تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 315 از 545 اولاول ... 215265305311312313314315316317318319325365415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

باید این کا رو چند بار تکرار کنین تا وسکر کشته بشه
    از اسلحه های قوی ترجیحا استفاده کنید

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

ممنون ولی اون چیز زرد رنگ که میزنه بیرون تیر میزنم دوباره پوشیده میشه نمیتونم کاری کنم!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟
    سلام
    وقتی بسته میشه تو کمرش یه همچین چیزی باز میشه. به اون شلیک کنید باز توی شکمش باز میشه این روند رو ادامه بدین تا بمیره.
    راستی بالاخره بازی رو با ترینر اجرا کردم. البته پیشنهاد نمی کنم یعنی بهتره که یبار تموم کنید بازیو و برای بار های بعد با ترینر بریدتا بتونید با خیال راحت از محیط جذاب و گرافیک خوب و گیم پلی لذت ببرید.

داره خودمونی میشه mojtaba57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان من هم تو فصل 4 گیر کردم و فایل s313.arc رو میخواد.
    اگه میشه یه جایی آپلودش کنید. بد جوری تو کف بقیه بازیم
    مسیر فایل هم اینه:
    I:\RESIDENT EVIL 5\nativePC\Image\Archive

ممنون

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

هرکول دیگه کدومه؟
    اگه منظورت اون غولیه که میاد سراغتون و شما میرین پشت تیربار می شینین باید بگم اول اون بشکه های کنارش رو با تیر بزنین تا منفجر بشن بعدش یک سری موجود از بدن اون غوله میزنه بیرون و شما باید اونا رو با تیر بزنین
    بعد از اون از یک کم گیج میشه و یک موجود از کمرش میزنه بیرون که باید اینبار اون رو بزنین
    همین کار رو تکرار کنین تا طرف کشته بشه

فکر هم نکنم وسط بازی بشه درجه سختی اون رو تغییر داد
    همین غوله رو میگم ..همین کارهایی که گفتید رو میکنم ..ولی نمیشه..راستی شماها که بازی رو تموم کردید..همتون نرمال رفتید..!!؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بله روی نرمال بازی رو تموم کردیم....وقتی سمت شما میاد فقط یه اون نقاطی شلیک کنید که یک سری از اون موجودات از بدنش میزنه بیرون...بعدش هم اونی رو که از کمرش میزنه بیرون با تیر بزنید

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب منم بازي رو تموم كردم ولي حس و حالي كه اويل 4 به من مي داد و داستاني كه اون داشت ادمو حريص مي كرد به دنبال كردن بازي ولي اين بازي اين حس رو به من نمي داد نمي دونم چرا...
    ولي از شخصيت كريس خوشم اومد و كمك هاي شيوا هم در مواقع بحراني خيلي خوب بود در كل خوب بود اما ...

8. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

عجب.................. از کی تاحالا زامبیا پشت ماشین گان وایمیستن و موتور سواری میکنن.
    .
    .
    این اویل جایه یکی توش خالیه .......اون غول اویل 3.. استارز بود چی بود اسمش.. ادم میدیدش میترسید حتی اگه چند بارم میرفتیش بازم حول میکردیم...............
    کلا بازی از حالت ترس دیگه درومده و اکشن شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام

تو Chapter 6 یجا هست یه Big manjini میاد یه تیربارم دستشه کلاه کج گذاشته ، اونو چطروری باس کشت ؟ به کلش تیر میزنم ... حتی کلاهشم مییفته ... موقههایی هم که اسابش خورد میشه میرم جلو با مشت میزنم اما نمیمیره که نمیمیره .... :( تا جایی که دیگه تیرای منو شیوا هردو ته میکشه ، از نارنجک + مین ها هم استفاده میکنم ... ( وضع مالی هم خرابه نمیشه تیر یا اسلحه خرید :( ) یه در هست که 2 تا کارت میخواد که یکیش تو گاوصندوقه یکشم احتمل میدم پیش این یارو باشه ، اما نمیمیره ....

ممنونم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جب.................. از کی تاحالا زامبیا پشت ماشین گان وایمیستن و موتور سواری میکنن.
    .
    .
    این اویل جایه یکی توش خالیه .......اون غول اویل 3.. استارز بود چی بود اسمش.. ادم میدیدش میترسید حتی اگه چند بارم میرفتیش بازم حول میکردیم...............
    کلا بازی از حالت ترس دیگه درومده و اکشن شده
    برای چندمین بار....دوستان اینا زامبی نیستن
    اسم اون غول در resident evil 3 هم nemesis بود.....که فکر کنم معنیش بشه الهه انتقام یا یه چیزی توی همین مایه ها...شرمنده دیکشنری روی سیستم نصب ندارم
    ولی در این مورد که بازی اصلا ترس نداشت باهات موافقم...ترس فقط توی سه نسخه اول بازی...مخصوصا شماره سه

تو Chapter 6 یجا هست یه Big manjini میاد یه تیربارم دستشه کلاه کج گذاشته ، اونو چطروری باس کشت ؟ به کلش تیر میزنم ... حتی کلاهشم مییفته ... موقههایی هم که اسابش خورد میشه میرم جلو با مشت میزنم اما نمیمیره که نمیمیره .... :( تا جایی که دیگه تیرای منو شیوا هردو ته میکشه ، از نارنجک + مین ها هم استفاده میکنم ... ( وضع مالی هم خرابه نمیشه تیر یا اسلحه خرید :( ) یه در هست که 2 تا کارت میخواد که یکیش تو گاوصندوقه یکشم احتمل میدم پیش این یارو باشه ، اما نمیمیره ....

ممنونم
    تنها راه همینه که به سر اون شلیک کنین وقتی گیج شد به سمتش برین و به کمک شوا بهش ضربه بزنین
    از نارنجک هم می تونین استفاده کنین....اگه درست گفته باشم اونجا یک مین هم هست که میشه ازش استفاده کرد
    اگه خودتون هم مین دارین میتونین توی اون قسمت ازش استفاده کنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

این boysteam کشت ما رو
    بعد از اینکه چندتا فایل دانلود کردم و تونستم به بازی ادامه بدم
    فکر کنم اواخر فصل 5 با این error مواجه شدم

چه باید کرد؟
    لطفا یکی راهنمایی کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •