تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 315 از 357 اولاول ... 215265305311312313314315316317318319325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 3564

نام تاپيک: کلوپ N95 8gb

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام به همه دوستان

یه سئوال داشتم اینکه گوشی من ورژن 20 هست می صرفه که اونو 30 یا 31 کنم یا چندان فرقی نمی کنه؟ اگه تغییرات محسوس هست لطفا به من بگید

مرسی
    اگه وقتشو داری این کار رو انجام بده ، البته قبلش تمام مراحل کار رو خوب یاد بگیر چون با یه اشتباه کوچیک ممکنه دیگه گوشیت بالا نیاد!

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

البته نميدونم اينترنت شماها چه جوري هست اوضاعش اين روزها! به نظرم صبر كن تا اوضاع اينترنت مثل قبل بشه.

داره خودمونی میشه abbasnajafzade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض مشکل در اتصال به اینترنت با گوشیn95 8gb

سلام من بر روی سیستمم یک کارت شبکه وایرلس مدلTP-LINK TL-WN353GD نصب کردم قصد دارم اینترنت adsl را با گوشی نوکیا n95 8gb به اشتراک بگذارم تمام تنظیمات را بر روی کامپیوتر انجام داده ام و از منابع زیادی در اینترنت کمک گرفته ام اما متاسفانه با وجود اینکه کارت شبکه گوشی را پیدامیکند و send هم انجام میدهد ریسیو ندارم و گوشی هم مرتب ارور no gateway reply میدهد. کارت شبکه و گوشی مشکلی ندارند . کانکشن هم درست کرده ام حتی براساس برخی منابع اینترنتی(
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ) تنظیماتی بر روی گوشی هم انجام داده ام اما مشکلم حل نشد لازم به ذکر است در چندین سایت افراد دیگری این مشکل را بیان کرده بودند اما کسی پاسخی نداده بود و با توجه به اینکه این فروم افراد با استعداد فراوان دارد و قبلا نیز مشکلاتم را رفع نموده اند سوالم را در اینجا بیان کردم .
    Last edited by abbasnajafzade; 19-06-2009 at 15:36.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام . ان 95 هشت گيگ اصل فنلاند پيدا مي شه تو بازار؟ ترجيحا ميخوام از سايتهاي ديجي كالا يا گوشي شاپ بخرم. در ثاني مي تونين بهم بگيم RM گوشيتون چنده؟ اين كد با وارد كردم ستاره مربع چهارتا صفر مربع نمايش داده مي شه

5. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض سوالي بس حياتي

ان 95 هشت گيگ بهتره يا معمولي؟
    ان 95 هشت گيگ فنلاندي پيدا مي شه؟ تو سايتهاي ديجي كالا يا گوشي شاپ؟
    مي تونين RM گوشي ان 95 هشت گيگتون رو بهم بگين؟ كد ستاره مربع چهارتا صفر مربع رو بزنين ببينين جلوي RM چن نوشته؟
    چون بين گوشي هاي سري ان بعد ان 90 ان 95 برترين گوشي از لحاظ كمي ميزان SAR هستش بهمين جهت سعي دارم ان 95 هشت گيگ اصل فنلاند بگيرم. بدن من خيلي حساسه و موقع صحبت با گوشي زياد سر درد مي شم. از اين لحاظ تو رو خدا زود جواب بدين و كمكم كنين

اگه نباشه جاش خالی می مونه mory_fun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    فارسی موبایل

پيش فرض

مسلماً n95 هشت گیگ بهتره چون درصد هنگ اون پایین تره و نمی تونی تو بازار گیر بیاری فلاندیشو میتونی آلمانی شو گیر بیاری
    در ضمن گوشی 8 گیگ n95 رم نمی خوره

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

نه دوست من ... دیگه قید گوشیو فنلاندیو بزن ......
    حتی گوشیهای گارانتیهای اصلی مثل اتصالات هم فنلاند نیست .... خودشون صریحاً میگن چین هست ...
    .
    البته نه اینکه چین بد باشه ولی متاسفانه یا خوشبختانه از همون روز اول نوکیا رو با فنلاند شناختن و بس ...!!

مگه اینکه کار کرده از کسی بگیری که سری اول داشته باشه یا از خارج آورده باشه ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

نه دوست من ... دیگه قید گوشیو فنلاندیو بزن ......
    حتی گوشیهای گارانتیهای اصلی مثل اتصالات هم فنلاند نیست .... خودشون صریحاً میگن چین هست ...
    .
    البته نه اینکه چین بد باشه ولی متاسفانه یا خوشبختانه از همون روز اول نوکیا رو با فنلاند شناختن و بس ...!!

مگه اینکه کار کرده از کسی بگیری که سری اول داشته باشه یا از خارج آورده باشه ...
    سلام داش سامان. تو هموني نيستي كه ان 73 موزيك داشتي؟ يادته دو سه سال پيش من هي مي اومدم و بحث مي كردم و بلاخره ان 95 خريدم؟ يادته مي گفتم خرپولي؟ يادته گفتي افتاد گوشيم زمين از چشم افتاد خواستي نوشو بخري؟ هي... چه خوش بوديم اون وقتها... خوبي داداش؟ چه خبر؟ فدات بشم.. بلاخره كاربر فعال شدي ها... من چند تا آي دي عوض كردم از اون وقت

بنظرت من از سري ان چي بخرم حالا؟ ولي فكر كنم ميگفتن ان 95 هشت گيگ فنلاند موجود هستش

10. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

سلام داش سامان. تو هموني نيستي كه ان 73 موزيك داشتي؟ يادته دو سه سال پيش من هي مي اومدم و بحث مي كردم و بلاخره ان 95 خريدم؟ يادته مي گفتم خرپولي؟ يادته گفتي افتاد گوشيم زمين از چشم افتاد خواستي نوشو بخري؟ هي... چه خوش بوديم اون وقتها... خوبي داداش؟ چه خبر؟ فدات بشم.. بلاخره كاربر فعال شدي ها... من چند تا آي دي عوض كردم از اون وقت

بنظرت من از سري ان چي بخرم حالا؟ ولي فكر كنم ميگفتن ان 95 هشت گيگ فنلاند موجود هستش
    سلام ....
    آره N73 Music داشتم ولی این قضیه برای اوایل سال 86 هست .... یعنی از 2 سال بیشتر .... چه هوشی داری تو
    آره اون زمان جداً خوش بودیم ... میومدیم با ذوق و شوق در مورد گوشیها بحث و بعضی اوقات مثل دوربین N73 و K800 کل کل میکردیم ... یه جوریهایی دفاع از گوشی مورد علاقمون یه جورایی دفاع از ناموسمون شده بود .. اینقدر روش تعصب داشتیم ... ولی الان دیگه خیلی کم پیش میاد آدم بتونه با 2 3 نفر یه بحث منطقی بکنه یا آخرش دعوا میشه یا تاپیک بسته میشه یا طرف بن میشه ..
    .
    راستی قربون اون هوشت برم من الان حدود 3 سال هست که فعالم این آمارت زیاد دقیق نبود ..
    .
    والا من دیروز رفته بودم نمایندگی اتصالات توی خیابون ولیعصر ... تنها موردی که فروشنده خیلی روش تاکید میکرد و میگفت با توجه به قیمتش گوشی خوبی از آب دراومده N79 بود .. قیمتش رو یادم نموند چند میگفت ولی زیاد تعریف میکرد .. به نظر منم گوشیه خوبیه ... منم کمتر کسی رو دیدم باهاش مشکل داشته باشه ..
    .
    نه رفیق دیگه N95 8gb فنلاند پیدا نمیکنی مگه اینکه گفتم بتونی از کسی که سری اول داشته و قصد فروش داره ازش بگیری .. اگه دیدی کسی هم گوشی آک داره و فنلاند خورده بدون 120% لیبل زده .. من و تو میفهمیم ولی خیلیا هستن فکر میکنن اصله و پول بیشتر میدن ...
    .
    راستی من خودم 8 گیگ اصل دارم .. این گوشی رو پارسال از انگلیس خریدم و اوردم .. فردای روزی هم که اودم از سایت mci رجیسترش کردم .. تنها گوشی هست که این همه مدت دستمه و ازش خسته نشدم .. خدایی هیچ مشکلی باهاش ندارم ..تر و تمیز .. خریداری .؟
    Last edited by Saman-tci; 19-06-2009 at 17:42.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

فدات سامان جون.(حالا 2 يا 3 زياد توفير نداره فقط اينو بدون تو اين سالها خيلي قضايا سرم اومد) ميدوني چون زياد سر درد مي شم دنيال گوشي با SAR پايين بودم كه خوشبختانه ان 95 بالاترين رتبه رو داره تو سري ان بعد ان 90 .
    سامان جون بي زحمت ببين RM گوشيت چنده يه عديدي شبيه ايناس:Rm-159 ya 160 ya 245 ya 320 ya 321 ya 427 اينو بهم بگو چنده. گفتم كه ستاره مربع چهارصفر مربع رو بزني بعد مدل گوشي اشاره كرده بهش. كهآر ام 421 كمترين مقدار و 159 كه همون ان95 معموليه امتياز خوبي داره و 160 بيشترين مقدار 0.72 رو داره....

حالا بگو ببينيم آر ام ان 95 هشت گيگ چنده؟

در ثاني تو سايت ديجي كالا و گوشي شاپ قويا و موكدا اشاره كرده به فنلاندي بودنش.. نوشته كه ان95 هشت گيگ با گارانتي 12 ماهي نوكيا چين هستش با ليسانس فنلاند و ان95 هشت گيگ با گارانتي نمي دونم ژارسه اصل فنلانده....

راستي نرم افزارفونيكس داري ؟ ميشه ازش بهره برد برا اصل بودنش؟؟؟

سامان جون زود جواب بده كه ديگه حوصله ندارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •