باید این کا رو چند بار تکرار کنین تا وسکر کشته بشه
از اسلحه های قوی ترجیحا استفاده کنید
باید این کا رو چند بار تکرار کنین تا وسکر کشته بشه
از اسلحه های قوی ترجیحا استفاده کنید
سلام
وقتی بسته میشه تو کمرش یه همچین چیزی باز میشه. به اون شلیک کنید باز توی شکمش باز میشه این روند رو ادامه بدین تا بمیره.
راستی بالاخره بازی رو با ترینر اجرا کردم. البته پیشنهاد نمی کنم یعنی بهتره که یبار تموم کنید بازیو و برای بار های بعد با ترینر بریدتا بتونید با خیال راحت از محیط جذاب و گرافیک خوب و گیم پلی لذت ببرید.
دوستان من هم تو فصل 4 گیر کردم و فایل s313.arc رو میخواد.
اگه میشه یه جایی آپلودش کنید. بد جوری تو کف بقیه بازیم
مسیر فایل هم اینه:
I:\RESIDENT EVIL 5\nativePC\Image\Archive
ممنون
همین غوله رو میگم ..همین کارهایی که گفتید رو میکنم ..ولی نمیشه..راستی شماها که بازی رو تموم کردید..همتون نرمال رفتید..!!؟
بله روی نرمال بازی رو تموم کردیم....وقتی سمت شما میاد فقط یه اون نقاطی شلیک کنید که یک سری از اون موجودات از بدنش میزنه بیرون...بعدش هم اونی رو که از کمرش میزنه بیرون با تیر بزنید
خوب منم بازي رو تموم كردم ولي حس و حالي كه اويل 4 به من مي داد و داستاني كه اون داشت ادمو حريص مي كرد به دنبال كردن بازي ولي اين بازي اين حس رو به من نمي داد نمي دونم چرا...
ولي از شخصيت كريس خوشم اومد و كمك هاي شيوا هم در مواقع بحراني خيلي خوب بود در كل خوب بود اما ...
عجب.................. از کی تاحالا زامبیا پشت ماشین گان وایمیستن و موتور سواری میکنن.
.
.
این اویل جایه یکی توش خالیه .......اون غول اویل 3.. استارز بود چی بود اسمش.. ادم میدیدش میترسید حتی اگه چند بارم میرفتیش بازم حول میکردیم...............
کلا بازی از حالت ترس دیگه درومده و اکشن شده
سلام
تو Chapter 6 یجا هست یه Big manjini میاد یه تیربارم دستشه کلاه کج گذاشته ، اونو چطروری باس کشت ؟ به کلش تیر میزنم ... حتی کلاهشم مییفته ... موقههایی هم که اسابش خورد میشه میرم جلو با مشت میزنم اما نمیمیره که نمیمیره .... :( تا جایی که دیگه تیرای منو شیوا هردو ته میکشه ، از نارنجک + مین ها هم استفاده میکنم ... ( وضع مالی هم خرابه نمیشه تیر یا اسلحه خرید :( ) یه در هست که 2 تا کارت میخواد که یکیش تو گاوصندوقه یکشم احتمل میدم پیش این یارو باشه ، اما نمیمیره ....
ممنونم
برای چندمین بار....دوستان اینا زامبی نیستنجب.................. از کی تاحالا زامبیا پشت ماشین گان وایمیستن و موتور سواری میکنن.
.
.
این اویل جایه یکی توش خالیه .......اون غول اویل 3.. استارز بود چی بود اسمش.. ادم میدیدش میترسید حتی اگه چند بارم میرفتیش بازم حول میکردیم...............
کلا بازی از حالت ترس دیگه درومده و اکشن شده
اسم اون غول در resident evil 3 هم nemesis بود.....که فکر کنم معنیش بشه الهه انتقام یا یه چیزی توی همین مایه ها...شرمنده دیکشنری روی سیستم نصب ندارم
ولی در این مورد که بازی اصلا ترس نداشت باهات موافقم...ترس فقط توی سه نسخه اول بازی...مخصوصا شماره سه
تنها راه همینه که به سر اون شلیک کنین وقتی گیج شد به سمتش برین و به کمک شوا بهش ضربه بزنینتو Chapter 6 یجا هست یه Big manjini میاد یه تیربارم دستشه کلاه کج گذاشته ، اونو چطروری باس کشت ؟ به کلش تیر میزنم ... حتی کلاهشم مییفته ... موقههایی هم که اسابش خورد میشه میرم جلو با مشت میزنم اما نمیمیره که نمیمیره .... :( تا جایی که دیگه تیرای منو شیوا هردو ته میکشه ، از نارنجک + مین ها هم استفاده میکنم ... ( وضع مالی هم خرابه نمیشه تیر یا اسلحه خرید :( ) یه در هست که 2 تا کارت میخواد که یکیش تو گاوصندوقه یکشم احتمل میدم پیش این یارو باشه ، اما نمیمیره ....
ممنونم
از نارنجک هم می تونین استفاده کنین....اگه درست گفته باشم اونجا یک مین هم هست که میشه ازش استفاده کرد
اگه خودتون هم مین دارین میتونین توی اون قسمت ازش استفاده کنین
این boysteam کشت ما رو
بعد از اینکه چندتا فایل دانلود کردم و تونستم به بازی ادامه بدم
فکر کنم اواخر فصل 5 با این error مواجه شدم
چه باید کرد؟
لطفا یکی راهنمایی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)