تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 315 از 870 اولاول ... 215265305311312313314315316317318319325365415815 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza.dmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آقا کسی memory 2Gb رو گوشیش انداخته!!!
    می خوام بدونم رو سرعت گوشی تاثیر داره ؟؟؟
    من از همون اول 2گيگ روش گذاشتم. اصلا سرعت پايين نمياد. هنگ هم نميكنه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

سلام دوستان من امروز خودم شخصا 5700 رو با w950 که به صداش معروفه مقایسه کردم....

صدای 5700 توی اسپیکر های خود گوشی خیلی خیلی بلند تر هستند...کیفیتش هم خیلی بهتره...باسش هم بیشتره...

اما توی هدفون واقعا و950 بهتر بود...هم کیفیت ..هم بلندی ...هم باس !!!

اما من هدفون و950 رو زدم به 5700 خیلی خوب شد...توپ شد...یعنی یه دونه هدفون واکمن بخری یلی خوب میشه...

آخر فروم باز G G Game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آِؤآ« ،,ۀآ آِ«}آ آِ«أ] ؤآ [أآ »ِأآ«أ

7

به به...حاج جی جی گیم!!حال شما چطوره؟؟؟؟؟
    خیلی ممنون.
    اتفاقا چون همه مثل تو فكر ميكنن 5700 چيزي نمونده كه خز بشه....ولي واقعا گوشي خوبيه. به نظر من خز شدن اهميتي نداره...تعداد اون دسته افراد هم كه گفتي خيلي كمه...
    تا گوشی خز بشه من و تو پیر شدیم.یعنی به این زودیها خز بی خز!
    اما من هدفون و950 رو زدم به 5700 خیلی خوب شد...توپ شد...یعنی یه دونه هدفون واکمن بخری یلی خوب میشه...
    بازم, 5700 مولتی مدیا شرمنده نمیشه کیفیت در عین بلئدی صدا از مشخصه های گوشی پنجاه و هفت , دو صفره!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

10 اشتب به عرضت رسوندن!!!

اينقدر تعصبي برخورد نكن. خودت ميتوني امتحان كني.توي Equaliser همه رو تا آخر ببر بالا و Stereo widening رو فعال كن. به مدت 5 دقيقه با آخرين حد صدا آهنگ گوش كن و بعد برش گردون به حالت اوليه ببين چي ميشه....البته اگه از خراب شدن اسپيكرهاي گوشيت ترسي نداري!!!........من اين كار رو كردم و نتيجه ي اون رو هم به همه دارم ميگم . پس جو منفي درست نميكنم!!!!!!...
    عزیز من بنده از روز اول که گوشیمو گرفتم اکولایزر رو تا اخر بالا بردم و اسمشو گذاشتم مکس وولوم!!!استریو و لودنس همیشه روشن!!صدا تا اخر بالا!!!!فقط اهنگهای بی کیفیت تقویت شده نویز داشتند!!!اهنگهای mp3 با صدا واضح و شفاف به گوش میرسیدن!!!!!در ضمن من مدتیه یه اکولایزر جدید کشف کردم که بلندی صدا رو دو برابر میکنه و صدا تیز تر میشه!!!هر کس این کار رو کرده ترسیده اسپیکرهاش خراب بشن و به خاطر همین دوباره به حالت معمولی برشون گردونده!!!!ولی من الان این اکولایزر جدید رو گذاشتم و فعلا هیچ اتفاقی نیفتاده!!مگه کشکه که اسپیکر خراب شه؟؟!؟!!!!صدای ان73 قرقر میکنه ولی خراب نمیشه اونوقت 5700 با اون کیفیت خراب بشه!!!!تنظیم اکولایزر مورد نظر رو اگه میخواستی برات پیغام خصوص میفرستم!ok????باز هم میگم اون صدای نویز به خاطر خود اهنگه@!!در نرم افزار itune میشه اهنگها رو درست کرد!!!ok>?>>????

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

عزیز من بنده از روز اول که گوشیمو گرفتم اکولایزر رو تا اخر بالا بردم و اسمشو گذاشتم مکس وولوم!!!استریو و لودنس همیشه روشن!!صدا تا اخر بالا!!!!فقط اهنگهای بی کیفیت تقویت شده نویز داشتند!!!اهنگهای mp3 با صدا واضح و شفاف به گوش میرسیدن!!!!!در ضمن من مدتیه یه اکولایزر جدید کشف کردم که بلندی صدا رو دو برابر میکنه و صدا تیز تر میشه!!!هر کس این کار رو کرده ترسیده اسپیکرهاش خراب بشن و به خاطر همین دوباره به حالت معمولی برشون گردونده!!!!ولی من الان این اکولایزر جدید رو گذاشتم و فعلا هیچ اتفاقی نیفتاده!!مگه کشکه که اسپیکر خراب شه؟؟!؟!!!!صدای ان73 قرقر میکنه ولی خراب نمیشه اونوقت 5700 با اون کیفیت خراب بشه!!!!تنظیم اکولایزر مورد نظر رو اگه میخواستی برات پیغام خصوص میفرستم!ok????باز هم میگم اون صدای نویز به خاطر خود اهنگه@!!در نرم افزار itune میشه اهنگها رو درست کرد!!!ok>?>>????
    اگه خراب نشده پس چرا آهنگ هايي كه قبلا درست ميخوند الآن جرجر ميكنه؟؟؟؟آهنگ كه خراب نشده!!!!!!؟؟؟من شنيدم توي سري اول اين گوشي اين مشكل وجود داره. اصلا سيمبين گوشيت اگه آپديت نكرده باشي چنده؟؟؟مال من 3.27 هست.اگه ميشه تنظيمات اكولايزر رو هم بذار تا همه استفاده كنن. اگرم بنا به دلايلي نميشه برام پيغام خصوصي بفرست... در ضمن من خيلي بعيد ميدونم با تيزي صدا اسپيكرها خراب بشن!!!!..اسپيكر ها معملا با صداهاي بم و خفه خراب ميشن...!!!?<ok

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

چرا بعضي پستام خود به خود غيب ميشن؟؟؟؟؟؟؟ آخه من كه حرف زشتي نزدم؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

ببین اگه صدای با کیفیت و لند میخواهی همه ی اکولایزر رو تا اخر ببر بالا!اگه صدا بلند و تیز میخواهی که قر قر کنه باید از سمت چپ اولین اکولایزر رو تا اخر ببری بالا!!دومی رو13 تا ببر بالا و سومی رو 9 تا ببر بالا و 2 تا بعدی رو تا اخر ببر بالا!در حدالامکان استریو رو خاموش کن!در ضمن میتونی اکولازر دومی رو روی 12 یا 11 نیز قرار بدی ولی صدا خیلی تیز تر میشه!!!ok?????
    Last edited by rainysky50; 15-11-2007 at 01:15.

پروفشنال Booseh_ye_Irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

4

خانم ها و آقايون سلام، وقت بخير

مي خواستم گوشيم رو فارسي كنم. كلي برنامه گرفتم تا اينكه فهميدم بايد كد گوشيم رو براي اين كار داشته باشم.
    اگر مي تونيد و براتون ميسره كد فارسي Nokia 5700 XM, RM-230, 0515736 رو براي من و بقيه بگذاريد تا استفاده كنيم.

من طريقه ي فارسي كردن گوشي هاي نوكيا رو از اينجا ياد گرفتم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون از شما
    شنبه، 19 آبان 86
    دوباره سلام

كمي جستجو كردم تا اينكه بتونم روي گوشيم Menuي فارسي رو نصب كنم. سرانجام تو تالاري به نام ----------- پست يك نفري (f_a_r_i_d) رو ديدم كه گفته بود گوشيم رو فارسي كردم و... . گوشي اون هم 5700 هستش. ازش پرسيدم و اون بهم گفت كه دو رقم آخر كد كه 36 هستُ به 60 تغيير بدم. همين. گفت كه سرعت عكاسي هم بالا مي ره!؟ ولي كيفيت عكاسي رو تغيير نمي ده!؟ در پايانم توصيه كرد كه اين كار رو نكنم! نمي دونم چرا!؟

پس به جاي دو رقم آخر كد (0515736) كه 36 باشه عدد 60 رو قرار مي ديم تا بتونيم از Menuي فارسي بهره مند بشيم.

كد انگليسي: Nokia 5700 XM, RM-230, 0515736
    كد فــارسـي: Nokia 5700 XM, RM-230, 0515760

اگر هم كسي خبرهاي تازه اي داشت بگه تا همه استفاده كنن.

موفق باشيد×1024+2^6
    پنجشنبه، 24 آبان 86
    Last edited by Booseh_ye_Irani; 16-11-2007 at 02:40.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

دلیل داشته که گفته این کار رو نکن!!ممکنه بعدا برای فروش گوشی برات مشکلی پیش بیاد!!ویا شاید این کار مثل فلش کردنه!!از دی جی ممل بپرس ببین نظرش چیه!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه western's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

من از روزی که گرفتم گوشیم 5700 فارسی بود من نمیدونم از کجا میخرین توی اکثر سایتها هم میبینم که میخان 5700 رو فارسی کنن اخه مگه فارسی نیست؟من هر چی دیدم فارسی بود شاید شما از نماینگی های مجاز نمیخرین همیشه اگر چیزی میخایین بخرین برین سایتش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توی اونجا نماینگی بدون واسطه نوکیا در ایران که من اکثر شهر هارو اسمشونو دیدم میبینین جالبه که بدونین این نمایندگیها که خود نوکیا معرفی می کنه قیمتاش کاملا مناسب و خوبه !!! حتما از سایتش بگیرین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •