تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 315 از 641 اولاول ... 215265305311312313314315316317318319325365415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    IRAN ===> MAZANDARAN ===> SARI

پيش فرض

بعد چه جوری میشخ بازی و نرم افزار این سری رو گیر آورد کسی جایی ، منبعی سراغ داره ؟
    اینا یه سری لینک مربوط به معرفی و دانلود برنامه های UIQ3.0 هست که تو این سایت و یه سایت دیگست البته با یه سرچ کوچیک تو گوگل هم میتونی سایتهای دیگه در این رابطه پیدا کنی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    موفق باشی

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اقا به خدا اون برنامه ای که معرفی کردم کار باهاش هم راحته و هم کامل
    آقا ترو خودا صورت مسئله رو پاگ نکنین. یعنی این سونی اریکسون شعورش نمیرسه یه برنامه خوب بذاره رو گوشیاش؟

حالا لینک این برنامه رو میذاری واسمون الان 1 ساعته دارم میگردم پیداش نکردم . همه سایتا که پولیه
    Last edited by nakhordemast; 03-11-2007 at 04:08.

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

قابل توجه دوستانی که به تازگی P990 یا M600 و یا هر گوشی دیگری را که دارای سیستم عامل UIQ3 است خریده اند .

برای دانلود تقریبا هر چه برنامه روی سیستم عامل UIQ3 نوشته شده ،( البته بازی و تم هم در این فهرست موجود هست اما نرم افزارهای ویژه ی این گوشی تنوع زیادی دارد ) مراجعه کنید به لینک زیر :

کد:
    فهرست به صورت کاملا واضح بر اساس نوع برنامه ها طبقه بندی شده و به راحتی می توانید برنامه ی مورد نیاز خودتان را پیدا کنید .

Last edited by Ceramic; 03-11-2007 at 09:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

حدود 5 تا آلبوم موزیک ریختم تو گوشیم توی 5 تا دایرکتوری جداگانه حالا توی مدیا پلیر همرو یه ردیف پشت سر هم نشون میده. هیچکدوم هم آرتیست یا آلبومش مشخص نیست. چجوری اینارو توی پلی لیستای جداگونه تفکیک کنم؟ پلی لیست هم که وقتی میخای اد کنی باید آرتیست یا آلبومت مشخص باشه تا بشه راحت باهاش کار کرد. اگر میدونید راهکار عملی بگید
    مخلص همه
    مشکل از mp3 های ما هست. در واقع mp3های پدر مادر دار داخل همشون اطلاعات مربوط به آهنگ وجود داره.
    البته این کارو خودتون هم میتونین انجام بدین. من که mp3هام همش درسته راحت از media player استفاده می کنم. راضی هم هستم.
    در کامپیوتر روی mp3 کلیک راست کنین و properties رو انتخاب کنین. بعد برین به تب summary. اونجا دکمه advanced رو بزنین. حالا همه اطلاعات mp3 اینجا هست. هر کدوم رو می خواین رووش کیک کنین و تغییر بدین.
    حالا بریزین به گوشی و حالشو ببرین!
    (رفتیم به آموزش کامپیوتر )

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

این قابلیت در p990 وجود نداره.

در p990 بعضی از موارد پیش پا افتاده مثل همین مورد یا profile وجود نداره، بجاش موارد دیگه ای داره که گوشی های دیگه ندارن.
    آره، انگار جواب درست همینه.

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گوشی p990 مو مستر ریست کردم ولی از تم های گوشیم بک آپ نگرفتم. اگر میشه تم آبی رنگش رو برام بذارید ممنون میشم. اگر سبزه رو هم بذارید که بهتره و خیلی عالی میشه همه تم های روی گوشی رو بذارید. ولی از تم آبی رنگه نمیتونم بگذرم.

مشکل از mp3 های ما هست. در واقع mp3های پدر مادر دار داخل همشون اطلاعات مربوط به آهنگ وجود داره.
    البته این کارو خودتون هم میتونین انجام بدین. من که mp3هام همش درسته راحت از media player استفاده می کنم. راضی هم هستم.
    در کامپیوتر روی mp3 کلیک راست کنین و properties رو انتخاب کنین. بعد برین به تب summary. اونجا دکمه advanced رو بزنین. حالا همه اطلاعات mp3 اینجا هست. هر کدوم رو می خواین رووش کیک کنین و تغییر بدین.
    ممنون. چه حیف. 810 که داشتم اینجوری نبود که.
    تست میکنم.

داره خودمونی میشه amir_6994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

يه نگاه به اينجا بندازين :
    کد:
    و نرم افزار ImTOO 3GP Video Converter رو دانلود كنين. خداييش ته نرم افزار تبديله.
    به اسمش نگاه نكنين كه 3gp داره . كلي تنظيمات داره و هر چي رو به هرچيزه ديگه تبديل ميكنه. تازه ميتونين سايز بيت ريت،فريم ريت، نوع كدينگ و كيفيت صدا رو فقط با چند تا كبيك بالا پايين كنيد.

ممنون از برنامه کاربردی ای که معرفی کردی .خیلی برنامه ی مفید و خوبیه.حالا دیگه با استفاده از این برنامه و تبدی فایل های ویدئویی به wmvx3 گوشی فایل های wmv را با کیفیت خوبی پخش میکنه
    Last edited by amir_6994; 03-11-2007 at 18:46.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام گوشی من p910 است چند روز پیش یه تم ویندوز روش ریختم با پسوند سیس که آیکونها رو عوض کنه بعد گوشی رو خاموش کردم روشن که شد بعد از گرفتن کد همون آرم معروف سونی اریکسون باقی میمونه در ضمن من در گوشی رو قبلا باز کردم الان درشو زدم ببینم درست میشه یا نه وقتی در رو باز و بسته میکنمیه لحظه صفحه میاد و دوباره همون آرم معروف میاد.!!!!!فلاش هم نمیخوام بزنم مشکل دیگه اینه که گوشیم به کامپیوتر هم وصل نمیشه تا حد اقل یه یک آپی چیزی بگیرم آقا به دادم برسید شما ها که استادین.

داره خودمونی میشه saeedmaxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

جطوری میشه شورت کات ها رو وقتی که فلیپ بازه افزایش داد یا تغییر داد

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    IRAN ===> MAZANDARAN ===> SARI

پيش فرض

راستی رامین جان یه برنامه هست به نام mp3taggeruiq3 که راحت میتونی از گوشی همون چیزی که شما فرمودین رو انجام بده
    عزیز اگه میخوای بگو تا برات upload کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •