید ) ، بر روی دکمه tools calculate که ایجاد کردید ، کلیک کنید.
    سپس در خط بعدی ، دکمه ctrl+v را همزمان فشار دهید تا پاسخ که در اینجا به فرض 1042 است نمایان شود.

این کار را میتوانید با کلیه اعداد چند رقمی و چند تایی صورت دهید. تنها عملگر شما برای عملیات متفاوت میشود که در جدول زیر لیست کلیه این عملگر ها را مشاهده میکنید:

عملیات
    عملگر مثال نتیجه
    جمع + یا فاصله
    220 + 419 982 1621
    تفریق - یا ( )
    1440 (312) - 96 1032
    ضرب * 24 * 199 4,776
    تقسیم / 20,000/36 555.56
    جذر ^ (32^(1/5))^8 256
    درصد
    % 89 * 15% 13.35

1: مشکل اول حل شد ممنون.
    2: این جزر رو شما خودت میتونی یک رقمی انجام بدی مثلا جزر 4 را چجوری بنویسیم؟
    3: شما این مطالب رو از توی پیک نوشتی؟

Dreamland
    Guest

14

سلام
    من رو ورد 2007 Office 2007 Addons (Save As PDF-XPS).exe رو نصب کردم
    وقتی که میخوام یه سندو با فرمت pdf ذخیره کنم این erroro میده

This error is commonly encountered when a read lock is set on the file that you are attempting to open. Possible reasons for this:
    Another user has the file open, either on the same computer that you are using, or on another computer.
    Word crashed at some point in the past and left a read lock on the file.
    Another application has an exclusive lock on the file, preventing Word from opening the file.
    A custom application is running and has opened this file (possibly on another user's computer). It may have opened the file using an incorrect method.
    To correct this problem, close all applications, restart Word and try to open this file again. If this does not work, examine the properties of the file to determine if someone else has it open. Occasionally a phantom process (dead or disassociated program) may have a lock on the file, and the only means of clearing it is to restart your computer.
    For more information, see Microsoft Knowledge Base article 918593.
    چیکار کنم؟
    کمکم کنین
    Last edited by Dreamland; 28-03-2009 at 14:18.

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزيز از اينكه كمك كردي ممنونم
    در مورد جواب سوال چهار كه فرمودي با يه فلش ميتوني اين كار رو انجام بدي آيا راهي براي درج سريع يه فلش وجود داره؟
    در مورد سوال اول هم خودم يك راهي به نظرم رسيد و اون اينكه با تغيير در سبك ها و شكلبندي اين كار شدني هست و در سيستم من جواب داد حالا شما هم تست كنيد ببينيد ميشه.
    بازم ممنون
    سلام
    بله . از Insert گزینه ی Symbol را انتخاب کن و پس از پیدا کردن علامت فلش روی ShortcutKey کلیک کن و یک شورتکات مناسب براش انتخاب کن (با استفاده از کلید های ترکیبی) . بعد با گرفتن کلیدهایی که تعریف کردی علامت فلش در متن نوشته می شود.
    آره دوست من درسته.
    1: مشکل اول حل شد ممنون.
    2: این جزر رو شما خودت میتونی یک رقمی انجام بدی مثلا جزر 4 را چجوری بنویسیم؟
    3: شما این مطالب رو از توی پیک نوشتی؟
    سلام
    پست مربوط به علامت های ریاضی ویرایش شد . یه نگاه دیگه بهش بنداز .
    والا خودم هم فکر کنم علامت ^ مربوط به توان است . چون وقتی می نویسی 4^4 مینویسه 256.
    موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من رو ورد 2007 office 2007 addons (save as pdf-xps).exe رو نصب کردم
    وقتی که میخوام یه سندو با فرمت pdf ذخیره کنم این erroro میده

this error is commonly encountered when a read lock is set on the file that you are attempting to open. Possible reasons for this:
    Another user has the file open, either on the same computer that you are using, or on another computer.
    Word crashed at some point in the past and left a read lock on the file.
    Another application has an exclusive lock on the file, preventing word from opening the file.
    A custom application is running and has opened this file (possibly on another user's computer). It may have opened the file using an incorrect method.
    To correct this problem, close all applications, restart word and try to open this file again. If this does not work, examine the properties of the file to determine if someone else has it open. Occasionally a phantom process (dead or disassociated program) may have a lock on the file, and the only means of clearing it is to restart your computer.
    For more information, see microsoft knowledge base article 918593.
    چیکار کنم؟
    کمکم کنین
    سلام
    میگه که اشکالاتی در ورد به وجود اومده که اون می تونه دلایلی داشته باشه.
    میگه برای رفع این مشکل از همه ی برنامه های در حال اجرا خارج شو و یکبار ورد رو ببند و دوباره اجراش کن .
    اگر هم مشکل ادامه داشت پاکش کن و سیستم رو ریستارت کن و دوباره نصبش کن و ورد رو اجرا کن.

Dreamland
    Guest

پيش فرض

سلام
    میگه که اشکالاتی در ورد به وجود اومده که اون می تونه دلایلی داشته باشه.
    میگه برای رفع این مشکل از همه ی برنامه های در حال اجرا خارج شو و یکبار ورد رو ببند و دوباره اجراش کن .
    اگر هم مشکل ادامه داشت پاکش کن و سیستم رو ریستارت کن و دوباره نصبش کن و ورد رو اجرا کن.
    من کسپر رو سیستمم نصبه
    آخه چه مشکلی داره
    قبلا اینجوری نبودش

پروفشنال aliarnold's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

mvmmasoud جان مشكل اون فايل رو تونستيد حل كنيد؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من کسپر رو سیستمم نصبه
    آخه چه مشکلی داره
    قبلا اینجوری نبودش
    طبق دستو العمل برو شاید مشکلت رفع بشه.یک بار Addons رو پاک کن و سیستم رو ریستارت کن و دوباره نصبش کن.

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

درود

چطور میشه تو ورد 2003 فاصله بین خطوط رو تغییر داد؟

قبلا اینکارو کرده بودم اما الان هرچی گشتم یادم نیومد

با سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •