WoW!!
3149 صفحه!!!

آقا دم همه اونایی که میان اینجا جواب میدن و کار و نگرانی بقیه رو رفع می کنن گرم! ایشالا تو زندگیتون همیشه خیر ببینید.

مخصوصاً @
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...
من یه چند صفحه ای خوندم و یه چیزایی دستگیرم شد اما چند تا سوال رو می پرسم، یک دنیا ممنونتون میشم اگر جواب بدید.
اگه بعضی هاش تکراری بود ببخشید، برای اطمینان میپرسم تا ببینم یه وقت قانونش عوض یا حذف نشده باشه...
1. من کارت سبز دارم (دوره تکمیلی 45 روزه بسیج رفتم). میخوام ببینم اگه بتونم
امریه بگیرم، بازم آموزشی حذف میشه یا باید آموزشی رو برم و به جاش از مدت خدمت کم میشه؟ اگر
وزارت دفاع برم چی؟ وزارت دفاع رو از یه بنده خدایی شنیدم با کارت سبز آموزشیش میشه 10 روز و بیشتر همون نظام جمع رو باهات کار می کنن که بعداً وقتی پخش شدی واسه خدمت گند نزنی به نظم و نظام اونجا... ولی ازش مطمئن نیستم، کسی تأیید می کنه این مطلب رو راجع به وزارت دفاع؟
2. من 5-6 سالی بسیجی فعال دارم. ولی الان 5-6 سال هم هست که کلاً نرفتم بسیج.
.gif)
یعنی فکر کنم پرونده رو زدن راکد کردن...

سوالم اینه که بخوام کسر بسیج (6 ماه) بگیرم بهم میدن یا بامبول در میارن؟ اگه بامبول در بیارن باید چکار کنم تا از حلقومشون بکشم بیرون؟
3. مدت کسری بسیج و کارت سبز با هم میشه 8 ماه؟؟؟ یا این که چون گفتن سقف کسری بسیج 6 ماه هست،اون کارت سبز رو هم جزو بسیج حساب می کنن و کلاً 6 ماه بیشتر برای این دو مورد کسری نمیدن؟
4. من با لیسانس میخوام برم سربازی... با لیسانس شنیدم درجه ام میشه استوار ولی اینم شنیدم که به خاطر همین بسیج فعال و کارت سبز تبدیلش می کنن به ستوان سوم... این درسته یا به من اشتباه گفتن؟ درجه من با لیسانس و بسیج فعال و کارت سبز میشه چی؟ توی درجه دادن بین وزارت دفاع و سپاه فرق داره؟ یعنی ممکنه سپاه درجه بیشتر بده؟!
(راستی اگر من درجه ستوان سوم بشم، چه امکانات و آپشن هایی دارم؟
.gif)
میشه یه کم توضیح بدید؟ )
5. من پدرم 26 یا 27 ماه سربازیش تو زمان جبهه بوده... (24 ماه اجباری + چند ماه داوطلب). تو پست اول اینجا خوندم که سه ماه آموزشیش رو حساب نمی کنن. یعنی میشه حدود 21 ماه سابقه جبهه که طبق پست اول این تاپیک به خاطرش 5 ماه کسری میدن... سوال اینجاست که این کسری با اون کسری بسیج تداخل نداره که؟ یعنی نمیگن چون کسری بسیج گرفتی دیگه نمی تونی کسری اینو بگیری؟
6. این کسر خدمتها که گفتم (5-6 سال بسیج فعال + کسر سابقه جبهه پدرم) توی همه جا حساب میشه و قابل استفاده است؟ یعنی اگه تو
وزارت دفاع برم یا اگه
امریه بگیرم یا
سپاه برم فرقی نمی کنه و همه جا می تونم ازش استفاده کنم؟
7. شنیدم از وقتی سربازی شده 21 ماه، آموزشی هم شده 3 ماه... ولی عملاً همون حدود 60 روز آموزش میدن سربازا رو... این درسته؟ یعنی با کارت سبز بریم سربازی 3 ماه کم میشه یا همون 60 روز؟؟
پینویس: من هنوز دارم میسوزم به خاطر این که قبل دانشگاه نرفتم سربازی... اگه اون موقع رفته بودم به خاطر همین سابقه جبهه پدرم فکر کنم کلاً سربازیم میشد 4-5 ماه که اونم با کسری بسیج و کارت سبز میپرید!!!
آقا من یه بار دیگه تشکر میکنم از همه دوستانی که لطف می کنن و وقت میگذارند و پاسخ میدن به سوالات من.
پاسخ شما خیلی به من کمک می کنه که تصمیم بگیرم که برم سپاه یا وزارت دفاع یا امریه...
البته امریه برای من تیری هست در تاریکی ولی اگه ببینم از نظر طول مدت خیلی زیاد نیست بیشتر پیگیر میشم...