اندیشه از شرکت زیر سرویس میگیره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اندیشه از شرکت زیر سرویس میگیره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز
در حال حاضر تو رشت سرویس اندیشه نسبت به سرعت و قیمتی که داره از بقیه شرکتا فعلا بهتره . مهمترین مزیتش هم اینه که حتی با سرویس 128 شما تو روز به سرعتای بالاتر از 100 کیلو بایت واسه دانلود میرسید و شبها هم معمولا از سرعت استاندارد 128 خیلی بالاتره ( بجز بعضی شبها ) البته انتخاب با خودتونه و امیدوارم شرکتی رو انتخاب کنید که بالاترین کیفیت رو بهتون ارائه کنه . یه نگاهی به نظرات دوستان که تو صفحات قبل دادن بندازین . هم از اندیشه هم پارس هم دامون ... خودتون به بهترین انتخاب درحال حاضر میرسید.
این هم لیست قیمت اندیشه :
موفق باشی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم کلا سرعت ها رو کم کردند چون روزانه هم سرعت دانلودم از 70-80 بالاتر نمیره
شبانه هم سرعت دانلود 30 تا 50 یا نهابتا 60 میرسه
پس فقط واسه من کم نشده.
فردا باید تمدید کنم.نمیدونم با این وضع برم سراغ سرعت پایینتر یا نه.
الان 2 روزه که سرعت روز هم کمه
سرعت شما ها هم کم شده ؟؟ واسه من از امروز خیلی کم شده صفحه ها بعضی اوقات به زور باز میشه
واسه من که بدک نیست...256 خط 2
لینک مستقیم از راپید روز سرعت 234 شب 30-40
سرعت دانلود خوبه . سرعت باز کردن صفحه های وب افتضاح شده . از دایل آپ هم پاین تر اومده
سرغت دانلود من خیلی نوسان داره..
سه چهار دقیقه بین 25-30 .. بعدش چند دقیقه میره روی 90-100 و دوباره 25-30 و همینجوری هر چند دقیقه بالا پایین میشه..
والا فعلا که سرعت دانلود هم تعریفی نداره . نوسان هم به شدت زیاده . الان 1:30 شبه بعضی وقتا سرعت میره رو 40-50 و بعضی لحظات هم زیر 10 کیلو بایت !!! البته تو باز شدن صفحات مشکلی ندارم اما تعداد سیدهای تورنت مدام نوسان شدید دارن و انگار جلوشون بعضی وقتا گرفته میشه ! یعنی تو یه لحظه برای یه فایل 15 نفر دارن سید میدن یه دفعه میشه 2 نفر دوباره میشه 10 نفر ....البته این نوسان تا حدی طبیعیه اما نه دیگه به این شدت !( 128 مرکز 3 ) فکر کنم این شبا مخابرات داره بهمون عیدی میده !
![]()
سرعت دانلود من خوبه ولی صفحه های وب 10 دقیقه میگذره تا باز میشن .
همین تایپیک 5 دقیقه گذشت تا باز شد
دلیلش چی میتونه باشه . میتونه از ویروس باشه ؟؟؟
امکانش زیاده که کامپیوترم ویروس داشته باشه . میتونه از ویروس باشه؟؟؟؟
Last edited by pedram9; 18-03-2010 at 12:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)