خیلی ممنون از پاسختون.
من به شخصه استفاده از این خصوصیت رو به تمام دوستانی که احساس می کنن سیستمشون خیلی کند شده و در طول روز چندین و چندین بار کامپیوترشون رو خاموش و روشن میکنن پیشنهاد میکنم.
خیلی ممنون از پاسختون.
من به شخصه استفاده از این خصوصیت رو به تمام دوستانی که احساس می کنن سیستمشون خیلی کند شده و در طول روز چندین و چندین بار کامپیوترشون رو خاموش و روشن میکنن پیشنهاد میکنم.
توی ویندوز وقتی چند تا فایل رو از یه فولدر به یک فولدر دیگه کپی می کنم که تعدادی فایل همنام اون فایل ها هم درشون هست,چطور میشه اون فایل ها خودشون اتوماتیک rename بشن یعنی که عددی به اخرشون اضافه شه تا دیگه همنام نباشن و کپی بشن و در واقع نیازی به تغییر نام دستی اون فایل ها نباشه؟
سلام مجدد خدمت nw nk
در رابطه با عكس آخري كه گذاشتم
الف و ب به نظرت خيلي سي پي يو رو اشغال نكردن؟
در ضمن افزايش ميزان حافضه مجازي سرعت سيستم رو كم نميكنه احساس ميكنم در حين بازي كردن گيم تصوير هي گير ميكنه باز ول ميكنه .اين قضيه مربوط به مموري مجازي نميشه؟
ا عرض ادب خدمت دوستان
چند روزه وقتی در داخل my computer می خواهم هر درایوی را به غیر از درایو c را باز کنم باز نمی شود و به جای آن صفحه ای با عنوان open with باز میشود که داخل آن تعدادی برنامه مانند ie , media player ,note pad و غیره است که با هیچ کدام از اینها هم نمیشه درایو رو باز کرد ضمنا با نصب مجدد ویندوز هم مشکل رفع نشد.
بنا بر توصیه دوستان با دو آنتی ویروس kasper sky 2010 و super anti spyware هم کل سیستم را اسکن کردم یک چیزایی پیدا کردند و پاکشون کردند ولی مشکل همچنان باقی است.
باتشکر
سلام.
فایلی مخفی و سیستمی بنام Autorun.inf در ریشه درایوهای شما باقیمونده که باید حذف بشه.
1- خیر. عادی هستند. NOD32 همون 45 50 مگاباین رو میگیره.
2- اگر احساس می کنید دقیقا وقتی رخ میده که اطلاعاتی از هارد خونده میشه, میتونه بخاطر کمبود رم باشه. باید اونو افزایش بدید.
Vista خودش پیش فرض همچین گزینه ای داره هنگام کپی و انتقال. ولی XP رو فکر نکنم.
سلام
روی فایل اولی یک کلیک چپ کن بعد Ctrl + A رو بزن تا همشون Select بشن سپس دکمه ی F2 رو بزن اگر اسم فایل اول رو 1 بذاری بقیشون به ترتیب مرتب میشن مثل : 1 و 1(1) و 1(2) ...
موفق باشید![]()
روی فایل اولی یک کلیک چپ کن بعد Ctrl + A رو بزن تا همشون Select بشن سپس دکمه ی F2 رو بزن اگر اسم فایل اول رو 1 بذاری بقیشون به ترتیب مرتب میشن مثل : 1 و 1(1) و 1(2) ...تا اونجا که میدونم xp همچین امکانی نداره.خودشون اتوماتیک rename بشن
نیازی به تغییر نام دستی اون فایل ها نباش
سلام
شما این روش رو خودتون امتحان کردین . اگر نه این کار رو بکنین .
ما دستی داریم این کار رو انجام میدیم نه اتوماتیک توسط خود ویندوز
موفق باشید![]()
سلام
دوست عزیز دقت نکردی....
اون روش شما بصورت دستی ..ایشون میخوان ویندوز خودش اینکارو بکنه.
من پست شما رو نقل قول کردم + پست دوستمون که سوال پرسیده...و گفته روش اتومات میخواد نه روش دستی!
خودتون هم که گفتید!
ما دستی داریم این کار رو انجام میدیم نه اتوماتیک توسط خود ویندوز
سلام
میثم عزیز وقتی XP قابلیت اتوماتیک نداره ما مجبور میشیم اینکارو انجام بدیم.
بهتره بحث رو همینجا تموم کنیم
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)