تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 315 از 2365 اولاول ... 2152653053113123133143153163173183193253654158151315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم یه سوال داشتم اگه پاسخ بدید خیلی خوشحال می شم.
    ماشینم 206 و ضبط و باند هاش فابریک کارخونه است.
    1.تصمیم گرفتم ضبط pioneer4250 SD بگیرم آیا باند های خود ماشین فعلا با این ضبط جواب می ده؟
    2.نظرتون درباره ضبط چیه آیا توی رنج 150 تومان چیز بهتری پیدا میشه یا نه؟
    3.اگه باند 718 kenwood بگیرم با سیستم بالا و هزینه نصب حدود 235000 تومان می افته فعلا دیگه پول برای آمپ ندارم(بابا نمی ده) شندیم آمپ نباشه آسیب می رسه ؟(اصلا دنبال ولوم بالا و سر صدا نیستم) آیا درسته مشکل پیش میاد یا نه؟
    با سپاس قبلی از پاسخ شما
    سلام دوست من ورودتون رو به P30 خوش آمد عرض ميكنم پخشتون براي اسپيكرهاي فابريك خوبه.فعلا با همين موزيك گوش كنيد تا بعد. اسپيكر 718EX داراي امپدانس 3 اهم ميباشد كه نميتوني بدون آمپ ببندي به نظرم فعلا شما با همين سيستم كنار بيائيد تا بعدا يه هزينه مناسب نمائي و سيستم بهتري جمع كني.

2. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان من رفتم خیابان حسینی یه مغازه بود infinity 7541 رو داشت بعد همین که خواستم بگیرم برگشت گفت این آمپ بدون خازن پروتکد میکنه آیا درسته؟

داره خودمونی میشه eh_robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام خدمت همگی. از آقا حمید هم کمال تشکر را دارم . این jbl ساخت چه کشوریه؟ آمریکا؟ اصلش کجا گیر میاد؟
    این مدلش به نظر شما چطوره خوبه؟ نسبت به 718ex و 6975v2 مسلما بهتره نه؟
    JBL T595 Limited
    بلندگو بیضی
    مارک : جی بی ال JBL
    مدل : T595Ltd
    300 وات حداکثر قدرت
    150 وات RMS
    3 Way Speaker
    سایز : "9 * " 6 (16cm*24cm)
    آیا از سری R محصولات آلپاین(SPR-69CوSPR-57Cو SPR-17C ) بهتره یا نه؟ آلپاین بهتره؟
    فرض کنید من اسپیکر آلپاین سریR بخرم آیا با ضبط پایونیر 5250SD جور در میاد؟ آمپ مچ با این تفاسیر که فقط برای همین یک جفت باند کافی باشه و گرون هم نباشه چه مارک و مدلی پیشنهاد می کنید( البته از باندهای فابریک ماشین که تو درهای جلو تعبیه شدند هم میخوام استفاده کنم )؟

5. این کاربر از eh_robert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

سلام خدمت همگی. از آقا حمید هم کمال تشکر را دارم . این jbl ساخت چه کشوریه؟ آمریکا؟ اصلش کجا گیر میاد؟
    این مدلش به نظر شما چطوره خوبه؟ نسبت به 718ex و 6975v2 مسلما بهتره نه؟
    JBL T595 Limited
    بلندگو بیضی
    مارک : جی بی ال JBL
    مدل : T595Ltd
    300 وات حداکثر قدرت
    150 وات RMS
    3 Way Speaker
    سایز : "9 * " 6 (16cm*24cm)
    آیا از سری R محصولات آلپاین(SPR-69CوSPR-57Cو SPR-17C ) بهتره یا نه؟ آلپاین بهتره؟
    فرض کنید من اسپیکر آلپاین سریR بخرم آیا با ضبط پایونیر 5250SD جور در میاد؟ آمپ مچ با این تفاسیر که فقط برای همین یک جفت باند کافی باشه و گرون هم نباشه چه مارک و مدلی پیشنهاد می کنید( البته از باندهای فابریک ماشین که تو درهای جلو تعبیه شدند هم میخوام استفاده کنم )؟
    دوست عزیز جی بی ال الان مال چینه...
    595 خیلی تقلبی داره ...
    من SPR-69c رو دارم کیفیت خیلی بالایی داره ولی بیسش باز به 595 نمیرسه...ولی کیفیتش تا اخرین ولوم هم بدم باز کیفیت کم نمیشه...اما لیمیتد صداشو زیاد کنی فقط بوم بوم...جی بی ال لیمیتد درست درایو کردنش 2 تا امپ میخواد.چون تیوتراش جداست....یه امپ کم قدرت واسه تیوتر و واسه وفرش یه امپ که 2 تا 150 وات بده...البته تا 150 وات...
    الپاین سری r هم مثل jbl طراح امریکاست و ساخت چین...البته بانداش..
    من پیشنهاد میکنم اگه الپاین میخری امپ هم الپاین بگیری...امپ های الپاین خیلی پرومنس خوبی داره و داغ نمیکنه مثل پایونیر اینا

-----------
    تو این عکس مشخصه که ورودی تیوتر و وفر جداست
    Last edited by hesamkowsar; 07-07-2010 at 11:41.

7. این کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nanoreza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوست عزیزم آقا حمید اگه زحمتی نیست براتون می خواستم بپرسم
    1- آیا ضبط های پایونیر ساخت کشور تایلند اصل هسته (کیفیتشون چه طوره) مال چه کشوری بهترهنسبت به تایلند؟
    2- اگر سیستم زیر ببندم نظرتون چیه(بودجه با هزینه نصب حد اکثر 305000 تومان) ؟
    ضبط DEH-4150SD پایونیر
    باند 718 کنوود
    آمپ KAC-5203 کنوود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این که می پرسید فلان مدل پایونیر خوبه یا بده سوال جالبی نیست .
    ببینید کیت اصلی پایونیر و شفافیت و خاصیت تنظیم صدا تو مدل های پایونیر که رقم دوم از چهار رقمشوون یکیه هیچ فرقی نداره .. مثلا 4050 و 5050 و تفاوت در تعداد خروجی ها و ورودی های صدا و حجم خروجیه .
    و هر سال یه عدد به رقم دوم اضافه می شه ... مثلا مدلای سال 2009 اینجوری بودن 4150 و امسال شده 4250 با ظاهر متفاوت.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

پنل منو دزدیدن .... کسی نداره ؟ کجا می تونم پیدا کنم یکیشو؟
    Pioneer DEH-4150UB
    حدود قیمت چنده؟

داره خودمونی میشه vahoa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چند روز پیش رفتم یدونه از همون pw15s ها گیر آوردم و خریدم ، صداش همونه که دوست داشتم .

تشکر می کنم از راهنمائی هاتون .

داره خودمونی میشه eh_robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همه بچه ها
    آقا ما آخرش رفتیم ضبط و باند بستیم(پایونیر 7520sd که شد 210000و 6975v2 که شدش 130000) فعلا که راضیم صدای شفاف و خوبی داره اما دوتا مشکلی دارم : 1-ضبط قبلی ماشین که فابریک کارخونه بود فقط وقتی می رفتیم رو مود رادیو آنتن برقی می رفت بالا و رو مود ضبط و کاست و چنجر آنتن پایین بود اما حالا این ضبطهای پایونیر با آنتن برقی سازگاری ندارن نصاب هم برق آنتن را مستقیما وصل کرد به power ضبط یعنی تا ضبط روشن میشه آنتن هم میره بالا فرقی هم نمیکنه که تو چه مودی باشه دائم بالاست
    2- 7250sd قابلیت نصب چنجر نداره الان چنجر فابریک کارخونه بلا استفاده تو صندوق مونده( هیچی خلاصه اومدیم یه کاری انجام بدیم ده جا رو خراب کردیم)

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همه بچه ها
    آقا ما آخرش رفتیم ضبط و باند بستیم(پایونیر 7520sd که شد 210000و 6975v2 که شدش 130000) فعلا که راضیم صدای شفاف و خوبی داره اما دوتا مشکلی دارم : 1-ضبط قبلی ماشین که فابریک کارخونه بود فقط وقتی می رفتیم رو مود رادیو آنتن برقی می رفت بالا و رو مود ضبط و کاست و چنجر آنتن پایین بود اما حالا این ضبطهای پایونیر با آنتن برقی سازگاری ندارن نصاب هم برق آنتن را مستقیما وصل کرد به power ضبط یعنی تا ضبط روشن میشه آنتن هم میره بالا فرقی هم نمیکنه که تو چه مودی باشه دائم بالاست
    2- 7250sd قابلیت نصب چنجر نداره الان چنجر فابریک کارخونه بلا استفاده تو صندوق مونده( هیچی خلاصه اومدیم یه کاری انجام بدیم ده جا رو خراب کردیم)
    برای آنتن و چنجر تا جایی که میدونم هیچ راهی نیست
    ولی برای آنتن میتونی یه کار بکنی
    یه کلید سر راه برقش قرار بدی که بتونی کنترلش کنی
    و یه چیز دیگه
    اگه تونستی یه آمپ 2 کانال نسبتا ارزون قیمت هم بگیر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •