بله عزیز زمین تا آسمون فرق داره
این جدیدترین تکنولوژی فیبر نوری گوگله با 1000 مگابیت سرعت
همزمان 3 تا ویدئو 4k رو میشه با این سرعت دید
چندین نسل بعد از ما شاید بتونن همچین نتی رو در ایران تجربه کنن![]()
بله عزیز زمین تا آسمون فرق داره
این جدیدترین تکنولوژی فیبر نوری گوگله با 1000 مگابیت سرعت
همزمان 3 تا ویدئو 4k رو میشه با این سرعت دید
چندین نسل بعد از ما شاید بتونن همچین نتی رو در ایران تجربه کنن![]()
نقل از سایت پی سی دراپ در مورد گوگل فایبر و هزینه ماهانه آن
شاید ۷۰$ به ارز ما آنچنان معقولانه نباشه ، اما در خود آمریکا که این سرویس ارائه میشه ، ۷۰$ بسیار بسیار ارزون محسوب میشه در قبال سرویسی که دریافت میکنید . اما اگه باز هم نمیتونید ۷۰$ پرداخت کنید ، گوگل یک سرویس رایگان برای شما داره ! اینترنت با سرعت ۵ مگابیت دانلود و ۱ مگابیت آپلود کاملاً رایگان ! فقط کافیه ۳۰۰ دلار هزینه نصب اولیه گوگل فایبر رو پرداخت کنید و تمام . گوگل حتی این ۳۰۰ دلار رو هم بصورت ۱۲ ماه ۲۵$ از شما میگیره . این ۳۰۰ دلار شامل هزینه نصب و راه اندازی اینترنت و مودم میشه .
فقط اگه این سرعت رو با تک کانکشن بده میصرفه...![]()
دوستان سرعت شبا پارس انلاسن محدودیت داره یا تغریبا سرعت روز رو میده ؟؟ حدودا چنده ؟؟ زیاد دانلود کنی محدود میشی ؟؟
سرعت با سایتهای داخلی افتضاح
چیزی خراب شه محال درست شه![]()
منو این همه امکانات و تجهیزات محاله![]()
تأیید میشه. سرعت منم از سرورهای داخلی تقریباً از اول هفته به شدت افت کرده. قبلاً فقط بین 2 تا 4 سرعت شبانه من افت میکرد. الآن کل 5 ساعت میآد پایین. من هم فقط لینک از سایتهای داخلی میگذارم واسه دانلود. چون قبلاً اینا از خارجیها وضعش بهتر بود. ولی ظاهراً این هم دیگه داره به فنا میره.
به نظر میآد این سرویس رایگان () مدیریت ترافیک که روی همه سرویسها فعال شده، داره یواش یواش دیتابیسش رو تکمیل میکنه.
دوستان، این طرح گوگل یه طرح محدوده و فعلاً هم فقط تو چندتا شهر از شهرهای آمریکا مثل کانزاس و اوستین فعال شده و قراره تا چند سال آینده به شهرهای دیگهای هم ارائه بشه. اما ظاهراً خود گوگل هم نمیخواد خیلی تو این حوزه وارد بشه و تو جاهایی این طرح رو اجرا میکنه که نزدیک دفاتر خودش باشن.
در ضمن همین الآن هم متوسط سرعت کاربران اینترنت تو آمریکا حدود همون 10مگابیت در ثانیه است. خود گوگل هم تو تبلیغات این سرویسش میگه سرعتی تا 100 برابر متوسط سرعت کنونی کاربران اینترنت در آمریکا.
احتمالاً سیستم قانونگذاری و شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت تو آمریکا اجازه نمیدن که گوگل این سرویسش رو خیلی توسعه بده. بعد از راه افتادن این سرویس گوگل، همین امسال تو سنای آمریکا بعضی نمایندهها دنبال این بودن که قانونی رو برای محدود کردن این جور کارا به تصویب برسونن که فعلاً معلق گذاشتنش.
ولی اگه این سرعتا بیاد تو ایران ما که ذوق مرگ میشیم. یه ماهه کل اینترنت رو با این سرعت دانلود میکنیم. من از الآن نگران این شدم که هارد دستگاه من SATA 1.5Gbps اه. با این حساب من اگه بخوام کل اینترنت رو هم دانلود کنم که با این هاردم نمیتونم کل ظرفیت این سرویس اینترنت گوگل رو استفاده کنم. خوب هاردم میترکه دیگه.
خودمونیم کلاً این سرویس گوگل به درد کی میخوره واقعاً؟ فقط سیستمهایی که هاردهای SSD دارن احتمالاً میتونن از ظرفیت این سرویس به طور کامل استفاده کنن.
من تا 16 بیشتر ندارم. چجوری 32 رو به گزینه ها اضافه کردین ؟ IDM 6.08
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)