من شنیدم با easycap میشه xbox رو به laptop وصل کرد واز مانیتورش استفاده کرد اگه میشه اموزششو بزارین لطفا
من شنیدم با easycap میشه xbox رو به laptop وصل کرد واز مانیتورش استفاده کرد اگه میشه اموزششو بزارین لطفا
قیمتش چیزی حدود 7 دلاره (آمازون)
این شکلی هم هست:
اونجا که نوشته ایزیکپ در داره و از طریق USB2 وصل میشه..
آره میشه ، با توجه به ویدئو هایی تو تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم میشه وصل کرد ، طرف PS3 رو هم وصل کرده بود...
گویا این قطعه برای کپچر کردن هستش اما میشه باش روی مانیتور لبتاپ هم بازی کرد!
ویرایش:
توی همین لینکی که گذاشتم کامل توضیح داده...
آموزش کاملش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by CRIS Joon CR7; 31-10-2012 at 10:33.
یا باید به طور رسمی بخری و استفاده بکنی یا اینکه باید دستگاهت رو گلیچ یا جی تگ بکنی.
مرسی دوست عزیز.لینک رو اجرا نمیکنه. ومیشه به جز amazon از جایه دیگه ای خرید؟
لینک که تا ابد کار نمیکنه
لینک یوتـیوب هستش
توی سایبرتیوب منتقلش کن دانلودش کن!
توی بازار حتما پیدا میشه...
این رو ببین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام . من ایکس باکس قبلی رو فروختنم و سیو بازی مکس پین رو کپی کردم تو فلش . حالا رو این ایکباکس جدیدم . چطوری میتونم دنباله بازی رو برم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا این سیو که تو فلشه چجوری استفاده کنم ؟؟؟؟ کمک کنید . نمیتونم اینقدر از اول برم ......
روشی که خودم استفاده می کنم اینه:
اول از همه باید برنامه Horizon رو از سایت xboxmb دانلود کنی
برنامه داخل ویندوز 7 کار میکنه
حالا باید سیو بازی که داری رو کپی کنی داخل فلش دیسک
فلش دیسک رو به کامپیوتر وصل می کنی و برنامه Horizon رو اجرا میکنی و فایل سیو بازی رو از طریق همین برنامه روی کامپیوتر کپی می کنی
حالا باید مکس پین رو با ایکس باکس جدیدت اجرا کنی و سیو کنی و دوباره سیو جدیدت رو توسط فلش دیسک و Horizon به کامپیوتر انتقال بدی
سیو جدیدت رو با برنامه Horizon اجرا کن و یک پنجره باز می شه و اعدادی رو روی سیو نشونت میده که باید از روش داخل فایل تکست کپی بگیری
حالا سیو قدیمیت رو با Horizon اجرا کن و اعدادی که نشون می ده رو با اعداد سیو جدیدت جابجا کن و ری هش کن
در حقیقت با این کار آی دی و سریال کنسول جدیدت رو روی سیو جدید وارد می کنی
حالا سیوی که تغییر دادی رو دوباره توسط Horizon به فلش منتقل کن و فلش رو به ایکس باکس وصل کن و کپی کن داخل حافظه ایکس باکس
بازی رو دوباره اجرا کن و لذت ببر
ممنون عزیزم . ولی میشه یه خورده بیشتر توضیح یدی . درست متوجه نشدم . ممنون
سلام دوستان:
یه سوال حیاتی دارم................
برای امسال آیا آپدیت جدید میاد؟؟؟؟؟؟
ببین عزیزم برنامه ای که گفتم رو از سایتش دانلود کن
این برنامه در حقیقت شبیه ساز داشبورد ایکس باکس هستش و شما میتونی با ابن برنامه محتویات فلش دیسکی که توسط ایکس باکست کانفیگ شده رو ببینی
الاوه بر این، قابلیت تغییر آی دی و سریال کنسول رو روی سیو بازیها داره
حتی میتونی سیو بعضی از بازیها رو ادیت کنی ، به عنوان مثال بازی تیکن6 رو می تونی تمامی قسمتهای مخفیش رو آنلاک کنی و پول رو زیاد کنی
حالا یک توضیح راجع به کنسول بگم:
سیو کردن در کنسول با کامپیوتر فرق داره و شرکتهای تولیدکننده این دستگاهها برای امنیت بیشتر این قابلیتها رو به دستگاه اضافه می کنن، در حقیقت اگر شما فایل و یا بازی رو از یک دستگاه به دستگاه دیگه ای انتقال بدی ، دستگاه مورد نظر اولین کاری که انجام می ده اینه که آی دی و سریال دستگاه رو چک می کنه و اگر با هم همخونی داشته باشن اجازه استفاده از فایل رو می ده
طبیعیه که شما هر چیزی که از ایکس باکس قبلیت کپی کرده باشی رو با آی دی همون دستگها در اختیار داری و با دستگاه جدیدت همخونی نداره ، پس اجازه استفاده از سیو قبلیت رو روی دستگاه جدید نمی ده!
برای رفع این مشکل شما باید یک سیو بازی رو که فرقی هم نمیکنه چی باشه از کنسول جدیدت توسط فلش دیسک کپی بگیری و توسط Horizon سیو رو اجرا کنی و در پنجره ای که نشون می ده در سه ردیف اعدادی و حروفی به صورت هش شده نشون داده میشه به این صورت:
E0000733AEA1A1FD
FFFFFFFFFFFF06FA1A1FD3000000000000000000
02FA1A1FD3
که این کدهای هش شده در هر ایکس باکس تفاوت داره
شما باید به همین صورت این اعداد رو کپی کنید
حالا باید دوباره توسط Horizon سیو قبلیت رو اجرا کنی و این کدهای قبلیت رو با کدهای ایکس باکس جدیدت جابجا کنی و در آخر با کلیک کردن روی Save تغییر و ریهش کنی
حالا می تونی این سیو رو به ایکس باکس جدید انتقال بدی و استفاده کنی
امیدوارم توضیح کامل باشه
موفق باشی
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)