تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3149 از 4105 اولاول ... 214926493049309931393145314631473148314931503151315231533159319932493649 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,481 به 31,490 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    من اول تیر اعزام دارم
    میخوام بدونم چه موقع باید واسه قسمت دوم همون مکحل یگان اقدام کنم؟
    چون از چند جا پرسیدم هر کی یه چیز میگه
    یکی میگه 1 هفته قبل تقسیم شدن برو بسپار به اینو اون
    یکی میگه اول تقسیم بشو ( یعنی مثلا یگانت مشخص بشه بعدا برو دنبال تغییر دادنش برای یگان نزدیک به محل سکونت)
    یکی میگه از همین الان یگان ها مشخص شده هست

نمیدونم کدوم درسته واینکه تا کی وقت دارم دنبال اشنا بگردم که محل خدمتم رو یه جا خوب بندازه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان واسه یکی از رفیقام نامه معرفی به بیمارستان نظام وظیفه اومده و دوم تیر باید بره . الان تو این مرحله میتونه انصراف بده از معافیت پزشکی ؟
    چون احتمالا این روند طول بکشه و نمیخواد برج 10 یا 12 اعزام بخوره و اینقد معطل بمونه.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنون از پاسختون.
    من یک سال تا ارسال دفترچه وقت دارم یعنی امسال کنکور دادم و شاید بمونم و سال دیگه دوباره کنکور بدم و بهبود کامل نیافتم هنوز.امکان نداره بتونم معافیت داعم بگیرم؟
    و احتمال اینکه معاف از رزم بشم 100درصد هست؟
    همه چی بستگی به بهبود شما و همچنین نظر پزشکان کمیسیون دارد سختگیری در کمیسیون پزشکی زیاد است تعداد افرادی که معاف از رزم یا معاف نمی شوند از افراد معاف دایم بسیاد بیشتر است
    سلام دوستان عزیز
    من ارشد حقوق میخونم برج 6 اعزاممه
    میخوام بدونم احتمال میدید کجا بیفتم از تهران دفترچمو پست کردم
    احتمال داره دوره خدمت بیفتم راهنمایی رانندگی......چون یکی از دوستان میگفت وقت تقسیم حقوقی ها رو جدا میکردن چون بیشتر نیازشون میشه
    ولی باز من دنبال امیره دادگستری هستم 3 ماه بیشتر به نظرتون ارزش داره.
    این سوال شما هیچ حواب قطعی ندارد در تعیین سازمان بکارگیرنده هم شانس دخیله هم ظرفیت هر سازمان در هر دوره اعزام ، اتفاقا ناجا هم لیسانس و فوق لیسانس حقوق می گیرد
    من بابام 6 ماه جبهه بوده و تا الان حتی کارت ایثارگریشو هم نگرفته. الان من میخوام از کسریش استفاده کنم (اگه بدن البته!) اولین اقدام چیه؟ باید اول برای کارت ایثارش اقدام کنه؟ اگه آره، کجا باید بره؟
    اینم بگم نیرو زمینی ارتش بوده

شما باید از یگان خدمتی نامه ای تهیه کنید و پدر شما باید به یگان خدمتشون در دوران جنگ بروند بعد از تایید ان یگان به نظام وظیفه می روند تا نظام وظیفه تایید کنید سپس نامه کسری را به یگان خود می دهید
    سلام
    من اول تیر اعزام دارم
    میخوام بدونم چه موقع باید واسه قسمت دوم همون مکحل یگان اقدام کنم؟
    چون از چند جا پرسیدم هر کی یه چیز میگه
    یکی میگه 1 هفته قبل تقسیم شدن برو بسپار به اینو اون
    یکی میگه اول تقسیم بشو ( یعنی مثلا یگانت مشخص بشه بعدا برو دنبال تغییر دادنش برای یگان نزدیک به محل سکونت)
    یکی میگه از همین الان یگان ها مشخص شده هست
    نمیدونم کدوم درسته واینکه تا کی وقت دارم دنبال اشنا بگردم که محل خدمتم رو یه جا خوب بندازه؟
    شما منظورت سازمان بکارگیرنده است یا یگانی که در انتهای اموزشی تقسیم می شوید؟
    اگر سازمان باشه باید از الان یک پارتی خوب در نظام وظیفه داشته باشید
    اگر یگان در انتهای اموزشی است باید با شروع مه دوم اموزشی به فکر پارتی باشید.

4. 3 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه مهدی منتظری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

روز اعزام چه مدارکی باید ببرم ؟ فرمی که پزشک تایید کرده سالم هستیم وفاقد بیماری رو هم باید ببرم ؟

موقعی که واکسن زدم هم یه فرم از دفترچه برام مهر کردند هم یه کارت واکسن بهم دادن الان کدوم رو باید روز اعزام ببرم ؟

داره خودمونی میشه AmirAra2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Faraway

پيش فرض

WoW!!
    3149 صفحه!!!
    آقا دم همه اونایی که میان اینجا جواب میدن و کار و نگرانی بقیه رو رفع می کنن گرم! ایشالا تو زندگیتون همیشه خیر ببینید. مخصوصاً @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...

من یه چند صفحه ای خوندم و یه چیزایی دستگیرم شد اما چند تا سوال رو می پرسم، یک دنیا ممنونتون میشم اگر جواب بدید.
    اگه بعضی هاش تکراری بود ببخشید، برای اطمینان میپرسم تا ببینم یه وقت قانونش عوض یا حذف نشده باشه...

1. من کارت سبز دارم (دوره تکمیلی 45 روزه بسیج رفتم). میخوام ببینم اگه بتونم امریه بگیرم، بازم آموزشی حذف میشه یا باید آموزشی رو برم و به جاش از مدت خدمت کم میشه؟ اگر وزارت دفاع برم چی؟ وزارت دفاع رو از یه بنده خدایی شنیدم با کارت سبز آموزشیش میشه 10 روز و بیشتر همون نظام جمع رو باهات کار می کنن که بعداً وقتی پخش شدی واسه خدمت گند نزنی به نظم و نظام اونجا... ولی ازش مطمئن نیستم،‌ کسی تأیید می کنه این مطلب رو راجع به وزارت دفاع؟
    2. من 5-6 سالی بسیجی فعال دارم. ولی الان 5-6 سال هم هست که کلاً نرفتم بسیج. یعنی فکر کنم پرونده رو زدن راکد کردن... سوالم اینه که بخوام کسر بسیج (6 ماه) بگیرم بهم میدن یا بامبول در میارن؟ اگه بامبول در بیارن باید چکار کنم تا از حلقومشون بکشم بیرون؟
    3. مدت کسری بسیج و کارت سبز با هم میشه 8 ماه؟؟؟ یا این که چون گفتن سقف کسری بسیج 6 ماه هست،‌اون کارت سبز رو هم جزو بسیج حساب می کنن و کلاً 6 ماه بیشتر برای این دو مورد کسری نمیدن؟
    4. من با لیسانس میخوام برم سربازی... با لیسانس شنیدم درجه ام میشه استوار ولی اینم شنیدم که به خاطر همین بسیج فعال و کارت سبز تبدیلش می کنن به ستوان سوم... این درسته یا به من اشتباه گفتن؟ درجه من با لیسانس و بسیج فعال و کارت سبز میشه چی؟ توی درجه دادن بین وزارت دفاع و سپاه فرق داره؟ یعنی ممکنه سپاه درجه بیشتر بده؟!
    (راستی اگر من درجه ستوان سوم بشم، چه امکانات و آپشن هایی دارم؟ میشه یه کم توضیح بدید؟ )
    5. من پدرم 26 یا 27 ماه سربازیش تو زمان جبهه بوده... (24 ماه اجباری + چند ماه داوطلب). تو پست اول اینجا خوندم که سه ماه آموزشیش رو حساب نمی کنن. یعنی میشه حدود 21 ماه سابقه جبهه که طبق پست اول این تاپیک به خاطرش 5 ماه کسری میدن... سوال اینجاست که این کسری با اون کسری بسیج تداخل نداره که؟ یعنی نمیگن چون کسری بسیج گرفتی دیگه نمی تونی کسری اینو بگیری؟
    6. این کسر خدمتها که گفتم (5-6 سال بسیج فعال + کسر سابقه جبهه پدرم) توی همه جا حساب میشه و قابل استفاده است؟ یعنی اگه تو وزارت دفاع برم یا اگه امریه بگیرم یا سپاه برم فرقی نمی کنه و همه جا می تونم ازش استفاده کنم؟
    7. شنیدم از وقتی سربازی شده 21 ماه، آموزشی هم شده 3 ماه... ولی عملاً همون حدود 60 روز آموزش میدن سربازا رو... این درسته؟ یعنی با کارت سبز بریم سربازی 3 ماه کم میشه یا همون 60 روز؟؟

پی‌نویس: من هنوز دارم میسوزم به خاطر این که قبل دانشگاه نرفتم سربازی... اگه اون موقع رفته بودم به خاطر همین سابقه جبهه پدرم فکر کنم کلاً‌ سربازیم میشد 4-5 ماه که اونم با کسری بسیج و کارت سبز می‌پرید!!!

آقا من یه بار دیگه تشکر می‌کنم از همه دوستانی که لطف می کنن و وقت میگذارند و پاسخ میدن به سوالات من.
    پاسخ شما خیلی به من کمک می کنه که تصمیم بگیرم که برم سپاه یا وزارت دفاع یا امریه...
    البته امریه برای من تیری هست در تاریکی ولی اگه ببینم از نظر طول مدت خیلی زیاد نیست بیشتر پیگیر میشم...
    Last edited by AmirAra2; 19-06-2015 at 18:38.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چه مدارکی ببریم؟ عکس 3*4 هم میخواد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام
    لطفا در مورد کسر خدمت سربازی به وسیله انجام پروژه توضیح بدهید

Sent from my HUAWEI G750-U10 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام، به کسی که قبل خدمت 2 ماه بسیج فعال داشته تا خود خدمت، و در دوره مدرسه هم حدود 10 سال عادی، کسری تعلق میگیره؟ اگه آره چقدر؟

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

سلام، به کسی که قبل خدمت 2 ماه بسیج فعال داشته تا خود خدمت، و در دوره مدرسه هم حدود 10 سال عادی، کسری تعلق میگیره؟ اگه آره چقدر؟
    خیر کمتر از یک سال فعال کسری تعلق نمیگیره! به عادی هم همینطور

11. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

WoW!!
    3149 صفحه!!!
    آقا دم همه اونایی که میان اینجا جواب میدن و کار و نگرانی بقیه رو رفع می کنن گرم! ایشالا تو زندگیتون همیشه خیر ببینید. مخصوصاً @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...

من یه چند صفحه ای خوندم و یه چیزایی دستگیرم شد اما چند تا سوال رو می پرسم، یک دنیا ممنونتون میشم اگر جواب بدید.
    اگه بعضی هاش تکراری بود ببخشید، برای اطمینان میپرسم تا ببینم یه وقت قانونش عوض یا حذف نشده باشه...

1. من کارت سبز دارم (دوره تکمیلی 45 روزه بسیج رفتم). میخوام ببینم اگه بتونم امریه بگیرم، بازم آموزشی حذف میشه یا باید آموزشی رو برم و به جاش از مدت خدمت کم میشه؟ اگر وزارت دفاع برم چی؟ وزارت دفاع رو از یه بنده خدایی شنیدم با کارت سبز آموزشیش میشه 10 روز و بیشتر همون نظام جمع رو باهات کار می کنن که بعداً وقتی پخش شدی واسه خدمت گند نزنی به نظم و نظام اونجا... ولی ازش مطمئن نیستم،‌ کسی تأیید می کنه این مطلب رو راجع به وزارت دفاع؟
    2. من 5-6 سالی بسیجی فعال دارم. ولی الان 5-6 سال هم هست که کلاً نرفتم بسیج. یعنی فکر کنم پرونده رو زدن راکد کردن... سوالم اینه که بخوام کسر بسیج (6 ماه) بگیرم بهم میدن یا بامبول در میارن؟ اگه بامبول در بیارن باید چکار کنم تا از حلقومشون بکشم بیرون؟
    3. مدت کسری بسیج و کارت سبز با هم میشه 8 ماه؟؟؟ یا این که چون گفتن سقف کسری بسیج 6 ماه هست،‌اون کارت سبز رو هم جزو بسیج حساب می کنن و کلاً 6 ماه بیشتر برای این دو مورد کسری نمیدن؟
    4. من با لیسانس میخوام برم سربازی... با لیسانس شنیدم درجه ام میشه استوار ولی اینم شنیدم که به خاطر همین بسیج فعال و کارت سبز تبدیلش می کنن به ستوان سوم... این درسته یا به من اشتباه گفتن؟ درجه من با لیسانس و بسیج فعال و کارت سبز میشه چی؟ توی درجه دادن بین وزارت دفاع و سپاه فرق داره؟ یعنی ممکنه سپاه درجه بیشتر بده؟!
    (راستی اگر من درجه ستوان سوم بشم، چه امکانات و آپشن هایی دارم؟ میشه یه کم توضیح بدید؟ )
    5. من پدرم 26 یا 27 ماه سربازیش تو زمان جبهه بوده... (24 ماه اجباری + چند ماه داوطلب). تو پست اول اینجا خوندم که سه ماه آموزشیش رو حساب نمی کنن. یعنی میشه حدود 21 ماه سابقه جبهه که طبق پست اول این تاپیک به خاطرش 5 ماه کسری میدن... سوال اینجاست که این کسری با اون کسری بسیج تداخل نداره که؟ یعنی نمیگن چون کسری بسیج گرفتی دیگه نمی تونی کسری اینو بگیری؟
    6. این کسر خدمتها که گفتم (5-6 سال بسیج فعال + کسر سابقه جبهه پدرم) توی همه جا حساب میشه و قابل استفاده است؟ یعنی اگه تو وزارت دفاع برم یا اگه امریه بگیرم یا سپاه برم فرقی نمی کنه و همه جا می تونم ازش استفاده کنم؟
    7. شنیدم از وقتی سربازی شده 21 ماه، آموزشی هم شده 3 ماه... ولی عملاً همون حدود 60 روز آموزش میدن سربازا رو... این درسته؟ یعنی با کارت سبز بریم سربازی 3 ماه کم میشه یا همون 60 روز؟؟

پی‌نویس: من هنوز دارم میسوزم به خاطر این که قبل دانشگاه نرفتم سربازی... اگه اون موقع رفته بودم به خاطر همین سابقه جبهه پدرم فکر کنم کلاً‌ سربازیم میشد 4-5 ماه که اونم با کسری بسیج و کارت سبز می‌پرید!!!

آقا من یه بار دیگه تشکر می‌کنم از همه دوستانی که لطف می کنن و وقت میگذارند و پاسخ میدن به سوالات من.
    پاسخ شما خیلی به من کمک می کنه که تصمیم بگیرم که برم سپاه یا وزارت دفاع یا امریه...
    البته امریه برای من تیری هست در تاریکی ولی اگه ببینم از نظر طول مدت خیلی زیاد نیست بیشتر پیگیر میشم...
    1- نميدونم اينو دقيق
    2- مث خودمى, اگه مسول پايگاه و حوزه بسيج راه بيان ميشه بگيرى وگرنه يه ماه ميدن!
    3-نخير, نهايتش 6 ماهه
    4-درجه رو معمولا نصف نصف ميدن, احتمالش هست ستوان سه شى ( آپشن هاش خيلى کمه در مجال اين بحث نميگنجه خخخ)
    5- نه نداره- باهم جمع ميشه
    6- تو همه جا جساب ميشه, ولى امريه ى بعضى جاها تعهد ميگيرن تا 24 ماه خدمت کنى حتما
    7-آموزش دو ماهه هنوز
    نوشابه , سالاد , چيزى جا نموند[emoji12]
    جاى تو بودم همين فردا دفترچه پر ميکردم, امريه رم طرفش نميرفتم (نه که حالا بهتم ميدن [emoji16] ), کسرى خوبى دارى

13. این کاربر از coolboy654 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •