تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 315 از 3195 اولاول ... 2152653053113123133143153163173183193253654158151315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه bmwm3gtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

دوستان من تو یه مجله خوندم پشت جعبه کنسول رو نگاه کنید ، اگر رو اون برچسب سفیده توان خروجیه دستگاه رو نوشته بود 175w مادر برد فالکونه و اگر نوشته بود 203w مادر برد zephyr هستش . وقتی پشت جعبرو نگاه کردم قلبم وایساد و با کمال تعجب عدد 203 وات رو دیدم . با اینکه کنسولم الایته و سال ساختش 2008 هستش و تازه سه ماهه که خریدمش . خیلی دوست دارم شما هم یه نگاه به پشت جعبه ی کنسولتون بندازید ( برچسب سفیده ) و نتیجرو اعلام کنید تا ببینم راسته یا نه ممنون . (البته پشت کنسولم زده ساخت چین ماله شما چطور؟ )

داره خودمونی میشه bmwm3gtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

دوستان من تو یه مجله خوندم پشت جعبه کنسول رو نگاه کنید ، اگر رو اون برچسب سفیده توان خروجیه دستگاه رو نوشته بود 175w مادر برد فالکونه و اگر نوشته بود 203w مادر برد zephyr هستش . وقتی پشت جعبرو نگاه کردم قلبم وایساد و با کمال تعجب عدد 203 وات رو دیدم . با اینکه کنسولم الایته و سال ساختش 2008 هستش و تازه سه ماهه که خریدمش . خیلی دوست دارم شما هم یه نگاه به پشت جعبه ی کنسولتون بندازید ( برچسب سفیده ) و نتیجرو اعلام کنید تا ببینم راسته یا نه ممنون . (البته پشت کنسولم زده ساخت چین ماله شما چطور؟ )
    نکته دوم اینکه من بازیا رو از توپخونه میخرم 5000 تومن با کیفیت بالای چاپ روی سی دی ، ولی از اینا که مثل بازیهایه PS2 تو یه جلده مشنباییه و بالای سی دی به رنگ سبز نوشته شده PLAY BOX حالا من قیمترو باور کنم یا این نوشته هرو؟ چطوری میشه فهمید که سی دی ورباتیمه؟ (جالبه قیمت ورباتیمو داره ولی روش نوشه PLAY BOX )
    Last edited by bmwm3gtr; 06-09-2008 at 21:49.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوست عزيز
    تمامي اين كنسول ها ساخت چين هستن
    اون برچسب هم ملاك نيست
    شما برچسب زير اداپتور كنسول رو نگاه كن
    اونجا بايد 175 باشه
    ملاك اونه

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

نکته دوم اینکه من بازیا رو از توپخونه میخرم 5000 تومن با کیفیت بالای چاپ روی سی دی ، ولی از اینا که مثل بازیهایه PS2 تو یه جلده مشنباییه و بالای سی دی به رنگ سبز نوشته شده PLAY BOX حالا من قیمترو باور کنم یا این نوشته هرو؟ چطوری میشه فهمید که سی دی ورباتیمه؟ (جالبه قیمت ورباتیمو داره ولی روش نوشه PLAY BOX )
    دوست عزیز من اینارو در این تاپیک گفته بودم قبلاً :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

1-کسی تو شهر قم هست که 360 داشته باشه؟ اگه هست از کجا و چند خریده؟
    2- من که قصد دارم از تهران بگیرم آیا این کار را توصیه می کنید؟

داره خودمونی میشه vizzzzzzzzzzzzzzzz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اقا من ديوونه شدم 2 روز قبل Xbox خريدم ديشب رفتم خونه دوستم رو Full HD 40" شون نصب كردم
    Call of duty 4 فوق العاده بود داشتم از شدت هيجان ديووووونه ميشدم

داره خودمونی میشه vizzzzzzzzzzzzzzzz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عزيزم به اون برچسبه كه نيس ببين روش ننوشته Team:FDOU اينم يعني فالكونه
    ميتوني با چراغ قوه هم چك كني كه خيالت راحت باشه با يه چراغ قوه ي قوي از بالاي كنسول داخلشو ببين از سمت چب بايد 2 تا Indactor باشه كه يعني فالكونه

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

دوست عزيز
    اين تاپيك توش 314 صفحه بحث شده كه دوستاني مثل شما اطلاعات واقعي دستشون بياد
    و يه يك مرحله اي برسن كه خودشون بتونن اون چيزي رو كه ميخوان تهيه كنن
    و به حرف هاي يك مشت ادم بيخبر و تو OFFSIDE قرار گرفته از نظر INFO توجه نكنن
    از اطلاعات خود كنسول
    وضعيت جهانيش
    كيفيتش
    قدرتش
    فروشش
    بازي هاش

و ....

در جواب اون فروشنده يك كلمه ميگم
    و نياز با باز كردن بحث و توضيح بيشتر نميبينم
    ايشون چرند گفتن

شما با خيال راحت برو بخر و JUMP IN كن
    و به جمع 22 ميليوني دارندگان 360 اضافه شو
    و از امكانات و قدرت و كيفيت LEADER حال حاضر VIDEOGAME INDUSTRY لذت ببر

يكي از دوستان من هم تو رشت هست
    ما با هم داديم از دبي برامون اوردن
    120 تومان ارزونتر در اومد
    كنسول هم ORIG و تمام لوازمش هم همراهش بود
    خوب اگه منم بخوام سفارش بدم چنده و چقذز طول میکشه تا بیاد چجوریه؟
    ولی این هم یک ریسکه: -چون اگه دستگاه فرضا خراب باشه یا بعد از یه مدتی خراب شه دیگه هیچ ضمانتی وجود نداره لطفا بیشتر راهنماییم کن!
    شما فکر میکنین که من از دبی سفارش بدم خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by bahador2009; 07-09-2008 at 09:58.

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

شما هم از کاهش قیمت xbox360 از 299$ به 199$ در بازار جهانی خبری دارین؟!

داره خودمونی میشه mohijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من شنیدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •