تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3149 از 4428 اولاول ... 2149264930493099313931453146314731483149315031513152315331593199324936494149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,481 به 31,490 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

من تقریبا 99 درصد دانلودهام از سرورهای خارجی هستش اما برام این عجیبه که گهگاهی که از سرورهای داخلی دانلود میکنم میبینم که سرعتشون از سرورهای خارجی خیلی کمتره . این درست برخلاف چیزی که میگفتن که اگه این سایتها سرورهاشون را بیارن داخل سرعت دانلود ازشون بیشتر میشه خیلی از سایتها هم همین کار را کردند و سرورهاشون را آوردن داخل اما سرعت دانلود ازشون بیشتر نشده کمتر هم شده !! مثلا سرعت دانلود رایگان از مثلا سرور دانلودها میاد روی 30 تا 40 در حالی که در همون ساعت سرعت از یه سرور خارجی حدودا 3 برابر یا بیشتر هستش . مثلا این که دوستان میگن سرعت صفر میشه را من در هنگام دانلود از سرورهای داخلی زیاد باهاش برخورد میکنم اما هنگام دانلود از سرورهای خارجی چنین مشکلی من ندارم .بیچاره ها اینترانت سر همینا هم کلاه گذاشت.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

در مورد اون سؤالت: من هم سرویس 2 مگ محدود دارم. شبانه اما متوسط 7 تا 8 گیگ می‌تونم دانلود کنم. به شرطی که لینک از سرورهای داخلی باشه. البته چند روزی هست که ظاهراً سرورهای داخلی هم دچار محدودیت می‌شن. اما مقدار دانلود شما خیلی کمه. شما حداقل باید بتونی 4 تا 4.5 گیگ بگیری وگرنه شرکت داره تخلف می‌کنه. چون طبق قرارداد سرعت دانلود سرویست 2 مگابیته که باید حداقل تو 95 درصد مواقع این سرعت رو بهت بده از جمله رایگان شبانه. تو 5 ساعت هم باید بتونی با این سرعت حداقل 4 گیگ دانلود کنی.

به نظرم باید از طریق پشتیبانی پیگیر بشی.
    شما در این روزها که سرورهای داخلی هم سرعتشون کم شده سرعتت چقدره ؟

پشتیبانی ؟ ایران ؟
    قانون : 2 مگابیت تقسیم بر 8 --> 256 کیلوبایت بر ثانیه با ضریب اشتراک 1 به 8 --> حداقل سرعت 32 کیلوبایت بر ثانیه. اگه از این کمتره پشتیبانی و سازمان تنظیم و ... معنی دار میشه در غیر اینصورت پاسخ دریافتی : مرکزتون خیلی شلوغه !

من قراردادم رو خوندم، اون 95 درصد مال مدت زمان قطعی سرویس هست که بهش میگه میزان برقراری شبکه به درصد. یک ضریب دسترسی هست که 99.5 باید باشه که ربطی به سرعت نداره ، پینگ تا سرور پارس آنلاین و پکت لاست تا سرور پارس آنلاین رو نشون میده. تنها موردی که در مورد سرعت حرف میزنه تو سایتشون اینه :

شرکت پارس آنلاین همواره در تلاش است تا خدماتی با کیفیت بالاتر و ضریب تسهیم کمتر از الزامات قانونی ( 1 به 8 ) به مشترکین و متقاضیان اینترنت پرسرعت ارایه نماید.

خوب پس تمامی سرویسها ضریب اشتراک 1 به 8 دارن و از لحاظ الزامات قانونی هر وقت دو مگی های عزیز سرعتشون رفت زیر 32 میتونن اعتراض کنن.
    Last edited by alireza20202003; 21-05-2014 at 21:37.

3. 2 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سرعت من بین 400 تا 800 کیلوبایت در نوسانه البته به شرطی که 5 تا فایل رو هم‌زمان با 8 کانکشن برای دانلود بزارم.

در مورد سرعت اینترنت طبق قرارداد، اون ضریب 1 به 8 که سازمان تنظیم گفته واسه اون سرویس‌های نامحدودی هست که قیمتشون نزدیک به قیمت شرکت مخابرات باشه نه این قیمت‌هایی که شرکت‌های ISP دارن می‌گیرن. مثلاً مخابرات یه نامحدود 256kbps رو حدوداً 13 هزار تومن می‌داد یه زمانی؛ اما شرکت‌های دیگه 256 رو همون موقع می‌دادن 45 هزار تومن. واسه همینم باید در اکثر اوقات همون سرعت اسمی قرارداد رو بدن. واسه همینم هست که پارس‌آنلاین سرویس‌های نامحدودش وقتی از مصرف جایزه رد می‌شن تازه می‌رسن به سرعت اسمی خود سرویس.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

قبلا با پایان دوره اشتراک ترافیک باقیمانده هم میسوخت الان مگه اینجوری نیست چون یکی از خویشان حدود 500 مگ از دوره قبلی داشته اما امروز که تمدید کرده به سرویس جدیدش افزوده شده ؟؟
    آیا سیاستشون تغییر کرده ؟؟ کسی چیزی میدونه؟

داره خودمونی میشه ali9095's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مهم :
    دوستان من یک مشکل عجیب دارم با اینترنت ۲۵۶ نامحدود پارس آنلاین قبل از اتمام ۲۰ گیگ اولیه از برخی سرور ها داخلی و خارجی در اکثر مواقع مثل microsoft ،softgozar ، soft 98 ،downloadha ، p30 download ، asan download و خیلی از سایت های معروف به شدت با دانلود منیجر و بدون دانلود منیجر نوسان سرعت دارم که حتی به ۱ کیلوبایت می رسه و اصلا نمی شه دانلود کرد . اما از سایت هایی که زیاد مطرح نیستند برای دانلود چه سرور خارجی چه داخلی با سرعت بالای ۲۰۰ و ۳۰۰ با نوسان کم دانلود دارم مثلا p30world , opera , kamyab online ,... اما با اینترنت دیگه تست کردم در آن واحد چنین مشکلی نبود . تست سرعت من چه سرور خارجی و چه داخلی در speedtest معمولا بالای ۲ مگ است. کسی از دوستان همچین مشکل داره ؟
    Last edited by ali9095; 22-05-2014 at 12:29.

7. این کاربر از ali9095 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سرورهای داخلی چرا داغونه من دیروز داخلی ها رو تست نکردم برای دانلود ولی دیشب رایگان و الان میبینم که سرورهای داخلی 30-40 میاد پایین گاهی صفر میشه , دقیقا مثل این دوست بالاییمون با این تفاوت که من سرویس محدود دارم! این مشکل از کی هست؟ کی حل میشه؟ کسی پیگیری کرده؟

داره خودمونی میشه ali9095's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سرورهای داخلی چرا داغونه من دیروز داخلی ها رو تست نکردم برای دانلود ولی دیشب رایگان و الان میبینم که سرورهای داخلی 30-40 میاد پایین گاهی صفر میشه , دقیقا مثل این دوست بالاییمون با این تفاوت که من سرویس محدود دارم! این مشکل از کی هست؟ کی حل میشه؟ کسی پیگیری کرده؟
    فقط داخلی نیست . من حتی از سایت microsoft دانلود می کنم مشکل دارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

الان 3 شبه سرعتای صبانت رو اموردن روی 20 کیلوبایت خواهشا سرعت پارس انلاین دانلدو شبانرو هر روز اعلام کنین بعد هم کسایی که سرعت بالا دارن بگن تهران هستن یا کرج وروی چه سرویسی
    من میخوام تخلیه کنم اگه پارس هم افتضاح شده لطفا اطلاع رسانی کنین
    خودتون که میدونین رانژه 1 ماه زمان ومیبره
    من کرجم سرعتم تا هفته قبل تو صبانت بالا بود بعد افتضاح شد
    گفتن پارس عالیه اما نظرات رو وقتی میخونی شک بر انگیزه
    کاربرای پارس انلاین لطفا توضیح کامل بدین
    بعضیا میگن من -800500 کیلوبایت سرعت دارم بعضیا میگن 20-10
    واعتراض میکنن ​

11. این کاربر از sms24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Erfandotm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

13. این کاربر از Erfandotm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دانلود هر شب تو صبانت شده 300 مگابایت
    1-ایا تو پارس هم اینقدر دانلود داغونه <سرور خارجی و سرور داخلی>
    2-مینیمم دانلود تو سرویس 256و2 مگابایت رو کاربرایی که دارن ....دانلود شبانتون چقدره؟
    3-تو این 4 روزه سرعتتون چقدر اومده پایین
    لطفا هرورز حجم دانلود شبانتون رو هم در سرویس 256 هحدود و هم در 2 مگ محدود اعلام کنین
    هم کاربرای تهران و هم کرج و شهرستان
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •