تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3148 از 3195 اولاول ... 214826483048309831383144314531463147314831493150315131523158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,471 به 31,480 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

کلا سری فورتزا سری ریسینگ حرفه ای هست
    یعنی مثلا منی که the run رو هم تموم نکردم طبیعیه که فورتزا 4 رو بیشتر از 7-8 ساعت بازی نکردم! دلیلش هم همون بود که بازی فوق العاده حرفه ای هست و باید به این سبک کاملا علاقه مند باشی تا تونی فورزا بازی کنی
    فورتزا کلا با nfs فرق داره از نظر من

رو همین حساب چون گویا horizon یکم رفته تو سبک آرکید و از اون حرفه ای و بودن و شبیه سازی مطلق یکم دور شده و مثلا open world هم شده برای من گزینه خیلی مناسبتری نسبت به فورتزا 4 هست
    حالا شما خودت قضاوت کن که دوست داری به صورت کاملا حرفه ای و با ته گرافیک و جزئیات تو پیست مسابقه بدی یا نه با همون ویژگی ها بیای تو خیابون و محیط open world هوریزون
    معلومه open world رو بیشتر دوست دارم....

حتی توو مورد fifa و pes من pes رو ترجیح میدم... چون به نظرم هیجانش بیشتره.... توی fifa زیادی اومدن حرفه ایش کردن و به نظرم توو بازی کامپیوتری یه جورایی از هیجانش کم شده... آدم باید یه ساعت دوره خودش بلوله... بعد توپ که رفت دست تیم مقابل جونش بالا بیاد توپو بگیره... مخصوصا واسه من که اعصابم ضعیفه یهو قاطی میکنم ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه ben_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان گرافیک hitman absolution تو xbox و pc یکیه؟
    جون من xbox داشتم حالا یه laptop 2gb video graphoic card و corei 7 دارم تو کدوم بهتر اجرا میشه؟
    وجتور xbox که خیلی وقت بیش اومده باری های الان رو اجرا میکنه به خوبی ولی کامبیوترو همش باید ارتقا بدیم اگه میشه توزیح بدین خیلی ممنون

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

چرت و پرت گفتن شدید!

من هفته پیش تو مشهد خودمون آپدیت کردم 15 تومن
    تازه کنسول من اسلیمه که فکر کنم گرونتر از فت باشه (البته اگه شما فت داشته باشی)
    آره...واسه من الیته...
    یعنی برم تهران آپدیت کنمش؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آره...واسه من الیته...
    یعنی برم تهران آپدیت کنمش؟
    خوب اگه براتون مقدوره چرا که نه

به عنوان مثال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره 10 تومن میگیره !!
    بعد شما بخوای 50 تومن بدی که خوش به حال فروشندهه میشه!

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

salam دوستان
    درایو کنسولم دیگه بیرون نمیاد.مشکل چیه؟تسمه ای که توشه خراب شده ؟یا ............؟؟

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

salam دوستان
    درایو کنسولم دیگه بیرون نمیاد.مشکل چیه؟تسمه ای که توشه خراب شده ؟یا ............؟؟
    آره دوست عزیز به احتمال خیلی زیاد مشکلش همینه یا تسمه پاره یا شل یا اینکه زبونم لال چرخ دندهاش مشکل دارن

دوستان اهل فن منم مشکلی دارم اینه که من کنسولم LT3 داره بعضی از بازی های که به روش برنر رایت شده در هنگام نصب روی 50 درصد گیر میکنن اما وقتی دی وی دی بازی رو عوض میکنم مشکل حل میشه ولی یکبار دیگه همین مشکل پیش اومد از کسی که بازی میگیرم همون دی وی دی که روی کنسول من مشکل داشت برای خودش نصب کرد خیلی راحت نصب شد به من میگه لنز دستگاه باید تنظیم بشه باید 35 تومن اسلامی بدم حالا واقعا همین طوره پس چرا زمانی دی وی دی بازی رو عوض میکنم مشکلی نیست شاید بعضیاشون بد رایت میشن لطفا کمک کنید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

آره دوست عزیز به احتمال خیلی زیاد مشکلش همینه یا تسمه پاره یا شل یا اینکه زبونم لال چرخ دندهاش مشکل دارن

دوستان اهل فن منم مشکلی دارم اینه که من کنسولم LT3 داره بعضی از بازی های که به روش برنر رایت شده در هنگام نصب روی 50 درصد گیر میکنن اما وقتی دی وی دی بازی رو عوض میکنم مشکل حل میشه ولی یکبار دیگه همین مشکل پیش اومد از کسی که بازی میگیرم همون دی وی دی که روی کنسول من مشکل داشت برای خودش نصب کرد خیلی راحت نصب شد به من میگه لنز دستگاه باید تنظیم بشه باید 35 تومن اسلامی بدم حالا واقعا همین طوره پس چرا زمانی دی وی دی بازی رو عوض میکنم مشکلی نیست شاید بعضیاشون بد رایت میشن لطفا کمک کنید.
    دیسک بازی هر مدلی که رایت شده باشه چه ترونکیت یا 97% چه برنرمکس با 100% ، اگر درست رایت شده باشه توی نصب هیچ مشکلی پیش نمیاد
    توی اجرا از رو هارد هستش که برای XGD3 ها مشکل پیش میاد...
    وقتی میگی دیسک رو عوض میکنی درست میشه ، پس لنزت مشکلی نداره و میخوان ازت پول بگیرن...
    ار بالا که به کسی رحم نمیکنن ، ما خودمون هم به خودمون رحم نمیکنیم

8. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

دیسک بازی هر مدلی که رایت شده باشه چه ترونکیت یا 97% چه برنرمکس با 100% ، اگر درست رایت شده باشه توی نصب هیچ مشکلی پیش نمیاد
    توی اجرا از رو هارد هستش که برای XGD3 ها مشکل پیش میاد...
    وقتی میگی دیسک رو عوض میکنی درست میشه ، پس لنزت مشکلی نداره و میخوان ازت پول بگیرن...
    ار بالا که به کسی رحم نمیکنن ، ما خودمون هم به خودمون رحم نمیکنیم
    خدا خیرت بده دوست عزیز منم همین شک رو داشتم آخه اگه مشکلی بود کلا گیر میداد نه روی هر دیسکی به خدا از اون زمانی که دلار گرون شده این فروشنده های خدا نشناس حالا این خیلی ادعاش میشه کلاه نمیزاره سر آدم اما بازم هم هر بازی میفروشه فقط انگار داره جون میده آخه بس که زرر کردن کلا میخوان از سر ما گیمر های بدبخت در بیارن خدا لعنت کنه باعث و بانیشو

10. این کاربر از pcali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من میخام از یکی از آشناهامون xbox 250 g slim بهمراه kinect بخرم
    خودش شش ماه نیست که خریدتش
    یک دسته فابریک هم داره
    چند بخرمش؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسی میدونه راه کم هزینه ای برای اجرای بازیهای آرکید وجود داره یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •