برای دوست من برای روز تولدش 3 گیگ هدیه دادن+2گیگ هدیه برای اول شدن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
برای دوست من برای روز تولدش 3 گیگ هدیه دادن+2گیگ هدیه برای اول شدن
فکر کنم شاتل اولش جوگیر شده , بعد که خوب فکر کرده دیده اااوه این همه مشترک !! کی کی بود من نبودم .
من الآن با پشتیبانی آنلاین چتیدم ، گفت باید با واحد امور فروش مشترکین شهر خودتون تماس بگیرید !!
( در رابطه با 2 گیگ )
برای من ظهری مسیجش اومد ! ولی تا الان ( اکــــو 512 ) هنوز خبری نیست !
دوستان مدیافایر از خیل در اومده..البته نصفه نیمه!
اون قسمتی که لینک میداد: click here to get download link درست بالا نمیاد...شمام یک امتحانی بکنید, کسی راهی پیدا کرد برای گرفتن لینک دانلود بقیه رو بی نصیب نذاره!!![]()
من هنوز ای دی اس ال نگرفته رفت تو پاچم.
دیروز ثبت نام کردم. 20 دقیقه بعد زنگ زدن که هماهنگ کنن. گفت چه مودمی انتخاب میکنی؟ گفتم خودم مودم دارم.
گفت پس نصب و راه اندازی رو به عهده میگیرید؟ گفتم اره خودم نصب میکنم
حالا مامورشون امروز اومده دم خونه که مدارک بگیره، 25 تومن هم هزینه نصب گرفته. منم که خونه نبودم وگرنه بهش نمیدادم.
حالا باید فردا زنگ بزنم دعوا کنم.
هیچی نشده حالم رو گقتن
نمیدونستم از جیلتر اومده بیرون گفتی این مورد رو داره رفتم تو کارش فهمیدم چه کار باید کرد با مرورگر گوگل بیارش بالا همین![]()
خوب مشکل خوشکل کسی نداره![]()
خوب نباید از طریق تلفنی ثبت نام کنی چون این شرکت ها فقط دوست دارند مردم رو سرکیسه کن الان تو افتادی تو تورشون من خودم زمانی که رفتم برای ثبت نام حضوری رفتم گفت مودم دارید گفتم اره مشکلی که نیست گفت نه باهاتون تماس میگیرم برای هماهنگی برای نصب فقط هزینه مخابرات و هزینه سرویس رو گرفت چیز دیگه ای نبرد تازه گیریم اومده برای گرفتن مدارک پول ایام و اذهاب رو باید بگیره که فکر کنم 5 هزار تومانه برای من اومدند وایرلس نصب کردند فقط هزینه رفت و امد رو گرفت برو زنگ بزن تهران اونجا پیگیری کن البته قبلش برو برای نمایندگی ببین چی میگن 25 زیاده برای تحویل مدارک با خودت تانک ببر رفتی اونجا برو سراغ مسئول اون نمایندگی
برو ببینم چه کار میکنی با خبر خوش بیایها![]()
نه. هزینه ایاب و ذهاب که 3000تومن گرفته. هزینه سرویس هم 29 تومن با 5 تومن تخفیف گرفته 24 تومن.
اون 25 تومن رو واسه هزینه نصب مودم گرفته که من گفته بودم نمیخوام
Last edited by mohammad_s7201; 30-05-2011 at 22:45.
هم اکنون 363 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 363 مهمان)