تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 315 از 358 اولاول ... 215265305311312313314315316317318319325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فقط میخواستم یک نکته بگم .هر مستندی که نگاه میکنید نمیشه بهش استناد کرد مخصوصا اگر شبکه های سرگرمی پخشش میکنند.شما اگر مستندی مثل کانال های بی بی سی ارث یا ناشیونال جگرافی پخش کردن میشه بهش اتکا کرد.ولی مثلا یک کانالی مثل منوتو چون سرگرمی هست همه جور مستندی پخش میکنه.نمیگم اصلا مستند های خوبی پخش نمیکنند شاید مستندهایی پخش کنند که مورد تایید منابع علمی باشه. ولی به همه مستند ها نمیشه اعتماد کرد چون هدف از این کانال جلب مخاطب و سرگرمی هست.مثلا میبینید یک شب برنامه تکامل را پخش میکنه و شب بد پیشگویی های نوستراداموس و از انجیل مقدس میگه.نکته اخر هم این هست که خیلی ها مد شده به مستند ما و فرازمینی ها استناد میکنند ولی این مستند جایی در منابع علمی نداره و 100 سال کانالهای مستند اصلی که همه میشناسیم پخشش نمیکنند.

2. 4 کاربر از danielo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه IQ-x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

بله. اگر صرفا یک عده بیایند و برنامه ای بر اساس یک سری احتمالات بدون مابه ازای واقعی بسازند، (مثل نوستراداموس یا پایان جهان در سال 2012) این صرفا مربوط به تخیلات برنامه سازان هست و محلی از اعراب ندارد.
    اما برای بار چندم عرض می کنم، این برنامه ما و فرازمینی ها، به هرآنچه یک تحقیق علمی نیاز داره، عمل می کنه تا به جواب برسه. اصلا این برنامه در شبکه ی من و تو ساخته نشده. فقط این شبکه این برنامه رو خریداری کرده و اون رو نمایش می ده. این قبیل اظهار نظرها بیشتر فضا رو غبارآلود می کنه، تا باعث شفاف سازی بشه.
    وقتی یک عده «دانشمند» که همه اساتید دانشگاه، یا کارمندان مراکز تحقیقاتی معتبر علمی در جهان، دور هم جمع شدند و بیش از 10 مورد هم زمانی شیوع یک بیماری ناشناخته رو با رؤیت اجسام ناشناخته تطبیق دادند، اونهم در طول تاریخ و در موارد متعدد، جایی برای شک و تردید باقی نمی گذاره. احتمال هیچ تبانی هم در کار نبوده!
    انطباق خدایان هندوها، یا اژدهای چینی ها و قدرت های مشابه و اشکال مشابه و اینکه اون ها شیاطین هستند یا خدایان و اینکه هر زمان ظاهر می شدند، بلا و بیماری با خودشون می آوردند، مردم رو وادار می کرد تا علیرغم اینکه شناختی درباره ی اونها داشته باشند، سعی کنن از این «بیماری زایی» یا «بلاانگیزی» توسط اون موجودات ناشناخته، به هر نحو ممکن جلوگیری کنند. حالا یا با نذورات، یا با قربانی فرزندان! یا با پیشکش کردن طلا و جواهرات و خوراکی! یا به هر طریق ممکن، هرچیز ارزشمندی رو که داشتند، به او موجودات ناشناخته و قدرتمند تقدیم می کردند، تا از تعرض اونها در امان بمونن.
    در کل بحث خیلی پیچیده تر و مفصل تر از اینه که بشه در یه ارسال اینچنینی به اون پرداخت. اما راه برای تحقیق شما باز هست. برید بگردید دنبال این شواهد و این برنامه ها، حقیقت رو درخواهید یافت.
    Last edited by IQ-x; 23-12-2012 at 09:53.

4. 2 کاربر از IQ-x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

wow ! نزدیک به 3000 پست ! از همون پست اول به صورت تصادفی خوندم و اومدم جلو . با این همه پست هم هیچ کدوم از مخالفان یا موافقان نتونستن حرف خودشون رو صد در صد تایید کنن ( که خب کاملا واضح هست ) ولی نظر من اینه که در اکثر این 3000 پست دلیل علمی ارایه نشده . از همون صفحه های اول که بخونید تا اینجا یه نفر یه نظر داده دو نفر ردش کردن بعد دوباره دو نفر یه چیزی گفتن یه نفر ردش کرده بدون هیچ دلیل و مدرک علمی
    خسته نشدید ؟ یه نظر دارم برای مدیران و بچه های بالا: آیا وقت بستن تاپیک نرسیده ؟ چون دیگه تکرار مکررات شده . هیچ نظریه یا دلیل جدیدی که قابل باور برای همه باشه ارایه نمیشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

wow ! نزدیک به 3000 پست ! از همون پست اول به صورت تصادفی خوندم و اومدم جلو . با این همه پست هم هیچ کدوم از مخالفان یا موافقان نتونستن حرف خودشون رو صد در صد تایید کنن ( که خب کاملا واضح هست ) ولی نظر من اینه که در اکثر این 3000 پست دلیل علمی ارایه نشده . از همون صفحه های اول که بخونید تا اینجا یه نفر یه نظر داده دو نفر ردش کردن بعد دوباره دو نفر یه چیزی گفتن یه نفر ردش کرده بدون هیچ دلیل و مدرک علمی
    خسته نشدید ؟ یه نظر دارم برای مدیران و بچه های بالا: آیا وقت بستن تاپیک نرسیده ؟ چون دیگه تکرار مکررات شده . هیچ نظریه یا دلیل جدیدی که قابل باور برای همه باشه ارایه نمیشه
    مخالفم
    در مورد قسمت قرمز میشه لطف کنی کلا نظریه یا دلیلی رو بیاری که قابل باور برای همه باشه !؟
    هیچوقت همه افراد در مورد موضوعی به یک باور نمیرسن همین الان افرادی هستن که گرد بودن زمین یا جاذبه رو زیر سوال میبرن
    شما هم تا زمانی که همه این 3000 پست رو نخوندی نمیتونی در مورد علمی بودن یا نبودن کل تایپیک قضاوت کنی و چون خودت دوست نداری این تایپیک باز باشه بقیه افراد که علاقه مند به مشخص شدن این موضوع هستن رو نادیده بگیری
    همین چند صفحه پیش رویدادی قرار گرفت که در ایران اتفاق افتاده و خلبان ارتش اون رو تایید کرده و من لینکی از اون قرار دادم که مستندات خلبان توسط کارشناسان یوفو در امریکا مورد بررسی قرار گرفته
    همین موارد باعث میشه وجود اجسام ناشناخته (ufo) تایید بشه و الان موضوع بحث ماهیت این اشیاء که از تکنولوژی بالایی برخوردارن باید باشه
    یادمه یه زمانی مشاهده کننده این اشیاء پرنده به متوهم بودن متهم میشدن ولی الان با توجه به مواردی که توسط افراد متخصص دیده شده وجود این اشیاء قطعی هست منتها ماهیت هنوز نامشخص هست

7. 3 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

در مورد وجود موجودات فرازمینی که شکی نیست
    ولی در مورد دسترسی به اونا که اون بیان زمین یا ما بریم اونجا حده اعقل ما که هنوز حتی اونقدر پیشرفت نکردیم که بتونیم ببینیم این موجوداتو
    چند وقت پیش در مورد BigBang تحقیق میکردم یه نظریه ای هست که میگه ممکنه چند انفجار بزرگ وجود داشته باشه و تو هر انفجار قوانین فیزیکی و ... متفاوتی باشه
    مثلا شاید جهانی باشه که کلا تو فکر ما نمیگنجه قوانینش
    و البته اینقدر دور که حتی اگه تبدیل به انرژی هم بشیم عمرمون کفاف نمیده بتونیم برسیم به اونجا

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مخالفم
    در مورد قسمت قرمز میشه لطف کنی کلا نظریه یا دلیلی رو بیاری که قابل باور برای همه باشه !؟
    هیچوقت همه افراد در مورد موضوعی به یک باور نمیرسن همین الان افرادی هستن که گرد بودن زمین یا جاذبه رو زیر سوال میبرن
    شما هم تا زمانی که همه این 3000 پست رو نخوندی نمیتونی در مورد علمی بودن یا نبودن کل تایپیک قضاوت کنی و چون خودت دوست نداری این تایپیک باز باشه بقیه افراد که علاقه مند به مشخص شدن این موضوع هستن رو نادیده بگیری
    همین چند صفحه پیش رویدادی قرار گرفت که در ایران اتفاق افتاده و خلبان ارتش اون رو تایید کرده و من لینکی از اون قرار دادم که مستندات خلبان توسط کارشناسان یوفو در امریکا مورد بررسی قرار گرفته
    همین موارد باعث میشه وجود اجسام ناشناخته (ufo) تایید بشه و الان موضوع بحث ماهیت این اشیاء که از تکنولوژی بالایی برخوردارن باید باشه
    یادمه یه زمانی مشاهده کننده این اشیاء پرنده به متوهم بودن متهم میشدن ولی الان با توجه به مواردی که توسط افراد متخصص دیده شده وجود این اشیاء قطعی هست منتها ماهیت هنوز نامشخص هست
    دوست عزیز بیا ما رو بزن ! ما که چیزی نگفتیم . یه پیشنهاد بود . آخه ثابت کردن گرد بودن زمین تا ثابت کردن یوفو برای همه خیلی فرق داره . من که نگفتم "دوست ندارم این تاپیک باز باشه " ( از روی دل بخواهی که نگفتم ). فقط گفتم تکرار مکررات هست . در ضمن نظر من اصلا مخالف با وجود یوفو ها نیست بلکه بالعکس احتمال وجود اون ها رو قبول دارم ( و دوباره اینکه عکس ها و ویدیو های fake زیادی رو که به عنوان دلیل مطرح میشه رو هم دیدم )
    یه کم با لحن آروم تر مینوشتی بهنر بود .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اگه لحن من شمارو اذیت کرد معذرت میخوام
    اما شما اومدی وسط تایپیکی که علاقه مندان خاص خودش رو داره پیشنهاد میکنی که تایپیک بسته بشه درسته؟
    یعنی داری به جای همه این ادمها تصمیم گیری میکنی و نتیجه رو هم اعلام میکنی و بقول خودتون 3000 پست رو هم زیر سوال میبری که دلیل علمی نداشته
    من یک مورد رو براتون مثال زدم که مشاهده کننده خلبان بوده و واقعه ثبت شده روی رادارهای فرودگاه + لینک مستند که این مورد در امریکا مورد بررسی قرار گرفته
    و عرض کردم با توجه به این مواردی که شواهد محکمی وجود داره پس اجسام پرنده ای وجود دارن که از تکنولوژی بالایی برخوردارن اما ماهیت مشخصی هنوز ندارن
    به همین دلیل تا ماهیت این اجسام مشخص نشده این بحث میتونه ادامه پیدا کنه
    لینک موردی که عرض کردم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه خواستین جواب بدین لطفا پیغام خصوصی بدین که تایپیک به هم نریزه

11. این کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض مشاهده ی یک فروند بشقاب پرنده در آسمان منطقه ی مسکونی "خِیطان" کویت در تاریخ 26-12-2012

سلام .
    دو روز پیش موجوداتِ فضائی سوار بر یک فروند بشقاب پرنده به کویت اومدند .
    جالب اینجاست که ساعتِ 9 صبح دیده شده بر فراز یک منطقه ی مسکونی که هر روز دهها هزار نفر در اون ساعت تویِ خیابون هستند برایِ رفتن به محل کارشون اما به جز یک خانوم دانشجو دیگه کسی اون رو ندیده .
    عکس بشقاب پرنده که توسط خانوم دانشجو گرفته شده در روزنامه ی "الرأي" چاپ کویت بتاریخ 26-12-2012

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گمونم واسه پیدا کردنِ کار اومدن کویت

این هم عکسهایی از بشقاب پرنده هائی که توسط فُقرا دیده شده !!!

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام .
    دو روز پیش موجوداتِ فضائی سوار بر یک فروند بشقاب پرنده به کویت اومدند .
    جالب اینجاست که ساعتِ 9 صبح دیده شده بر فراز یک منطقه ی مسکونی که هر روز دهها هزار نفر در اون ساعت تویِ خیابون هستند برایِ رفتن به محل کارشون اما به جز یک خانوم دانشجو دیگه کسی اون رو ندیده .
    عکس بشقاب پرنده که توسط خانوم دانشجو گرفته شده در روزنامه ی "الرأي" چاپ کویت بتاریخ 26-12-2012

گمونم واسه پیدا کردنِ کار اومدن کویت

این هم عکسهایی از بشقاب پرنده هائی که توسط فُقرا دیده شده !!!
    ببخشید چه ربطی داشت؟

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بله. اگر صرفا یک عده بیایند و برنامه ای بر اساس یک سری احتمالات بدون مابه ازای واقعی بسازند، (مثل نوستراداموس یا پایان جهان در سال 2012) این صرفا مربوط به تخیلات برنامه سازان هست و محلی از اعراب ندارد.
    اما برای بار چندم عرض می کنم، این برنامه ما و فرازمینی ها، به هرآنچه یک تحقیق علمی نیاز داره، عمل می کنه تا به جواب برسه. اصلا این برنامه در شبکه ی من و تو ساخته نشده. فقط این شبکه این برنامه رو خریداری کرده و اون رو نمایش می ده. این قبیل اظهار نظرها بیشتر فضا رو غبارآلود می کنه، تا باعث شفاف سازی بشه.
    وقتی یک عده «دانشمند» که همه اساتید دانشگاه، یا کارمندان مراکز تحقیقاتی معتبر علمی در جهان، دور هم جمع شدند و بیش از 10 مورد هم زمانی شیوع یک بیماری ناشناخته رو با رؤیت اجسام ناشناخته تطبیق دادند، اونهم در طول تاریخ و در موارد متعدد، جایی برای شک و تردید باقی نمی گذاره. احتمال هیچ تبانی هم در کار نبوده!
    انطباق خدایان هندوها، یا اژدهای چینی ها و قدرت های مشابه و اشکال مشابه و اینکه اون ها شیاطین هستند یا خدایان و اینکه هر زمان ظاهر می شدند، بلا و بیماری با خودشون می آوردند، مردم رو وادار می کرد تا علیرغم اینکه شناختی درباره ی اونها داشته باشند، سعی کنن از این «بیماری زایی» یا «بلاانگیزی» توسط اون موجودات ناشناخته، به هر نحو ممکن جلوگیری کنند. حالا یا با نذورات، یا با قربانی فرزندان! یا با پیشکش کردن طلا و جواهرات و خوراکی! یا به هر طریق ممکن، هرچیز ارزشمندی رو که داشتند، به او موجودات ناشناخته و قدرتمند تقدیم می کردند، تا از تعرض اونها در امان بمونن.
    در کل بحث خیلی پیچیده تر و مفصل تر از اینه که بشه در یه ارسال اینچنینی به اون پرداخت. اما راه برای تحقیق شما باز هست. برید بگردید دنبال این شواهد و این برنامه ها، حقیقت رو درخواهید یافت.
    ما نگفتیم این مستند را منوتو ساخته
    دوست عزیز شما برو تحقیق کن این مستند را چه شبکه ای ساخته.
    ایا این کسانی که دارند صحبت میکنند ایا دانشمند و فیزیک دان و شیمیدان و ریاضی دان و زیست شناس های برجسته هستند.
    یا صرفا نویسنده کتاب های تخیلی و شخصیت های مذهبی و غیره
    شما ایا خودت تحقیق کردی که این ها واقعا کسانی هستند که بشه اسمشون را دانشمند گذاشت؟؟

15. 2 کاربر از danielo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •