ساسکه اگه مخش معیوب نبود از همون اول از دهکده نمی رفت بیرون.
ساسکه اگه مخش معیوب نبود از همون اول از دهکده نمی رفت بیرون.
ساسکه دید در مقابل ناروتو کم آورده و به نظرش ناروتو از اون خیلی قوی تر شده بود . برای همین به سمت اروچیمارو رفت تا قدرت بگیره و انتقامش رو از ایتاچی بگیره.
وقتی دید از خنگ ترین شاگرد کلاس عقب افتاده طبیعیه که بخاطر کسب قدرت این کارها رو بکنه. (البته طبیعی بودن رو از لحاظ شخصیت ساسکه گفتم)
دوستان مانگای 601 هم منتشر شد . خودم هنوز اون رو نخوندم فقط میدونم به توبی و مادارا پرداخته .
بریم ببینیم چی شد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خوندمش زیاد جالب نبود جنگ کاگه ها با مادارا رو نشون نداد، مانگای یعدی باید باحال باشه. به گذشته ی توبی بر می گرده. من به دلم افتاده سوناده می خواد بمیره.
مانگای خوبی بود به نظر من . توبی (اوبیتو) که له و داغون شده بود . این مادارا چطور اینقدر عمر کرده ؟! یعنی چطور توی اون جنگ زنده مونده ؟!
جالب اینجاست که از ناروتو هر چی اونجاست کاگه بونشینه !!!![]()
مثل این که دوست عزیزمون مادارا هی زنده می شده.
بهزاد خدا خفت کنه اخه چرا اینقدر پوست کلفتی؟اولا ساسکه همیشه و همیشه به ناروتو سر بوده الانش هم هست تو مبارزات هم شکستش داده جفتشونم قدرت های اضافه بر سازمان داشتن از لحاظ بلادلاین هم که دیگه ول کن ماشالا ناروتو چاکراس روش ادم سوار کردن و کیشی نوجتسوی فوق قوی و...!مانگای جدیدو نخوندم ولی میدونم ساسکه همیشه برای ما ساسکه میمونه
![]()
من نمیدونم این ساسکه چی داره که شماها بهش دل بستین ؟! البته من طرفدار ناروتو هم نیستم . از توبی خوشم میاد اون هم بخاطر شخصیت مرموزش بود .
ولی این رو میدونم که ساسکه مقابل ناروتوی فعلی هیچ شانسی نداره
مانگا رو هم بخون . کلی حرف دارم که مونده و کلی سوال برام پیش اومده!
این میثم اوچیهای متعصبه : دی
والله میثم جان موقعی که ناروتو پین رو شکست داد زتسو خودش به توبی و ساسکه گفت که این ناروتو از ساسکه قوی تره و ساسکه گفت مهم نیست مهم شکست دادن دانزوئه برای من!!!!
همیشه و همیشه هم سر نبوده!یکی از چیزایی که ساسکه در سری اول رو مجبور کرد بره پیش اوروچیمارو قوی شدن ناروتو بود!وقتی دید که توی چندین ماموریتشون ناروتو ازش بهتر و قویتر کار کرده و ساسکه عصبی شد و دیدم که به ناروتو پیشنهاد مبارزه داد که متاسفانه کاکاشی نذاشت ساسکه شکست بخوره و مبارزه رو قطع کرد!
از نظر رفتاریم بگیری ساسکه اصلا رفتار خوبی نداره قبلا هم بهت گفتم!از سری اول فکر میکرد که یه آدم خاصه و فوق مغرور بود انگار بقیه هیچن.فکر میکرد چون خانوادش مردن دیگه خیلی خاصه و حالیش نبود که خیلیای دیگه هم این دردو دارن.در انتقام غرق شد ساسکه و دوستانش و دهکدشو ول کرد برای انتقامش.نمیگم نباید میگرفت چرا باید انتقام میگرفت.ولی خوب ناروتو هم انتقام جیرایا رو گرفت!در عین حال که طرف کونوها بود!ناروتو انسانیت و مهربونی بیشتری رو از خودش نشون داده!کسایی مثل گارا و ناگاتو رو اصلاح کرد اما ساسکه کلا هر چی میشد میگفت انتقام انتقام و غرق شده بود توی اون!همیشه ناروتو رو مسخره میکرد و بهش میگفت بازنده و یه زمانی به خودش اومد دید که بازنده قویتر شده و برای همین کم کم رفت طرف اوروچیمارو!
یا بزرگترین مسخره بازی ساسکه:من تک تک افراد کونو ها رو میکشم!: دی
یعنی انقدر آدم جوگیر باشه؟!کلا 3 نفر تو جریان اوچیها دست داشتن!دانزو و اون دو تا فسیلا!برو همونا رو بکش!دلیلشم اینه که کونوها به خاطر برادر من تو صلحه و تک تک مردم به خاطر اونه که سالمن پس حقشون مرگه!الآن تقصیر اون آدم عادی چیه؟!ایتاچی خودش این کارو انجام دادش!(البته بگم که ایتاچیو خیلی خیلی دوستش دارم).اصلا عقلانی نیست که تک تک افراد کونوها بخوان سر این موضوع توسط ساسکه به دلیل چنین دلیل بچگانه ای بمیرن!
بیشترین ظلم به ناروتو شد از اوایل انیمه و تا اواسط شیپودن(تا جایی که سنین مود یاد گرفت ناروتو).همه قوی میشدن اما ناروتو نه.همه جوتسو جدید داشتن ولی ناروتو نه!از وقتی که رفت پیش دوستان وزغ یه ذره قوی تر شد و شروع کرد به پیشرفت!
یکی از دلایل محبوبیت ساسکه البته واضحه!دخترا : دی الآن توی انجمنای مخصوص انیمه که برید می بینید چه قدر دخترا دوسش دارن و دلایلشونم چه چیزاییه!
این ها سخنان یک طرفدار اصیل کلا کونوها+گارا+تماری+کانکورو بود : دی
حرفای Arrowtic درسته. تازه تو اون مبارزه که ناروتو و ساسکه با هم انجام دادن که جفتشون از قدرت های اضافی شون استفاده کردن هدف ناروتو این بود تو کل مبارزه که پیشونی بند ساسکه رو خط بندازه که دیدین آخر مبارزه به هدفش رسید ولی ساسکه به قصد کشت می جنگید. ساسکه انقدر مغرور بود که نمی خواست قبول کنه ناروتو می تونه در خدش باشه. همین غرورش باعث شد از دهکده بره که اگه می موند به نظر من کاکاشی مربی خیلی بهتری براش بود. همین غرور و استیل ساسکه است که براش طرفدار جمع کرده که من اصلا از این استیل خوشم نمیاد. به نظر من کسی که قوی هست هر چی حرف کم تر بزنه و بقیه رو دست کم نگیره باحال تر می شه برا همینه که من طرفدار ایتاچی هستم. البته هیچکس جیرایا نمی شه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)