تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 315 از 524 اولاول ... 215265305311312313314315316317318319325365415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام و خسته نباشيد
    من مي خوام يك ليست از اطلاعت حقوق و دستمزد رو براي چاپ فيش حقوقي استفاده كنم
    چطور مي تونم تو اكسل يك فرمت ثابت براي چاپ ايجاد كنم كه اطلاعات رو از يك شيت بخونه (مثل كاري كه تو report در اكسس)مي شه انجام داد
    ايا امكانش در اكسل هست
    مي تونم اين كا رو با اكسس انجام بدم اما بنا به دايلي استفاده از اكسس امكان پذير نيست.

ممنون از راهنمايي هاتون

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

سلام یه سوال
    من می خوام ستون یک از شماره 1 تا مثلا 100 هر ردیف ش با داده های ستون دوم اونم از یک تا 100 ضرب بشه فرمولش چی میشه ؟ ( هر ردیف با داده خودش تو ستون دوم هم ردیفش ضرب شه ! )
    یه ضرب معمولی که این کار رو براتون انجام میده !

جلوی یکی از ردیف ها سلول رو به صورت ضرب دو سلول اول تعریف کن و همون خونه رو در بقیه سلول ها هم کپی کن !

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام من چند سوال داشتم

یک جدول دارم که چندین ستون مثل شهر، شماره، فاکس، مدیرعامل و غیره

چطور این ستون ها را جابه جا کنم

مثلاً اول ستون شهر بیاید اول ، ستون مدیرعامل دوم و شماره و فاکس ستون های بعدی باشند

2- چطور ردیف ها ر ا شماره بزنم از بالا تاپایین

3- این ردیفی که شماره دارد و کنار خود اکسل است را نمی شود کاری کرد که چاپ بشه

4- بعد آدرس ها را می خوام چند خطی بشه (این کار را کردم) اما می خوام خانه ها چه ستون ها و چه ردیف ها به ازای متنی که درونش هست بزرگ و کوچک بشه (خانه بزرگ و کوچک بشه نه متن)

5- بعد دیگه اینکه چطور این ها را از نظر ردیف الفبا مرتب کنم

6- چطور این ها را بر اساس شهر مرتب کنم

داره خودمونی میشه amir323b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ملایر

1

سلام
    من تو اکسل 2010 به یه مشکل برخوردم که موقع مرتب کردن ستون‌ها به ترتیب الفبا، حرف «ا» رو قبل از «آ» نشون می‌ده، که توی اکسل 2007 همچین مشکلی وجود نداره. می‌خواستم ببینم به‌جز مهاجرت به آفیس 2007، کسی پیشنهادی برای حل این مشکل داره؟
    سلام . من هم مشکل شما رو دارم . ولی فک نمی کنم چیز مهمی باشه !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام . من هم مشکل شما رو دارم . ولی فک نمی کنم چیز مهمی باشه !!
    چیز مهمی که نیست، ولی برای فایل‌هایی که باید به‌ترتیب الفبا پرینت گرفته بشن، یه کمی تو ذوق می‌زنه. گفتم شاید کسی راهی سراغ داشته باشه که تو خود اکسل 2010 بشه حلش کرد.
    البته با ساختن یه «custom list» می‌شه این مشکل رو حل کرد که انگار فقط به‌درد ستون‌هایی می‌خوره که چندتا مقدار خاص توشون هست. مثلا وقتی بخوایم روزهای هفته به‌جای ترتیب الفبایی، به‌ترتیبِ «شنبه، یک‌شنبه، دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه، پنج‌شنبه، جمعه» نمایش داده بشه.
    Last edited by hosi64; 02-01-2012 at 14:33.

داره خودمونی میشه amir323b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ملایر

1

سلام من چند سوال داشتم

یک جدول دارم که چندین ستون مثل شهر، شماره، فاکس، مدیرعامل و غیره

چطور این ستون ها را جابه جا کنم

مثلاً اول ستون شهر بیاید اول ، ستون مدیرعامل دوم و شماره و فاکس ستون های بعدی باشند

2- چطور ردیف ها ر ا شماره بزنم از بالا تاپایین

3- این ردیفی که شماره دارد و کنار خود اکسل است را نمی شود کاری کرد که چاپ بشه

4- بعد آدرس ها را می خوام چند خطی بشه (این کار را کردم) اما می خوام خانه ها چه ستون ها و چه ردیف ها به ازای متنی که درونش هست بزرگ و کوچک بشه (خانه بزرگ و کوچک بشه نه متن)

5- بعد دیگه اینکه چطور این ها را از نظر ردیف الفبا مرتب کنم

6- چطور این ها را بر اساس شهر مرتب کنم
    سلام . 1- اون مقدار سلولی رو که می خوای جابجا شه رو انتخاب کن حالا جهت ماوس رو بیار مثل عکس زیر ، کنار

سلول تا نشانگر ماوس عوض شه ، حالا به هر جا می خوای ببرش .
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

اگه می خوای کل ستون جابجا شه ، مثلا ستون E ، از بالای صفحه که ستونها رو نام گذاری کرده خود اکسل ، روی E کلیک کن و همون کار بالا که گفتم رو انجام بده .

2- برای این کار شما باید از قابلیت auto fill استفاده کنی . به این صورت که در یه سلولی بنویس 1 در سلول زیریش بنویس 2 ، حالا هر دوتاشو انتخاب کن ، حالا از گوشه پایین سمت چپ یه علامتی هست ، اونو بکش پایین تا هر عددی که می خوای . مثل عکس :

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

3- نه .

4- در 2010 تب home ، گزینه warp text رو برای سلول مورد نظر که حروفاش زیاده رو بزن .

5- کل سلول هایی که می خوای مرتب شه رو انتخاب کن ، البته عدد توی این سلولها نباشه بهتره ، حالا از تب home ، گزینه sort & filter رو انتخاب کن . حالا گزینه custom sort رو بزن . حالا قسمت sort by رو بر روی نام و نام خانوادگی بذار .
    اگه گزینه نام و نام خانوادگی رو نداری ، اولین سلول از این سطر رو به نام و نام خانوادگی تغییر نام بده ، تا درست شه .

6- بر اساس شهر برای اکسل تعریف نشده است . مگه اینکه اگه باشه add ones اش رو نصب کنی ، من که ندیدم .

7. این کاربر از amir323b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

یه ضرب معمولی که این کار رو براتون انجام میده !

جلوی یکی از ردیف ها سلول رو به صورت ضرب دو سلول اول تعریف کن و همون خونه رو در بقیه سلول ها هم کپی کن !
    اگه میشه کدش رو بنویس برای مثال خیلی وقته استفاده نکردم یادم رفته /.
    ممنون

داره خودمونی میشه sharareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اون ور مرز شقايق

پيش فرض

سلام دوستان
    من حدود هزار و خورده ای نام و نام خانوادگی نوشته شده در یک شیت دارم که برای هر اسم دو سلول در نظر گرفته شده.مثلاً ب1,ب2 برای اسم اول ب3,ب4 برای اسم دوم و همینطور تا آخر. من میخوام این اطلاعات رو توی یک شیت دیگه استفاده کنم و اونجا برای هر اسم ارتفاع یک سلول در نظر گرفته شده.ب1 اسم اول,ب2 اسم دوم و....
    حالا سئوال اینه چطوری میشه این فاصله اضافی بین دو ردیف رو از بین برد تا بشه با کپی پیست کردن اون اسامی رو منتقل کنم.؟
    خواهش میکنم سریع تر جواب بدین چون وقت زیادی برای تحویل کار ندارم.

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

اگه میشه کدش رو بنویس برای مثال خیلی وقته استفاده نکردم یادم رفته /.
    ممنون
    برای ضرب دو سلول A1 و B1 :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام دوستان
    من حدود هزار و خورده ای نام و نام خانوادگی نوشته شده در یک شیت دارم که برای هر اسم دو سلول در نظر گرفته شده.مثلاً ب1,ب2 برای اسم اول ب3,ب4 برای اسم دوم و همینطور تا آخر. من میخوام این اطلاعات رو توی یک شیت دیگه استفاده کنم و اونجا برای هر اسم ارتفاع یک سلول در نظر گرفته شده.ب1 اسم اول,ب2 اسم دوم و....
    حالا سئوال اینه چطوری میشه این فاصله اضافی بین دو ردیف رو از بین برد تا بشه با کپی پیست کردن اون اسامی رو منتقل کنم.؟
    خواهش میکنم سریع تر جواب بدین چون وقت زیادی برای تحویل کار ندارم.
    برای ادغام دو سلول (به عنوان مثال B1 و B2) از این کد استفاده کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه sharareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اون ور مرز شقايق

پيش فرض

برای ادغام دو سلول (به عنوان مثال B1 و B2) از این کد استفاده کنید :
    لطفاً به این عکس نگاه کنید. مثلاً اسم نیما دو تا ردیف رو اشغال کرده.ولی جایی که قراره پیست بشه فقط یک ردیف برای اون جا داره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یعنی من برای هر دو سلول باید این کار رو بکنم؟ این که میشه شبیه دوباره نویسی تمام اسامی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •