اره برای منم با ای پی معمولی اصن سایت باز نمیشه.حتی سایت داخلی...باید چند بار نت قطع وصل کنم تا درست بشه
برای منم بفرست.مرسی
اره برای منم با ای پی معمولی اصن سایت باز نمیشه.حتی سایت داخلی...باید چند بار نت قطع وصل کنم تا درست بشه
برای منم بفرست.مرسی
هیچکدوم از دوستانی که شکایت ثبت کردن به نتیجه روشنی رسیدن؟ من از شهریور که این مسأله اتفاق افتاده همچنان بین ساعت 9 صبح تا اواخر شب سوئیچ می کنم به تری جی ایرانسل و سرعت عالی میشه بویژه فیلمهای یوتیوب را بدون لگ لود میکنه و ظرف چند ثانیه کل استاوس بار یوتیوب پر میشه و سرعت دانلود هم در حد 2 مگابایت و عالی میشه. سر و کله زدن با بخش فنی ایرانسل بعید میدونم نتیجه داشته باشه و رگلاتوری هم فکر کنم در نهایت شکایات رو ارجاع میده به اپراتور که مقصر اصلی ماجراست
Last edited by comet; 03-12-2017 at 10:02.
دوستان یه سوال ابتدایی داشتم
فرق بین اینترنت 4g سیم کارت ایراسل با اینترنت نسل 4 ثابت چیه ؟؟؟
من زیاد دانلود دارم و اهل بازی انلاین نیستم و استفاده ام بیشتر وب گردی هست و ساکن تهران هستم
کدام مورد برای من بهتر هست ؟؟ کام سرعت بیشتر هست ؟؟
4G سیم کارت ایرانسل فقط برا اینترنت همراه و دانلود شبانه خوب هست جایی میری حداقل اینترنت داشته باشی
نسل 4 ثابت ازش به عنوان جایگزینی برای Adsl و وایمکس یاد میشه که نسبت به فورجی همراه پینگ و شبکه باثبات تر و با پایداری بیشتری داره
مودم و سیمکارت مخصوص خودش هست
با این شرایط که شما دانلود زیادی داری به نظرم بهتر باشه از فورجی همراه استفاده کنی به خاطر بسته های شبانه
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by mahmoodsoft; 03-12-2017 at 10:21.
این سایت ایرانسل الان برای من باز نمیشه برای شما هم همین طوریه؟
خیلی تز سایتا اختلال داره رو ایرانول
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
جملتون نامفهوم بود .مقصودم سایت خود ایرانسل که گیگ می خری.الان شما می تونی بری؟
سایت ایرانسل به راحتی برای من باز میشه ولی بسیاری از سایت ها با اختلال بسیار شدید باز میشوند.
اینو کسی نیست جواب بده !
۱۰ مگابیت
بله زیاده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)