تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3147 از 4105 اولاول ... 214726473047309731373143314431453146314731483149315031513157319732473647 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,461 به 31,470 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان.ازتون راهنمایی میخواستم
    تقریبا یک ماه دیگه فارغ التحصیل میشم و لیسانس میگیرم (23 سالمه) و جواب آزمون ارشد هم شهریور میاد.به نظر شما برم سربازی یا ادامه تحصیل بدم و بعدش برم سربازی؟
    اگه با لیسانس برم چه درجه ای میدن بهم؟
    در ضمن طبق آخرین باری که دکتر قلب رفتم پرولاپس دریچه میترال دارم و یک برادر معلول کوچیک تر از خودم و یک خواهر.آیا معافیتی شامل من میشه؟

با تشکر
    در مورد قسمت اول سوال :

قطعا با مدرک بالاتر بری خدمت راحتتری داری .به لیسانس بسته به نیرو گروهبان یکم یا استوار یکم (ارتش معمولا گروهبانی میده)و در یک درصد موارد ستوان سومی .گروهبانی تفاوت زیادی با سرباز صفر نداره .حالا شانسی بعضی جاها کار دفتری ممکنه بدن ولی به راحتی خدمت فوق لیسانس ها نیست .اما به هر حال سربازی سربازیه .حالا یکم کمتر سخت بگذره یا یه خورده بیشتر چه فرقی میکنه پس بهتره هر چه زودتر خدمت رو تموم کنی تا هم توی زندگیت جلو بیفتی هم اینکه معلوم نیست قانون ها چطور بشن . هم ممکنه زمانش بیشتر بشه هم هزار تا قانون دیگه .
    اینو هم بدون هر چی سنت بره بالاتر هم انرژیت کمتر میشه هم صبر و تحملت و با توجه به سختی های خدمت الان بری از نظر جسمی و روحی کمتر بهت سخت میگذره .در نهایت انتخاب با خودته .

2. 2 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تقریبا یک ماه دیگه فارغ التحصیل میشم و لیسانس میگیرم (23 سالمه) و جواب آزمون ارشد هم شهریور میاد.به نظر شما برم سربازی یا ادامه تحصیل بدم و بعدش برم سربازی؟
    در ضمن طبق آخرین باری که دکتر قلب رفتم پرولاپس دریچه میترال دارم و یک برادر معلول کوچیک تر از خودم و یک خواهر.آیا معافیتی شامل من میشه؟

با تشکر
    شما برا معافیت اقدام کن چون شرایطش رو داری. البته میتونی ایین نامه معافیت پزشکی رو از سایت نظام وظیفه هم ببینی

4. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با تشکر
    اگر فقط براى بيمارى خودتون مى خواهيد اقدام كنيد با توجه به سختگيرى زياد كميسيون پزشكى شايد معاف از رزم شويد اما اگر مى توانيد كفالت برادر معلول را متقبل شويد دو حالت دارد يا مستقيم از طريق خود نظام وظيفه درخواست يا اقدام كنيد يا از طريق بهزيستى يا كميته امداد، در اين صورت بايد برادر شما تحت پوشش يكى از اين دو سازمان باشد ، از اين طريق شانس بيشترى براى معافيت خواهيد داشت

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

6. 4 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام

آقا من میخوام سربازی رو کنسل کنم و برم ارشد بخونم تا شهریور باید خدمت کنم (6 ماه خدمت باقی می ماند )
    میخوام ببینیم اگه 3 سال دیگه خدمت بشه 24 ماه باید 9 ماه خدمت کنم یا 6 ماه ؟؟
    اگه چند روز الان اضاف داشته باشم ثبت میشه برای بعداً ؟؟؟
    مرخصی ها که 19 روز داریم تو این 3 ماه مثلا 10 روزش رو برم برای 3 سال دیگه هم حساب میکنن یعنی از مرخصی 3 سال دیگه کم میشه ؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

شما اشاره نكرديد در كدام ارگان بوديد اما دو راه حل دارد
    يكي اينكه همان طور به شما گفتن خودتان به تهران و به ستاد نيروى سازمان خود بخش نيروى انسانى مراجعه كنيد يا اينكه از پادگانى كه در ان تقسيم شديد از بخش نيروى انسانى ان اقدام كنيد راه دوم زمان طولانى دارد

تنها يك راه است كه طول درمان براى يك بيمارى داشته باشيد البته شايد اون هم زياد نباشه

امريه ها روى يك cd به مراكز اموزشى ارسال مى گردد و انها پرينت مى گيرند اگر اشنا در ستاد نيرو نزاجا داشته باشيد مى توانيد زودتر مطلع شويد

ممنون از جواب شما
    من سرباز نیروی انتظامی هستم دوست عزیز

اگه نباشه جاش خالی می مونه HeRcKoOl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من پامو به علت وجود کیست در استخون حدود 3 ماه پیش عمل کردم که خدارو شکر عمل خوبی بود.
    به نظرتون طبق این بند شامل معاف داعم میشم؟
    "کیست های بزرگ با خطر شکستگی یا به اندازه بیش از یک سوم قطر استخوان"
    اینم بگم کیست استخونم بزرگتر از یک سوم قطر استخون بوده.
    و اینکه اگه درخواست پزشک کنم باید دفترچه بفرستم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    من پامو به علت وجود کیست در استخون حدود 3 ماه پیش عمل کردم که خدارو شکر عمل خوبی بود.
    به نظرتون طبق این بند شامل معاف داعم میشم؟
    "کیست های بزرگ با خطر شکستگی یا به اندازه بیش از یک سوم قطر استخوان"
    اینم بگم کیست استخونم بزرگتر از یک سوم قطر استخون بوده.
    و اینکه اگه درخواست پزشک کنم باید دفترچه بفرستم؟
    شما چون جراحى داشتيد و بهبود يافتيد شايد معاف از رزم شويد
    براى درخواست كميسيون پزشكى ، اگر شما الان در حال تحصيل هستيد بايد به نظام وظيفه يا پليس ١٠ مراجعه كنيد برخى از بيمارى ها در حين تحصيل مى شود براى كميسيون لقدام كرد

11. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

آقا من میخوام سربازی رو کنسل کنم و برم ارشد بخونم تا شهریور باید خدمت کنم (6 ماه خدمت باقی می ماند )
    میخوام ببینیم اگه 3 سال دیگه خدمت بشه 24 ماه باید 9 ماه خدمت کنم یا 6 ماه ؟؟
    اگه چند روز الان اضاف داشته باشم ثبت میشه برای بعداً ؟؟؟
    مرخصی ها که 19 روز داریم تو این 3 ماه مثلا 10 روزش رو برم برای 3 سال دیگه هم حساب میکنن یعنی از مرخصی 3 سال دیگه کم میشه ؟؟
    همه چى به قانون سه سال بعد بستگى دارد اما هنگامى كه خدمت ٢١ ماه شد افرادى كه با ١٨ ماه خدمت ، براى ادامه تحصيل ترك خدمت داشتند ، بر اساس قانون ٢١ ماه خدمت كردند اضافه خدمت در سيستم ثبت مى شود و شما در هر پادگان و يگانى در اينده خدمت كنيد باقى خواهند ماند ، مرخصى هاتون بر خلاف اضافه خدمت خواهد سوخت

اگه نباشه جاش خالی می مونه HeRcKoOl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما چون جراحى داشتيد و بهبود يافتيد شايد معاف از رزم شويد
    براى درخواست كميسيون پزشكى ، اگر شما الان در حال تحصيل هستيد بايد به نظام وظيفه يا پليس ١٠ مراجعه كنيد برخى از بيمارى ها در حين تحصيل مى شود براى كميسيون لقدام كرد

ممنون از پاسختون.
    من یک سال تا ارسال دفترچه وقت دارم یعنی امسال کنکور دادم و شاید بمونم و سال دیگه دوباره کنکور بدم و بهبود کامل نیافتم هنوز.امکان نداره بتونم معافیت داعم بگیرم؟
    و احتمال اینکه معاف از رزم بشم 100درصد هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

1)چجوری باید ثابت کنیم که تک فرزندیم ؟(من میخوام مدارک رو با خودم ببرم!)

2)اگه مدارکی رو که با خودم بردم قبول نکردن و گفتن فلان چیز ناقص هست ، کی باید درستشون کرد ؟ (اخه بعضی جاها مرخصی میان دوره نمیدن)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •