تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3147 از 3347 اولاول ... 21472647304730973137314331443145314631473148314931503151315731973247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,461 به 31,470 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

سلام دوستان
    سرعت اینترنت من روی 4G و باند 7، وقتی مودم رو در حد خیلی کم جابجا میکنم تغییر شدیدی میکنه...حتی جابجایی در حد یکی دو میلیمتر ممکنه سرعتمو از 20 مگابیت برسونه به 50 مگابیت!

همین موضوع باعث شده وقتی دانلود میذارم ،مجبور باشم نزدیک یک ساعت جای مودم رو میلیمتری تغییر میدم تا بیشترین سرعتو پیدا کنم، مشکل اینه جای ثابتی نداره و هر شب تغییر میکنه...

از مودم D100 نزدیک پنجره استفاده میکنم...شنیده بودم که نسل چهار خیلی روی جای مودم حساسه اما چیزی که من تجربه میکنم فراتر از از ایناس...بقیه دوستان تجربه مشابهی دارن؟

2. این کاربر از arya-b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    سرعت اینترنت من روی 4G و باند 7، وقتی مودم رو در حد خیلی کم جابجا میکنم تغییر شدیدی میکنه...حتی جابجایی در حد یکی دو میلیمتر ممکنه سرعتمو از 20 مگابیت برسونه به 50 مگابیت!

همین موضوع باعث شده وقتی دانلود میذارم ،مجبور باشم نزدیک یک ساعت جای مودم رو میلیمتری تغییر میدم تا بیشترین سرعتو پیدا کنم، مشکل اینه جای ثابتی نداره و هر شب تغییر میکنه...

از مودم D100 نزدیک پنجره استفاده میکنم...شنیده بودم که نسل چهار خیلی روی جای مودم حساسه اما چیزی که من تجربه میکنم فراتر از از ایناس...بقیه دوستان تجربه مشابهی دارن؟
    سلام دوست عزیز

بله دقیقا من هم این رو تایید می کنم کوچیکترین جابجایی تغییرات خیلی زیاد رو در پی داره. الان یه نقطه از اتاقم رو پیدا کردم که بیشترین سرعت ها رو اونجا دیدم با ماژیک خط کشیدم دقیقا دور گوشی که همیشه به همون شکلی اونجا باشه حتی جهتش هم تغییر کنه سرعت تغییر می کنه این رو هم تست کن که ارتفاع مودمت رو هم تغییر بدی مثلا من گوشی رو عادی روی میز می زارم سرعت بین 40 تا 50 مگ هست یه جعبه دستمال کاغذی که می زارم زیرش یهو می شه 70 مگ!! اما همونطور که گفتی همیشه نمی شه یه نتیجه گرفت از یه نقطه ثابت ولی حدودش رو می شه فهمید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

سلام دوست عزیز

بله دقیقا من هم این رو تایید می کنم کوچیکترین جابجایی تغییرات خیلی زیاد رو در پی داره. الان یه نقطه از اتاقم رو پیدا کردم که بیشترین سرعت ها رو اونجا دیدم با ماژیک خط کشیدم دقیقا دور گوشی که همیشه به همون شکلی اونجا باشه حتی جهتش هم تغییر کنه سرعت تغییر می کنه این رو هم تست کن که ارتفاع مودمت رو هم تغییر بدی مثلا من گوشی رو عادی روی میز می زارم سرعت بین 40 تا 50 مگ هست یه جعبه دستمال کاغذی که می زارم زیرش یهو می شه 70 مگ!! اما همونطور که گفتی همیشه نمی شه یه نتیجه گرفت از یه نقطه ثابت ولی حدودش رو می شه فهمید
    ممنونم از پاسخت
    جای شکرش باقیه که تنها نیستم توی این موضوع جدیدا مودم رو وارونه میذارم سرعتم بیشتر میشه...! حتی دستم رو به مودم دور و نزدیک میکنم سرعت به شدت تغییر میکنه.

خلاصه وقتی ساعت 2 دانلود میذارم، تا 4 صبح مشغول جابجا کردن مودم و یافتن نقطه بهینه ام! بیکاری و این داستانا...

5. این کاربر از arya-b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

ایرانسل به درجه ایی رسیده که حتی سایت های داخلی برا من باز نمیکنه ، فقط باید تغییر ایپی به خارجی بدم! وگرنه ایپی های ایرانسل واسه من همشون مشکل پیدا کردن حتی با اپ استور هم مشکل پیدا کرده

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ایرانسل به درجه ایی رسیده که حتی سایت های داخلی برا من باز نمیکنه ، فقط باید تغییر ایپی به خارجی بدم! وگرنه ایپی های ایرانسل واسه من همشون مشکل پیدا کردن حتی با اپ استور هم مشکل پیدا کرده

بله، ولی ظاهرا td این اختلال هارو به این شدت نداره، احتمالش هست برای کشوندن سمت td آشغالی، fd رو ایراد دار کرده باشه، همونطور که تبلیغ بین صفحه ها میفرستاد.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

9. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در صورت مشکل در کیفیت سرویس اینترنت و با توجه به اینکه هزینه شما برنخواهد گشت از طرف ایرانسل حتی اگر شبکه اختلال شدید داشته باشه در سایت زیر شکایت کنید تا به مشکلات سرویس دهی رسیدگی بشه(پیشنهاد میشه با محل دقیق سکونت و از نقشه پوشش خود سایت ایرانسل استفاده کنید که مختصات جغرافیایی به شما میده)

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

دیگه باید اینکاره باشی دیگه من هم سرعتم 300 کیلو بایته وقتی Px (24 ساعت اضافه شده) ست میکنم میشه 4 الی 5 مگابایت و Px ات باید حرفه ای پولی و مرغوب باشه
    Last edited by italodance; 02-12-2017 at 19:59.

12. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دیگه باید اینکاره باشی دیگه من هم سرعتم 300 کیلو بایته وقتی Px (24 ساعت اضافه شده) ست میکنم میشه 4 الی 5 مگابایت و Px ات باید حرفه ای پولی و مرغوب باشه
    Px منظورت
    Socks px
    هست!؟
    اینا که رو‌ نتهای دیگه سرعت رو بدتر میکنه!
    کجا رو پیشنهاد میدین؟!

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

Px منظورت
    Socks px
    هست!؟
    اینا که رو‌ نتهای دیگه سرعت رو بدتر میکنه!
    کجا رو پیشنهاد میدین؟!
    PM ات رو چک کن

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوستان سلام
    راستش به دلیل بعضی مشکلات نیازمند یه اینترنت همراه هستم که گاهی از نت استفاده کنم
    همراه اول دارم ولی با پوشش 3g سرعت افتضاحه

تصمیم گرفتم یه سیم کارت ایرانسل بگیرم ولی حداقل میخوام سرعت معقولی بده
    ساکن لاهیجان هستم
    تو پوشش ایرانسل دیدم کلا همه چی رو منطقه ما پوشش میداد !
    اینترنت همراه 3 و 4 و 4.5 پوشش میداد
    ثابت ( مهم نیست واسم ) ولی 4.5 هم ساپورت میکرد

2 تا سوال
    1
    اگه به 4 و 4.5 دسترسی نداشته باشم و فقط از 3g استفاده کنم
    محدودیت سرعت چطوره ؟؟ تا چه سرعتی میره ؟؟

2
    فرق بین پوشش داخلی و خارجی زیاده ؟؟
    من دقیقا تو نقششون دیدم کل منطقه رو 4.5 زده بود ثابت ولی خیابونمون نصفش داخلی بود نصفش خارجی ( سبز کم رنگ و پر رنگ )
    فرق بین داخلی و خارجی چیه و خیلی با هم تفاوت دارن ؟؟

سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •